Amundrødveien 55 E

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Amundrødveien 55 E

  • 3142 Vestskogen
Prisantydning
3 390 000,-
Totalpris
3 478 700,-
Ligningsverdi
809 530,-
Fellesutgifter
500,-
Kommunale avgifter
12 501,- (per år)
Beregnet totalkostnad
3 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
80 000,- (Dokumentavgift)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


88 700,- (Omkostninger totalt)


3 478 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (eierseksjon)
Primærrom
113m²
Bruksareal
113m²
Bruttoareal
119m²
Tomt
1 958m² (eiet tomt)
Etasje
1.
Soverom
3
Byggeår
2003
Gårdsnummer
128
Bruksnummer
40
Seksjonsnummer
5
Energimerking
D
Finn-kode
89804368
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Jeanette Sørvik

+47 902 39 540

Dokumenter

Salgsoppgave Amundrødveien 55 E

BRA/PROM

113 / 113 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Tomannsbolig

Garasje / Parkering

Ja / Ja

Innhold

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig oppført i tre på mur.

1etg.: Hall med praktisk skyvedørsgarderobe, tiltalende dusjbad med wc med servantinnredning og opplegg for vaskemaskin, kjøkken med integrerte hvitevarer som kjøl/fryseskap, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Romslig stue med utgang til stor og vestvendt terrasse - delvis overbygget.

2. etg. Romslig trappegang/gang, diverse knekott, 3 soverom.

Garasje.

Standard

En flott eiendom som har en idyllisk og fin beliggenhet, helt vestvendt mot Vestfjorden! Svært arealeffektiv og fin planløsning samt stor uteplass. Boligen fremstår som lys og tiltalende! Lyst og pent kjøkken, hvitmalt innredning og med integrerte hvitevarer som kjøl/frys og oppvaskmaskin. Stekeovn og koketopp er begge nye i 2017. Hyggelig kjøkken med plass til spisebord ved vinduet. Kjøkkenet ligger i forbindelse med stuen. Stuen er romslig og lys og har gode møbleringsmuligheter. Utgang til stor, herlig terrasse som er delvis overbygget. Ellers er de elektriske bryterne byttet ut. Veggene i stue og kjøkkendelen er gipset og malt om for ca 3 år siden. Badet er oppgradert med nytt dusjkabinett og ny servantinnredning. Flotte plisègardiner i alle vinduene i stue og kjøkken. Nyere skyvedørsgarderobe med praktisk og funksjonell innredning. Interiørmessig lyst og delikat -velkommen til en hyggelig bolig!

Beliggenhet

Attraktivt beliggende på Nøtterøys vestside med noe utsikt over Vestfjorden på høst og vinterstid når ikke bladene er på trærne. Idyllisk og meget barnevennlig boligområde i Vestskogen. Området har nærhet til skoler, Steinerskolen, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og samt til dagligvareforretningen KIWI . Det er kort vei til lekeplass, fotballbane på Teie, treningssenter, svømmehall, golfbane med mer.

Ved ungdomsskolen på Borgheim ligger Wilhelmsenhallen og Nøtterøy golfbane.

Fra golfbanen er det flotte turstier og bl.a. lysløype på ca 5 km frem til Tømmerholt, som prepareres så fort forholdene tillater det.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som blant annet Hella-og Teieskogen, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter hele året. Det er kort vei til Vestfjorden og Håkebakkbukta, samt Munkholmen, en populær badeplass med stor gresslette, strand og toalettanlegg. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Gode bussforbindelser med Tønsberg sentrum.

Etasje

1 etasje

Tomt

Andel av fellestomt hvorav denne seksjonen disponerer det som naturlig tilligger seksjonen. Stor terrasse mot syd og vest, hvorav deler av terrassen mot vest er overbygget. Stenbelagte gangstier.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 809 530 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 266 683 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bruksendring til leilighet 23.05.2003.

Boligens areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 113 kvm, Bruttoareal: 119 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 72 m².

Primærrom: 72m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Yttergang, entré med trapp, bad/vaskerom/wc,

kjøkken, stue med utgang til terrasse

2. etasje:

Bruksareal: 41 m².

Primærrom: 41 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Trappegang, 3 soverom.

Et av soverommene har takvindu -takvindu er ikke godkjent rømningsvei.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 20.01.2017 utført av Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Peisovn i stue.

Termostatstyrte varmekabler i alle rom i 1. etg.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Løpende kostnader

Faste fellesutgifter til sameiet er kr. 500,- pr. mnd. for hver boenhet.

Sameiet har pr. idag ca. 80.000,- i kontanter. Etter opplysninger fra selger.

Bygning er forsikret via sameiet i Gjensidige forsikring - polisenr. 85573117. Pris for denne enheten årlig er ca kr. 4.000,-

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du over Kanalbroen. Hold høyre fil mot Tjøme og ta til høyre mot Vestskogen. Følg Kjernåsveien til den møter Amundrødveien for så å ta til venstre. Ta første til høyre etter ca. 50 meter. Eiendommen ligger nederst vendt ned mot Vestfjorden.

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

jfr. reguleringsplan: 722 300 "et område ved Amundrødveien og Tørkopp" vedtatt: 26.6.2002.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Boligen er del av eierseksjonssameie bestående av 5 eierseksjoner fordelt på 2 bygg.

Dette er et mindre og enkelt sameie, der man kun betaler inn 500,- pr. måned i felleskostnader som benyttes på felles redskaper og enkelt vedlikehold ved behov. Det står pr.dd godt med penger på konto, og sameiet har ikke noen gjeld. I følge styreleder er det heller ikke planer om å ta opp noe lån på sameiet i nærmeste fremtid. Felleskostnadene som betales inn har ikke vært justert på flere år, og det er heller ingen planer om det i nærmeste fremtid.

Sameiet har felles forsikring på byggene som ny kjøper blir en del av. Den forsikringen står i Gjensidige pr.dd og har to terminer, der det er en fordelingsnøkkel basert på størrelsen på boenheten som sendes ut ved forfall. Pr. d.d. koster denne forsikringen i overkant av 4000,- i året for den aktuelle boenheten. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken.

Styreleder i sameiet er Kenneth Laumb.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring, som gir juridisk hjelp, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr. 3 900,- og kr. 9.200,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Det ble foretatt tilsyn med fyringsanlegget av VIB, 29.06.2015, her ble det avdekket et avvik på følgende:

Den ubrennbare platen på gulvet foran ildstedet Opal Osiris er for kort.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.