Nerbyvegen 26

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Nerbyvegen 26

  • 2819 Gjøvik
Prisantydning
2 700 000,-
Totalpris
2 781 672,-
Ligningsverdi
637 817,-
Teknisk verdi
3 000 000,-
Kommunale avgifter
16 304,- (Eiendomsskattetakst: Kr. 1.278.000,- Eiendomsskatt: Kr 6.198,- pr år (Eiendomsskatten er inkludert i kommunale avgifter))
Beregnet totalkostnad
2 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
71 250,- (Dokumentavgift)


81 672,- (Omkostninger totalt)


2 781 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
147m²
Bruksareal
156m²
Tomt
922m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1967
Gårdsnummer
72
Bruksnummer
99
Energimerking
F
Finn-kode
82833580
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFSalgslederPartner

Runi Bjerke

+47 995 52 626

Eiendomsmegler

Betina Elton Myhre

+47 957 81 123
  • Nabolagsprofil

95%

eier sin egen bolig

84%

bor i enebolig

76%

har bolig på over 120 kvm

69%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

Dokumenter

0_SOL_6160334_Nerbyvegen-26

BRA/PROM

156 / 147 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Tomt

Areal: 922 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Her er din inngangsbillett til det gode liv på toppen av Gjøvik! Denne boligen er en perle med sin usjenerte beliggenhet på Gjøviks tak. Her kan du nyte en drink i sola mens du klokker inn Skibladner på Mjøsa langt der nede. Nerbyvegen 26 er en stor enebolig med mange rom. Den storslåtte utsikten er ivaretatt i de fleste rom og i stua er det svære vinduer som gir maksimalt utsyn og godt med lys. Boligen har en stor stue med spisestue og åpen kjøkkenløsning. Her har du fire soverom, to oppe og to nede. Det er selvfølgelig et bad i hver etasje. Første etasje inneholder for øvrig stor kjellerstue, bad og vaskerom. Her får du mye hus for penga! I tillegg får du den den store glassverandaen. Her ute kan du nyte dagene og kveldene i nesten all slags vær. Blir det for mye kan du sette deg ut på den store usjenerte terrassen. Bilen parkerer du i egen garasje.

Innhold

Enebolig:

Underetasje: Vindfang, gang, kjellerstue, 2 soverom, bad, vaskerom og bod.

1.etasje: Gang, stue, kjøkken, 2 soveorm og bad.

Garasje: Garasjerom med to biloppstillingsplasser. Garasjen er fra 2011.

Standard

Kjøkkenet har innredning i tre med profilerte fronter, laminert benkeplate med dobbel kjøkkenkum. Plass til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Fliser over benk.

Badet i underetasjen har enkel standard og har servant, toalett og dusj. Oppvarming med stråleovn. Badet er bygd i 1982.

Badet i 1. etasje har badreromsinnredning med profilerte fronter og servant. Dusjvegg. Toalett. Oppvarming med varmekabler. Badet er fra byggeår.

Innvendige overflater:

Gulv: Laminat, teppe, belegg og malt betong.

Vegger: Malt og umalt panel, malte plater, malt tapet, tapet, tynnplater og malt mur.

Himlinger: Malt tapet, malte plater, malt betong, malt panel og folierte plater.

Generelt:

År 1982: Etablert bad i underetasjen. Gjort om innvendig garasje til to soverom.

År 1985: Satt inn kjøkkeninnredning. Gjort om et soverom til større stue. Lagt nytt tak i stue/kjøkken.

År 1990: Lagt nytt gulv og montert skyvedørsgarderobe på soverom.

År 1994: Lagt ny taktekking, nye takrenner, nedløp og beslag. Bygget inn terrasse utenfor stue.

År 2003: Ny utvendig vannledning med elvestadkabel. Ny varmtvannsbereder.

År 2004: Laget ny terrasse på bakside.

År 2005: Skiftet flere vinduer.

År 2008: Ny innmat i sikringsskapet. Innstalert varmepumpe.

År 2011: Laget nytt gulv i kjellerstue. Ny peisovn i kjellerstue. Ny garasje.

År 2012: Etablert utvendige forstøtningsmurer.

År 2014: Nye overflater på terrasse utenfor soverom. Malt utvendig.

Beliggenhet

Nerbyvegen 26 ligger fritt og høyt over Gjøvik. Siden Gjøvik er en kompakt og fin by, det er det ikke langt fra by til land. Her oppfra er det tre-fire minutters kjøring ned til byen og alt du finner der; handlegater, kjøpesenter, stasjonen og Mjøsa. Og om du blir lei av å sitte hjemme og dra inn den uslåelige utsikten kan du raskt ta deg opp i marka og nyte skogens stillhet i milevis med tur eller skiløyper. Gjøvik er Innlandets største by, og kan by på et yrende kulturliv, NTNU og nærhet til industristedet Raufoss.

Tomt

Skrånet tomt, pent opparbeidet med plen, trær og prydbusker. Gruset gårdsplass.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 637 817 pr. 31.12.14

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 530 761 pr. 31.12.14

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattets/brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 156 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 74 m².

Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, kjellerstue, 2 soverom, bad og vaskerom.

1. etasje:

Bruksareal: 82 m².

Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen varmes opp med varmepumpe, ved og elektrisitet. Vedovn montert i underetasje.

Løpende kostnader

Forsikring: Ca kr 4.400,- pr år

Off. avgifter og evt. eiendomsskatt: Ca kr 16.000,- pr år

Vedlikeholdskostnader: Ca kr 20.000,- pr år

Adkomst

Se kart. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra Gjestvang&Partners ved annonserte fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring, som gir juridisk hjelp, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr. 3 900,- og kr. 9.200,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.