Rosenborg gate 33 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Rosenborg gate 33 B

  • 7043 Trondheim
Prisantydning
3 290 000,-
Totalpris
3 371 222,-
Fellesutgifter
1 125,- (Fellesutgifter inkluderer: Felles husforsikring og sparing til vedlikehold)
Beregnet totalkostnad
3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 000,- (Dokumentavgift)


81 222,- (Omkostninger totalt)


3 371 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
48m²
Bruksareal
48m²
Tomt
1 072m² (fellestomt)
Etasje
2.
Antall rom
3
Soverom
2
Byggeår
1939
Gårdsnummer
410
Bruksnummer
93
Seksjonsnummer
5
Energimerking
G
Finn-kode
128995915
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

66%

har bolig mellom 60-120 kvm

65%

eier sin egen bolig

64%

bor i enebolig eller rekkehus

Dokumenter

Boligrapport
Salgsoppgave Rosenborg gate 33 B

BRA/PROM

48 / 48 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til en pen og moderne selveierleilighet beliggende i sentrale, men tilbaketrukne og grønne omgivelser på Rosenborg. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og er godt tilbaketrukket fra vegen.

Entré/gang har plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Bad fra 2014 er flislagt med varme i gulv. Her er det vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, servant med servantskap og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har to soverom med garderobeskap, hvor begge ligger i tilknytning til bad.

Kjøkken er fra 2014 og har innredning fra IKEA, nedfelt koketopp, integrert komfyr og oppvaskmaskin. Åpen stue/kjøkkenløsning med plass til både sofagruppe og spisebord. Fra stue er det utgang til sørvendt veranda oppusset i 2017 på ca. 12 m² med gode solforhold.

Teknisk anlegg er fra 2014 og har blant annet vannrør med rør-i-rør system.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca. 3 m². Parkering til en bil på gårdsplass.

Oppsummert:

- Selveierleilighet i 2. etasje med attraktiv beliggenhet

- 2 soverom med garderobeskap

- Bad og kjøkken fra 2014 har fått TG 0 og 1 fra takstmann

- Teknisk anlegg fra 2014 med bl.a. vannrør med rør-i-rør system.

- Sørvendt veranda oppusset i 2017 med gode solforhold

- Gangavstand til bl.a. sentrum og Solsiden

- Bod i kjeller på ca. 3 m²

- Parkering til en bil på gårdsplass

Innhold

3-roms leilighet beliggende i 2. etasje med adkomst via felles trappegang. Leiligheten består av gang, stue, kjøkken, bad og to soverom. Utgang fra stue til sørvendt balkong på ca. 12 m². I tillegg disponerer leiligheten en bod på ca. 3 m² i kjeller.

Standard

Bad:

Bad fra 2014. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt glatt himling med downlights. Innredning med glatte fronter, skapseksjon og servant med ett-greps armatur fra Grohe. Speil med lys over innredning. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra FM Mattsson. Vegghengt toalett fra Geberit. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekksvifte montert på vegg. Vannrør med rør i rør system og avløpsrør av plast.

Kjøkken:

Kjøkken med åpen løsning mot stue. 3-stavs parkett på gulv og malte overflater på vegger. Fliser over benkeskap. Malt glatt himling med downlights. Innredning fra IKEA med glatte fronter fra 2014. Laminerte benkeplater. Lys og stikkontakter over innredning. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Grohe. Nedfeldt koketopp, integrert stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør med rør i rør system og avløpsrør av plast.

Øvrige rom:

Gulvoverflater med 3-stavs parkett. Malte overflater på vegger og i himling. Glatte innerdører. Garderobeskap på soverom. Utgang til sørvendt balkong fra stue.

For ytterligere opplysninger, se takstrapport vedlagt i salgsoppgave.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i sentrale og attraktive omgivelser på Rosenborg, tilbaketrukket i flotte grøntarealer, men samtidig sentralt. Søndagsåpen Rema 1000, bakeri og flere restauranter ligger en kort spasertur unna. Kun 10 minutters gange ned til Solsiden kjøpesenter med blant annet frisørsalong, Vinmonopol, solstudio, apotek og ellers et stort utvalg av shoppingmuligheter. På Solsiden er det også en rekke restauranter og utesteder. Ca. 20 minutter gange ned til sentrum.

Det er gang- og sykkelavstand til flere av byens studiesteder, blant annet Handelshøyskolen BI (ca. 1,7 km), NTNU Gløshaugen (ca. 1,9 km), Dronning Mauds Minne (ca. 1,9 km), NTNU Handelshøyskolen (ca. 2,2 km) og NTNU Fakultet for Medisin og Helsevitenskap (ca. 2,3 km).

Fra bussholdeplassen "Gyldensløves gt", har buss nr. 63 hyppige avganger. Turen til sentrum tar ca. 10 minutter. For flere alternativ går det en rekke rutebusser fra holdeplassen ved Solsiden ca. 500 meter unna. Herfra går det også direktebuss til Trondheim Lufthavn Værnes. Trondheim sentralstasjon og Trondheim Hurtigbåtterminal ligger ca. et kvarters gange fra leiligheten hvor det går både buss, tog og hurtigbåt.

Treningssentrene 3T Solsiden, SiT Portalen og Easy Fit Buran ligger alle ca. 800 meter unna. Festningsparken som er et populært oppholdssted i sommerhalvåret, ligger ca. 5 minutter gange fra leiligheten. Ellers gangavstand til Bakklandet som har flott trehusbebyggelse med mange cafeer og restauranter. Videre forbi Bakklandet kan man spasere langs Nidelven.

Etasje

2 etasje

Tomt

Stor, luftig og rolig tomt på ca. 1 072 m² felles for sameiet godt tilbaketrukket fra vegen.

Her er det en fantastisk hage opparbeidet med gårdsplass, plen, grøntarealer, belegningsstein samt flere frukttrær og beplantning.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt da leiligheten er nyseksjonert.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Rosenborg gate 33 B, snr. 3, for innredning av leilighet i sokkel og utvidelse av balkong, datert 14.04.2011.

Det foreligger ferdigattest for Rosenborg gate 33 B, for innredning av boenhet i 2. etasje og loft, datert 30.04.2018.

Leiligheten har etter dette blitt seksjonert til to seksjoner.

Boligens areal

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 48 m².

Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Gang, bad, stue, kjøkken og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i leiligheten.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Kjøper står selv ansvarlig for forsikring av leilighetens innbo.

Adkomst

Fra sentrum, følg Olav Trygvassons gate over Bakke bru. Ta til venstre i rundkjøringen, og deretter første til høyre opp Nonnegata. Ta fjerde avkjørsel til venstre inn på Båhus gate nesten øver i bakken. Følg veien og ta deretter andre til høyre inn på Rosenborg gate. Leiligheten ligger på venstre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, j.f. reguleringsplan r0298. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Rosenborg gate 33 BC består av 5 seksjoner.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er i følge styreleder vedtak i sameiet om maling av hele fasaden. Det er midler på sameiets konto til dette.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Norwegian Broker / Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.