Armauer Hansens veg 2 C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Armauer Hansens veg 2 C

  • 7046 Trondheim
Prisantydning
3 990 000,-
Totalpris
4 083 722,-
Ligningsverdi
936 881,-
Kommunale avgifter
3 133,- (Gjelder termin 3 av 4 i 2018. Kommunale avgifter kan avvike fra en termin til en annen.)
Beregnet totalkostnad
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
92 500,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


93 722,- (Omkostninger totalt)


4 083 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Rekkehus (selveier)
Primærrom
100m²
Bruksareal
143m²
Tomt
131m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1977
Gårdsnummer
51
Bruksnummer
180
Ekstra toalett
1
Energimerking
E
Finn-kode
136039336
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

97%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

78%

av boligene er eldre enn 20 år

59%

eier sin egen bolig

50%

bor i enebolig eller rekkehus

Dokumenter

Boligrapport Armauer Hansens veg 2 C
Salgsoppgave Armauer Hansens veg 2C

BRA/PROM

143 / 100 m²

Tomt

Areal: 131 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til et innholdsrikt og vertikaldelt rekkehus beliggende i rolige og barnevennlige omgivelser på Brøset. Herfra er det kort vei til de fleste servicefasiliteter med Valentinlyst senter innenfor kort avstand. Det er også gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Boligen går over to plan samt kjeller, og inneholder blant annet 3 soverom, stue, kjøkken, bad og vaskerom. I gangen er det plass til garderobeskap og oppbevaring av sko og yttertøy. I tilknytning til vindfang er det et eget toalettrom. Boligen har romslig stue med plass for både sofagruppe og spisebord. Fra stue er det utgang til sydvendt terrasse på ca. 19 m² med gode solforhold fra morgen til kveld. Adskilt kjøkken med godt med skap- og benkeplass og plass til spisebord.

Bad ligger i 2. etasje og har innredning med mye skapplass, toalett og dusj i kombinasjon med badekar. Boligens tre soverom ligger alle i samme etasje. Kjelleretasje har godt med oppbevaringsplass i form av to boder, vaskerom/bod og garasje.

Tomten er opparbeidet med gruset gårdsplass, plenarealer og diverse beplantning. Parkering i garasje. Yttertak skiftet 2008.

Innhold

Kjeller: Garasje, boder og vaskerom.

1.etg : Vindfang, gang, wc-rom, stue og kjøkken.

2.etg : Trappegang, 3 soverom og bad.

Standard

Bad:

Bad med overflater fra byggeår i 1977. Ny innredning fra tidlig på 90-tallet. Gulvbelegg, våtromstapet på vegger og malte, glatte plater i himling. Innredning med profilerte fronter og heldekkende servant med ett-greps armatur. Stor innredning med underskap, overskap og høgskap. Speil, lys og stikkontakt over innredning. Dusj i kombinasjon med badekar. Toalett fra Gustavsberg. Naturlig avtrekk i himling. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast.

Vaskerom:

Vaskerom i råkjeller med malt betonggulv, to murvegger og to vegger kledd med panel. Panel også i himling. Rommet inneholder vaskemaskin og varmtvannsbereder. Rommet betegnes som p-rom selv om det er en del av en råkjeller, og at det ikke tilfredsstiller dagens standard på vaskerom.

Kjøkken:

Kjøkken fra byggeår, nye profilerte fronter på innredning fra begynnelsen av 2000-tallet. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Ventilator montert i skap med uttrekk over tak. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Overflater av gulvbelegg, malte glatte flater på vegger og i himling.

Toalettrom:

Parkettgulv, tapet på vegger og malte glatte flater i himling. Toalett fra Gustavsberg. Servant med ett-greps armatur fra Oras.

Øvrige rom i 1. etasje:

Vindfang, gang og stue. Parkettgulv, malt strie på vegger og malte himlingsplater.

Øvrige rom i 2. etasje:

Tre soverom og trappegang.

Soverom 1: Teppegulv, tapet på vegger og glatte malte flater i himling.

Soverom 2: Laminatgulv, malt tapet på vegger og malte glatte flater i himling.

Soverom 3: Gulvbelegg, tapet på vegger og malte glatte flater i himling.

Trappegang: Laminatgulv, malte glatte flater på vegger og i himling.

Øvrige rom i kjeller:

Åpne murgulv, noe malt og noe ubehandlet. Noen vegger kledd med panel og noen ubehandlede murvegger. Trepanel i alle himlinger.

For ytterligere opplysninger, se takstrapport vedlagt i salgsoppgave.

Beliggenhet

Rekkehuset har en fin og tilbaketrukket plassering i et barnevennlig rolig og barnevennlig område på Brøset. Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, kjøpesenter og øvrige servicefasiliteter.

Valentinlyst senter med et utvalg av butikker ligger ca. 800 meter fra boligen. Her finnes fasiliteter som dagligvarebutikker, kiosk, Fresh Fitness, vinmonopol, bank, legekontor, tannlegekontor, apotek og frisør. Bunnpris og søndagsåpen Kiwi ligger ca. et kvarters gange fra boligen. Sirkus Shopping med et bredt utvalg av shoppingmuligheter ligger ca. 2,3 unna, og det er ca. 3,4 km til sentrum.

