Helleskjerva 9

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Helleskjerva 9

  • 6222 Ikornnes
Prisantydning
2 290 000,-
Totalpris
2 358 872,-
Ligningsverdi
410 382,-
Teknisk verdi
2 758 812,-
Kommunale avgifter
6 882,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
55 000,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


68 872,- (Omkostninger totalt)


2 358 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
124m²
Bruksareal
199m²
Tomt
1 467m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1960
Gårdsnummer
41
Bruksnummer
11
Finn-kode
119704525
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

40%

er gift

32%

er barnefamilier

24%

har høyskoleutdanning

35%

har inntekt over 400.000

Dokumenter

Salgsoppgave - Bildedel
Salgsoppgave - Tekstdel

BRA/PROM

199 / 124 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Tomt

Areal: 1 467 kvm, Eierform: Eiet tomt

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:

Kjeller: Vaskekjeller, hall med trapp, boder og redskapsrom.

Hovedetasje: Vindfang, gang, trapperom, stue og kjøkken. Bad og to soverom ligger et halvplan opp.

Loftsetasje: Gang, to soverom og bod.

- Uthus på 12 kvm.

Standard

Helleskjerva 9 er en enebolig med attraktiv og flott beliggenhet på Ikornnes. Med fire soverom, stor hage og kort vei til barnehage/skole er dette et ypperlig utgangspunkt for småbarnsfamilien. Det er foretatt oppgradering av deler av boligens overflater.

Kjeller

Boligens kjelleretasje er idag uinnredet og har betong på vegger og gulv. Deler av etasjen benyttes til vaskekjeller med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og utslagsvask. Kjelleren består forøvrig av store bodarealer med utviklingspotensiale.

1. etasje

Det første en møter er det flislagte vindfanget med muligheter for klesoppbevaring i skyvedørsgarderobe og videre tilkomst til etasjens gang med trapp opp til både loft og kjeller. Kjøkkenet ble oppusset for cirka 3 år siden og har innredning med hvite, profilerte fronter, laminat benkeplate, ventilator og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og microbølgeovn.

Fra kjøkkenet er det åpen løsning mot stue. Stuen ble renovert for cirka 3 år siden og har pene laminatgulv og lysmalte vegger. Rommet har montert nyere vedovn og varmepumpe. Stuen har gode muligheter for flere sittegrupper og fra stuevinduene kan man nyte flott utsikt mot Sykkylvsfjorden og omkringliggende fjell.

Fra gangen går trappen et halvplan opp hvor det ligger to soverom av god størrelse og boligens bad. Badet er helfliset og inneholder varmekabler i gulv, dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med servant, speil og belysning.

Loftsetasje

Boligens loftsetasje inneholder blant annet to soverom, begge med god plass til både seng- og garderobeløsninger. Fra loftsgangen er det tilkomst til bod og loft med svært gode oppbevaringsmuligheter.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet på Ikornnes med utsikt over blant annet Sykkylvsfjorden og den mektige fjellheimen som omkranser bygda.

Like nede i veien finner man Sørestranda barneskole og Ikornnes FUS barnehage ligger også i gangavstand fra boligen. Cirka fem minutters gange fra boligen til Ikornnes idrettspark med nyere kunstgressbane, løpebane med tartandekke og tennisbane, samt flotte turløyper like utenfor inngangsdøren. Sessvatnet eller Stavekollen er bare to av områdets mulige turmål - her er det bare fantasien som setter begrensninger. Kort avstand til Ekornes og Bunnpris med post i butikk. En kort kjøretur tar deg til Sykkylven sentrum med de fleste servicetilbud og aktiviteter.

Tomt

Eiet tomt på 1 467 kvm. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst og biloppstillingsplasser, støttemurer og belegningsstein bak boligen, hellebelagte gangarealer, samt grøntarealer rundt boligen med plen og diverse beplantning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 410 382 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 313 222 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 199 kvm

Kjelleretasje:

Bruksareal: 75 m².

Sekundærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Vaskekjeller, hall med trapp, boder og redskapsrom.

Hovedetasje:

Bruksareal: 92 m².

Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, trapperom, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Loftsetasje:

Bruksareal: 32 m².

Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

I boligens stue er det montert nyere vedovn og varmepumpe. Varmekabler i gulv på bad og i vindfang.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 6 882,- per år.

Vannavgift til Sætre og Jarnes Vassverk: kr. 1 250,- per år.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til bolig, ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.