Dalsveien 27

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Dalsveien 27

  • 1405 Langhus
Prisantydning
4 990 000,-
Totalpris
5 126 872,-
Ligningsverdi
1 269 690,-
Kommunale avgifter
13 368,- (Kommunale avgifter er beregnet for 2018 på bakgrunn av selgers stipulerte forbruk vann/avløp 94 kbm. Avgiftene vil variere etter forbruk.)
Beregnet totalkostnad
4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
123 000,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


136 872,- (Omkostninger totalt)


5 126 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
145m²
Bruksareal
162m²
Bruttoareal
183m²
Tomt
4 367m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1975
Gårdsnummer
125
Bruksnummer
115
Energimerking
G
Finn-kode
126794174
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Christian Solli

+47 93 44 55 49

Eiendomsmeglerfullmektig

Elin Westerby

+47 99 42 46 69
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Tilstandsrapport

Kommunale avgifter

Kr. 13 368 pr. år

Kommunale avgifter er beregnet for 2018 på bakgrunn av selgers stipulerte forbruk vann/avløp 94 kbm. Avgiftene vil variere etter forbruk.

Byggeår

1975

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 15 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 15 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og rolig boligområde på Langhus i Ski kommune, med nærhet til skoler, barnehager, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. På tross av sin landlige beliggenhet er det kort vei til påkjøringen til E6 og god offentlig kommunikasjon til blant annet Oslo med buss og tog. I 2021 åpner Follobanen, noe som vil gi en betydelig kortere reisetid for pendling til Oslo.

Langhusområdet er perfekt for fritidsaktivitet utendørs som innendørs. Det er flere aktive idrettslag og mange andre organisasjoner i nærområdet. Det er kort vei til lekeplass, flott idrettsanlegg med fotballbaner, skøytebane, golfbane, idrettshall, svømmehall, badeplass på Breivoll med deilige sandstrender, tennisanlegg, ridesenter, treningssenter, kino og bibliotek m.m.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder, for eksempel Nøstvedtmarka som ligger nordvest for Ski sentrum og byr på et stort nett av turstier og veier. Området har også mange interessante kulturminner. I tillegg er det kort vei til Sørmarka med skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres hos blant annet Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Langhus nærsenter et variert serviceutvalg. Ski Storsenter med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter er et populært møtested i kommunen. Tog og buss stopper ved hovedinngangen og det er 1600 gratis parkeringsplasser tilknyttet senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lillekleiva som ligger ca. 500 meter fra boligen. Med bil fra Langhus tar det ca. 9 min til Ski, 14 min til Vinterbro, 8 min til Oppegård, 14 min til Kolbotn, 22 min til Oslo S, 24 min til Drøbak og 45 min til Oslo Lufthavn.

På Langhus er gang- og sykkelstinettet godt opparbeidet, slik at det sikrer trygge skoleveier. Eiendommen har kort vei til Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, samt godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Innhold

Underetasje: Entré, gang, stue, vaskerom/wc, bod, garderobe, lager og soverom.

1. etasje: Entré, gang, bad/wc, kjøkken, stue, trapperom og 3 soverom.

Annet: Utvendig bod på ca. 6,4 kvm.

Standard

Entré

Boligen har adkomst via et overbygd inngangsparti med trapp. Entreen er innbydende med lyse panelvegger og mørkt, flisbelagt gulv. Videre fører rommet inn til en gang holdt i samme stil. I gangen kan yttertøy og sko lagres i en praktisk skyvedørsgarderobe.

Kjøkken

Kjøkkenet har åpning mot stuen, men er likevel å regne som et eget rom. Rommet har lysmalte vegger og mørkt, flisbelagt gulv. Ikea-innredningen er fra 2008, og er holdt i et tidløst og klassisk design. Det har hvite, profilerte fronter, vitrineskap og en mørk benkeplate i laminat med nedfelt vaskekum.

Det er mye oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt fine arbeidsflater for matlagning. Over benken er det fliser, belysning og ventilator. Hvitevarene fra Bosch og Whirlpool er integrerte, og består av stekeovn, induksjonstopp og kjøl/frys. Det er opplegg for oppvaskmaskin.

Stue

Stuen har en delvis åpen løsning mot kjøkkenet, og fremstår som lys og tiltalende. Rommets størrelse gir god plass for både sofaløsning og spisestuemøblement. Stuen er innredet med lyse vegger og parkettgulv. En stilig vedovn gjør rommet varmt og godt. Det er en glassdør ut til den vestvendte balkongen, og store, gode vindusflater tilfører rommet rikelig med naturlig lys.

Tv-stue

Boligen har i tillegg en trivelig tv-stue med god plass for tv-møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Rommet er innredet med mørkt, flisbelagt gulv, lysmalte vegger og en fondvegg malt i en gråtone. Videre har rommet en kombikamin som tilfører ekstra varme. Flere vindusflater gir rommet rikelig med naturlig lys, og det er utgang til hage.

Bad/wc

Boligen inneholder et bad og et vaskerom. Badet ligger i første etasje, og har lyse fliser på både vegger og gulv, samt behagelig gulvvarme. Innredningen er hvit med heldekkende servant, underskap og speilskap med spotbelysning over. Videre har badet et frittstående toalett og badekar med dusj.

Vaskerom

Vaskerommet er meget praktisk, og ligger i underetasjen. Rommet ble overflateoppusset i 2017, og har malt betonggulv og pusset, lysmalt mur på veggene. Innredningen består av overskap, samt underskap med heldekkende benkeplate med nedfelt vaskekum. Under benkeplaten er det plass for både vaskemaskin og tørketrommel. Videre har rommet et frittstående toalett, og direkte tilknytning til bod.

