Joåsveien 18

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Joåsveien 18

  • 4846 ARENDAL
Prisantydning
2 090 000,-
Totalpris
2 143 502,-
Beregnet totalkostnad
2 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
52 250,- (2,5% dokumentavgift)
525,- (Tinglysing av skjøte)
525,- (Tinglysing av pantobligasjon)
202,- (Pantattest til långivers bank)


53 502,- (Omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig med utleie (selveier)
Primærrom
162m²
Bruksareal
179m²
Bruttoareal
194m²
Tomt
698m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1973
Gårdsnummer
24
Bruksnummer
107

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Jan Terje Øygarden

+47 952 39 559

Innhold

Fra eiendommen, som ligger i Moltemyr skolekrets er det flott utsikt og man kan skimte Longumvannet i det fjerne. Her er det godt med kveldssol som man kan nyte fra den store verandaen på utsiden av stuen, eller fra hagen der man kan fyre opp i utpeisen når dagen er på hell.

Boligen er modernisert de senere årene med bl.a. bad og kjøkken. Huset er innholdsrikt og pent med god planløsning. I kjelleren er det muligheter for å leie ut en hybel dersom økonomien skulle tilsi det, eller man kan bruke det som en ekstra kjellerstue.

Nede på Joåsveien er det en tilhørende garasje med ny garasjeport og elektrisk portåpner. Trapp opp til boligen.

Inneholder: 1. etg: Vf, hall, vaskerom, toalett, kjellerstue/sov. disp. rom og bod. 2. Etg: Gang, stue, spisestue, kjøkken, bad og 3 soverom. Hybel: Stue/soverom, kjøkken og bad.

Standard

Eiendommen holder en gjennomgående god standard og de fleste rom er oppgradert den senere tid. Badet er renovert i 2009. Kjøkkenet er også modernisert de senere år. Nytt rør i rør opplegg i deler av huset. Huset ble malt i 2007 med Baron Ultra. Nye avløpsrør til vann og kloakk fra huset til det kommunale nettet.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann- og kloakknett. Nye rør fra boligen til det kommunale nettet. Den gamle vannledningen er ikke frakoplet ,da den var i god stand, men det er for sikkerhetsskyld også gravd ned ny vannledning som kommer opp i blomsterbedet ved inngangspartiet.

Adkomst

Følg hovedveien opp mot Torsbudalen. Like ved bensinstasjonen tar man opp til høyre og så første vei til venstre. Hold så til venstre og man kommer da til Joåsveien. Følg så denne veien frem til eiendommen. Eiendommen ligger på høyre hånd. Fra garasjen er det trapper opp til boligen.

Tomtebeskrivelse

698 m2 eiertomt. Utenom selve bebyggelsen er tomta opparbeidet med beplantet hage, trapper, murer, terrasse og utepeis. Nydelig utsikt fra eiendommen.

Utleiemulighet

Utleiemulighet/Utleieforhold: Hybelen er byggegodkjent og omsøkt hos Arendal kommune. Den har tidligere vært utleid for ca. kr. 3.000,- inkl. strøm.

Oppvarming

Ved, parafin og elektrisk. Peis og parafinovn i stua. Varmekabler på badet i 2.etasje og på oppholdsrom i 1. etasje. Vedovn i hallen. Parafinovnen har aldri vært i bruk av selger, og nye eiere bør kontrollere denne før bruk.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Se reguleringsplan med bestemmelser i vedlegg til prospektet.