Nærmeste bussholdeplass, Tegleverkskrysset, ligger ca. 300 meter fra boligen. Herfra går buss nr. 9 med hyppige avganger til og fra sentrum og Dragvoll. Natt til lørdag og søndag kjører også nattbussen hit. For ytterligere avganger passerer buss nr. 22 og 60 fra Magnus Berføtts veg ca. 800 meter unna.

Elever i området sokner til Eberg barneskole (ca. 500 m) og Blussuvoll ungdomsskole (ca. 1 km). Strinda videregående skole ligger også ca. 1,1 km fra boligen. Det er flere barnehager i nærheten, blant annet Brøset barnehage (ca. 500 m), Trøa barnehage (ca. 600 m) og Lidarende barnehage (ca. 1,1 km).

Ved Eberg skole er det kunstgressbane, fotballbane og sykkelbane, og ved Blussuvoll ungdomsskole er det sandvolleyballbane. Det er flere treningssenter i nærheten, blant annet Fresh Fitness, 3T Moholt og Fitnesspoint Moholt, alle innenfor ca. 1 km.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje.

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Selveier

Barnehage / skole i området

Elever i Armauer Hansens veg 2C sokner til:

- Eberg Barneskole: ca. 500 m.

- Blussuvoll Ungdomsskole: ca. 1 km.

Forsikring

Jernbanepersonalets bank og forsikring

Polisenummer: 537597

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Selveier), byggeår: 1977

Antall soverom

3

Byggeår

1977

Byggemåte

Vertikaldelt rekkehus i to etasjer pluss kjeller med tilknyttet garasjerom bygget i 1977. Grunnmur av Leca og støpt plate i kjellergulv. Øvrige konstruksjoner i treverk. Yttervegger kledd med Vestlandspanel. Vinduer med varierende alder. Yttertak av stålplater fra Decra, montert nytt i 2008.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Armauer Hansens veg 2, datert 31.01.1978.

Etter plan- og bygningslovgivningen har det alltid vært krav til ferdigattest. Imidlertid har Trondheim kommune før lovendringen trådte i kraft 01.07.1997 ikke brukt ressurser på å følge opp de saker hvor kun midlertidig brukstillatelse har vært innhentet.

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 143 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 48 m².

Primærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Vaskerom

1. etasje:

Bruksareal: 48 m².

Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Vindfang, gang, stue og kjøkken

2. etasje:

Bruksareal: 47 m².

Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Trappegang, bad og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Oppvarming av bolig er basert på elektrisk varme. Det er montert luft-til-luft varmepumpe i 1. etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 3 133 pr. kvartal

Gjelder termin 3 av 4 i 2018.

Kommunale avgifter kan avvike fra en termin til en annen.

Løpende kostnader

Felles avtale om brøyting av veien, p.t. kr. 500,- per sesong per husstand.

Armauer Hansens veg 2A, B, C og D vurderer å begynne å betale inn ca. kr. 50 - 100 per mnd til felles fremtidig vedlikehold.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 936 881 pr. 03.12.18 12:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 372 772 pr. 03.12.18 12:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Trondheim sentrum, følg Strindheimtunnelen nordover. Ta til høyre i rundkjøringen mot Tyholt og følg veien gjennom neste rundkjøring videre på Bromstadvegen. Ta deretter første til høyre og følg Brøsetvegen. Etter ca. 1 km, ta til høyre og boligen nr. 2 på venstre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, reguleringsplan R120.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det gjøres oppmerksom på at det er store planer for bygging på andre siden av Brøsetvegen, kalt "Brøsetplanen".

Hele området skal bygges, og det ble vedtatt en reguleringsplan som forutsetter en høy utnyttelse på bebyggelse langs Brøsetvegen. Dette ble vedtatt i 2013, og byggestart er p.t. ukjent i følge Trondheim kommune.

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Trondheim kommune på tlf: 72 54 00 00.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Erklæring/avtale, tinglyst 22.07.1982

Dagboknr: 1982/11381-1/107

Bestemmelse om felles veg

Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale, tinglyst 22.07.1982

Dagboknr: 1982/11382-2/107

Bestemmelse om felles vegg

Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale, tinglyst 22.07.1982

Dagboknr: 1982/11383-1/107

Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig

Gjelder denne registerenheten med flere

Det gjøres oppmerksom på at kjøper i Armauer Hansens veg 2 C har i likhet med 2 A, B og D like rettigheter til bruk av fellesareal på gnr. 51 og bruksnr. 20 i Trondheim, og at hver av våre eiendommer skal ha rett til adkomst til egen parsell over fellesarealet. Hver eiendom har like plikter til vedlikehold av veg, fellesareal og fellesanlegg.

Det gjøres oppmerksom på at det også eksisterer en skriftlig avtale mellom husstandene i Armauer Hansens veg 2.

Dette gjelder tilbygg på fellesarealet som tilhører Armauer Hansens veg 2A. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og kloakk.

Armauer Hansens veg er privat vei.

Det eksisterer p.t. avtale om brøyting fra Brøsetvegen til postkassestativet i krysset mellom nr. 3 og 4.

For sesongen 2018/2019 betalte eier kr. 500,- for dette.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Söderberg & Partners.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.