Soverom og garderobe

Boligen har fire fine soverom, hvor tre ligger i første etasje og ett i underetasjen. Det er garderobeskap på alle rommene. Boligen har for øvrig god oppbevaringsplass med skyvedørsgarderobe i entré, garderoberom, innvendig bod og lagerrom. Ytterligere lagringsplass finnes i en utvendig bod på ca. 6,4 kvm.

Tomt

Stor tomt på over 4 mål inntil marka. En grusbelagt gårdsplass viser vei til en frittstående garasje og et pent, steinbelagt inngangsplan. Boligen er omkranset av en flott hage med prydbusker, diverse beplantninger og fjellknauser. Fra hagen er det adkomst til en hyggelig terrasse på ca. 45 kvm. Her er det god plass til utemøblement og grill.

På motsatt side av boligen ligger en overbygd balkong på ca. 6,5 kvm. Det er utgang fra stuen, og balkongen ligger vestvendt til og har en markise for solskjerming. Fra balkongen er det utsyn mot landlige omgivelser.

Garasje / Parkering

Det er parkering i frittliggende garasje og på gårdsplass.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 269 690 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 063 009 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygningen er oppført med grunnmursvegger av lettklinkerblokker. Yttervegger er lette bindingsverksvegger i tre, som er kledd utvendig med stående trekledning. Bærende takkonstruksjon i tre, type saltak, tekket med takshingel. Taktekking er i fra 2008. Vinduer har rammer og karmer av tre. Vindusglass har 2-lags isoler-/energiglass i fra byggeåret, 1991, 1997 og 2008. Blyglassvindu i stue. Høythengende vinduer i underetasjen, i fra byggeåret.

Ref. vedlagte takst utført 24.04.2018 av Are Johan Moen, Moen Takst AS.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 14.04.1977. Se vedlegg.

Boligens areal

Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 162 kvm, Bruttoareal: 183 kvm

Underetasje:

Bruksareal: 77 m².

Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue, vaskerom, soverom.

1. etasje:

Bruksareal: 85 m².

Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, entré, gang, kjøkken, stue, trapperom, 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming-Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler på bad, stue og soverom i underetasje, supplert med en Panasonic-varmepumpe fra 2008 i stue. I tillegg er det vedovn i stue og kombikamin i tv-stuen. Ventilasjonen er naturlig med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskapet har automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern.

Løpende kostnader

Strøm, ca. kr. 15 000,- pr. år.

Kommunale avgifter Kr. 13 368 pr. år

Kommunale avgifter er beregnet for 2018 på bakgrunn av selgers stipulerte forbruk vann/avløp 94 kbm. Avgiftene vil variere etter forbruk.

Forsikring i Gjensidige Forsikring kr 8 127 (polisenummer 84036312)

Regulering

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for del av felt O1, Langhus gjelder for eiendommen.

Eiendommen er regulert til boligformål. Tillatt bebygd areal skal ikke overstige 24 %. Nederste del av tomten ligger i uregulert område.

Gjeldende reguleringsplan med bestemmelser ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

958/53-1/6 Bestemmelse om vannledn. tinglyst 10.01.1958

Rettighetshaver:Knr:0213 Gnr:125 Bnr:44

SAMT ENERETT TIL VANN FRA ILE PÅ BNR.92. RETTIGHETEN FRA-

FALLES NÅR TILKOBLING TIL DET OFF. VANNVERK FINNER STED.

Overført fra: 0213-125/92

1958/1148-1/6 Erklæring/avtale tinglyst 29.05.1958

RETT TIL FOR SKI E.VERK Å BYGGE EN KRAFTLEDNING.

Overført fra: 0213-125/92

Gjelder denne registerenheten med flere

1968/2340-1/6 Bestemmelse om veg tinglyst 01.06.1968

Rettighetshaver:Knr:0213 Gnr:125 Bnr:44

Overført fra: 0213-125/92

1972/4325-2/6 Skjønn 31.08.1972

SKI KOMMUNE - SKI TOMTESELSKAP SAK. B-17/1971

Overført fra: 0213-125/92

Gjelder denne registerenheten med flere

1974/7719-1/6 Bestemmelse om vannledn. tinglyst 02.12.1974

VEDTAK AV KOMMUNENS REGLEMENT

1975/1428-1/6 Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 06.03.1975

BEST. OM BYGGEGRENSEAVSTAND MOT BNR.115.

Overført fra: 0213-125/92

1982/7378-1/6 Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 30.08.1982

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

1983/1349-1/6 Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 14.02.1983

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

1984/11658-1/6 Bestemmelse om veg tinglyst 30.11.1984

Rettighetshaver:Knr:0213 Gnr:125 Bnr:36

Overført fra: 0213-125/92

Gjelder denne registerenheten med flere

2015/1163921-1/200 Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 11.12.2015

Rettighetshaver:Ski Kommune

Org.nr: 960507878

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Bestemmelse om adkomstrett

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Private stikkledninger.

NB! Områdets trasé for vann og avløp går gjennom eiendommen. Ski kommune planlegger rehabilitering av vann og avløp og det kan bli anlagt midlertidig anleggsvei på eiendommen. Spørsmål rettes til Ski kommune.

Privat vei ned mot eiendommen. Det antas at gnr. 125, bnr. 36 vil få ny adkomst til sin eiendom fra nordvest (Skansen)

Forsikring

Polisenummer: 84036312

Premie: 8127

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cs@sydvendtpartners.no eller SMS: 93 44 55 49 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.