Skytterveien 4D

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Skytterveien 4D

  • 3290 Stavern
Prisantydning
1 890 000,-
Totalpris
1 937 342,-
Ligningsverdi
533 232,-
Kommunale avgifter
10 380,-
Beregnet totalkostnad
1 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
46 120,- (Dokumentavgift)


47 342,- (Omkostninger totalt)


1 937 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Rekkehus (selveier)
Primærrom
98m²
Bruksareal
126m²
Tomt
106m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1971
Gårdsnummer
5001
Bruksnummer
888
Energimerking
F
Finn-kode
97636613
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Kristin Sundling

+47 959 20 952
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave_Skytterveien4D

BRA/PROM

126 / 98 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Rekkehus

Parkering

Ja

Tomt

Areal: 106 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/ Kristin Sundling har gleden av å presentere Skytterveien 4D - Leiligheten har fin beliggenhet med egne, deilige uteplasser på begge av boligen. Planløsningen er praktisk over 3 plan, underetasjen har stort potensiale og nå ikke er vesentlig innredet. Nytt kjøkken fra 2015, vedovn i stuen og 3 soverom. Parkering på felles p-plass på utsiden.

Innhold

Boligen inneholder i 1. etg. entré, gang, kjøkken og stue, og i 2. etg. bad, separat wc, soveromsgang og tre soverom.

Kjelleren er innredet med vaskekjeller og tre disponible rom.

Det opplyses fra eier at deler av kjelleren er fellesrom til de andre leilighetene, rommet har tilkomst fra utsiden, og preger ikke boligen.

Standard

Boligen holder en normal boligstandard og noe oppussing bør påregnes.

Innvendig fremstår boligen som velstelt og i god stand. Kjøkkeninnredningen fra 2015. Vinduer og terrassedør er fra byggeår, med unntak av soveromsvindu og inngangsdør som er skiftet i senere år. Utvendig kledning er fra byggeår.

Se forøvrig boligsalgsrapport utarbeidet av takstmann Torbjørn Johansen, datert 30.05.2017.

Beliggenhet

Boligen ligger sentralt og barnevennlig til på Ausrød i Stavern. Kun 13 minutters kjøretur til Larvik sentrum og en kort gåtur unna Stavern sentrum.

Staverns omegn har mange badeplasser og unike turområder som bla. Skråvika, Rakke, Korntin og Kyststien som strekker seg fra Stavern til Helgeroa/Nevlunghavn.

Gode bussforbindelser til Larvik og videre til Oslo, Color Line går fra Larvik til Hirtshals i Danmark og fra Sandefjord til Strømstad i Sverige.

Sandefjord Lufthavn Torp ligger en ca. 30 minutters biltur unna.

Tomt

Boligen har hellelagt gårdsplass ved inngangspartiet og en liten hage i front av huset. Ellers fine fellesareal som innbyr til lek og moro for barna.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 533 232 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 493 049 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Det foreligger ekspedisjonsdokument på luftebalkonger godkjent i 1987 for eiendommen iflg. Larvik kommune.

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Grunnflate: 134 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 28 m².

Primærrom: 0 m².

1. etasje:

Bruksareal: 49 m².

Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, gang og vindfang.

2. etasje:

Bruksareal: 49 m².

Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, wc, trappegang og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med elektrisitet. Vedovn i stue.

Adkomst

Fra Stavern sentrum kjøres Helgeroveien opp til Minnehallveien. Denne kjøres til høyre ved Kaken og Minnehallveien kjøres til den går over i Skytterveien. Deretter hold til høyre. Rekkehuset er det andre på venstre side og enheten ligger som nr. 4 i denne rekken.

Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til Bolig og ligger under reguleringsplan Torsrød søndre, vedtaksdato 24.05.1971 og Kommuneplan Stavern, vedtaksdato 16.09.2015. Bestemmelsessone § 3-1 nr. 3 b). ENH_1: Enhetlig bebyggelsesstruktur, se bestemmelsene til ny kommunedelplan for Stavern 2015-2027.

Hensynssone § 8-2 Sone med angitte særlige hensyn. e) Grønnstruktur i sentrumsområder - H540_1. I områder avsatt med hensynsone - verdifull grønnstruktur bør hensynet til eksisterende grønnstruktur veie tungt ved nye plan-, anleggs- og byggetiltak. Topografi, enkelttrær og grønne lunger bør bevares/søkes bevart. Eventuelle stiforbindelser skal opprettholdes, eventuelt forbedres. Områdene skal ved regulering vurderes sikret som formål grønnstruktur.

Kommentarer fra Larvik kommune:

Det er varslet oppstart av rullering av bestemmelsene til Kommuneplanens arealdel og

Kommunedelplanene for Larvik by og Stavern by.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

De fire enhetene i rekke har kjøpt en felles snøfreser og fordeler måkingen.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Leinæs & Partners samarbeider med Handelsbanken med hensyn til finansiering av boliger. Kontakt Handelsbanken i Larvik på tlf: 33 13 62 00 eller på deres kontaktadresse: Fritzøe Brygge, 3285 Larvik. Deltagere på visning, vil bli kontaktet av Handelsbanken for en uforpliktende prat.