Nils Juls gate 123

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Nils Juls gate 123

  • 2840 Reinsvoll
Prisantydning
1 750 000,-
Totalpris
1 826 622,-
Ligningsverdi
481 441,-
Kommunale avgifter
14 548,- (Eiendomsskatt er inkl. i kommunale avgifter)
Beregnet totalkostnad
1 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 750,- (Dokumentavgift)


76 622,- (Omkostninger totalt)


1 826 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
133m²
Bruksareal
191m²
Bruttoareal
206m²
Tomt
2 111m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1958
Gårdsnummer
43
Bruksnummer
57
Energimerking
G
Finn-kode
154862165
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Silje Furuseth Aandalen

+47 993 08 546

Eiendomsmegler MNEF

Runa Skumlien

+47 958 57 804
  • Nabolagsprofil

98%

bor i enebolig

78%

eier sin egen bolig

66%

har bolig på over 120 kvm

59%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

Dokumenter

Salgsoppgave Nils Juls gate 123

Eiendomsskatt

Det er i Vestre Toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1540000,-og eiendomsskatten er kr 6 930,00,-.

Beskrivelse

Landlig og åpent er noen av stikkordene for denne eiendommen på Reinsvoll, Vestre Toten. Nils Juls gate 123 ligger i et etablert boligområde ca. en kilometer nord for Reinsvoll sentrum. Eiendommen er stor og med meget flott opparbeidet hage, drivhus, utebod og garasjebygg som har plass til to biler. Dette er stedet du skal velge dersom du ønsker deg et sted med ro og fred. Her har du sol hele dagen til langt på kveld. Det er godt med uteplass på begge sider av huset.

Reinsvoll ligger ypperlig til med tanke på friluftsliv. Herfra er det kort vei til turstier, milevis med skiløyper, badevann! Toten Golf ligger en rask kjøretur østover.

Reinsvoll er stasjon på Gjøvikbanen, så er du uten bil kommer du deg raskt og enkelt dit du vil. På Reinsvoll får du tak i det meste du trenger i det daglige. Utover dette er det ca. en mil til Raufoss der du finner kjøpesenter og alle servicetjenester. Skole og barnehage finnes i nærheten.

Innhold

Enebolig som i loftsetasjen inneholder: Bad, gang, bod, 3 soverom. I 1.etasje er det entrè 1, kjøkken/spisestue, bad, gang, stue, trapperom, bod, badstue, entre 2, soverom. I kjeller er det boder.

Standard

Boligen er fra ca. 1958, tilbygd i ca. 1961 mot nord og 1999 mot nord-øst. Det er utført følgende de seinere åra:

År: 2016 Nytt bad loftsetasje. Utført av firma.

År: 2011 Ny innmat i sikringsskap. Utført av firma.

År: 1999 Tilbygg mot nord-øst samt nytt bad. Utført av firma.

År: 1998-1999 Ny taktekking mot nord. Utført av firma.

År: 1998-1999 Nytt undertak, i gjenbrukt stein mot sør. Egeninnsats.

År: 1988 Ny kledning og etterisolert alle vegger utenom mot vest. Utført av firma.

År: 1987 Nytt tak på garasje. Egeninnsats.

År: 1986 Ny drenering. Egeninnsats.

Boligen er kontinuerlig behandlet utvendig.

Loftsetasje:

Badet har fliser på gulv og vegg og med formpresset panel i himling. Her er det servant med underskap, badekar med dusj og gulvmontert wc. Mekanisk avtrekk. Varme i gulv. Tilluft i dør.

3 koselige soverom med skråtak.

1.etasje:

Kjøkkeninnredning i heltre med benkeplate i heltre. Det er flislagt over benkeplate med belysning over benkeplate. Glassfelt i enkelte overskap. Kjøkkenvifte med avtrekk ut. Her er det frittstående komfyr og kjøleskap. Kjøkkenet er stort og har god plass til spisebord og stoler. Dør ut til stor terrasse.

Stuen er romslig. Dør ut til terrasse. Ovn i stue.

2 soverom.

Badet har fliser på gulv og vegg, panel på vegg og panel i himling. Det er innredet med utslagsvask, dusjkabinett og gulvmontert wc. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Tilluft i dør. Varme i gulv.

Badstuen har fliser på gulv, panel på vegg og i himling. Badstuovn. Selgers opplysning: Termostat må byttes på ovn.

I kjeller er det flere boder.

El-anlegg med skru- og automatsikringer.

Øvrige innvendige overflater er: Loftsetasje: Tregulv. Fliser. 1.etasje: Fliser. Laminat. Tregulv. Belegg. Kjeller: Betong. Loftsetasje: Panel. Malte plater. Tapet. 1.etasje: Panel. Tapet. Fliser. Kjeller: Puss. Loftsetasje: Himlingsplater. Panel. 1.etasje: Panel. Himlingsplater. Tapet. Kjeller: Trebord.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert området på Reinsvoll i Vestre Toten kommune. Området består hovedsakelig av eneboliger og landbruksarealer. Ca. 1,9 km til Reinsvoll sentrum med dagligvare og enkelte andre butikker. Ca. 2,1 km til Barnehage. Ca. 2 km til barneskole. Ca. 2 km til ungdomsskole.

Ca. 7,5 km til Raufoss med fasiliteter som kjøpesenter, treningssenter, bankfilial m.m. Ca. 800 meter til holdeplass for kollektivtransport. Togforbindelse i sentrum. Turmuligheter og skiløype vinterstid rett i nærhet.

Tomt

Areal: 2 111 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er flat/skrånende og opparbeidet med plen, drivhus, søppelkasse hus og beplantning. Gruset gårdsplass.

Garasje / Parkering

Garasje med 2 oppstillingsplasser. Byggeår 1970.

Barnehage / skole i området

Reinsvoll skole (1-7 kl.) 4 min

165 barn, 7 klasser 2.4 km

Bøverbru skole (1-7 kl.) 7 min

124 barn, 7 klasser 4.5 km

Raufoss videregående skole 8 min

450 barn 5.9 km

Lena-Valle vgs. - avd. Valle 16 min

135 barn, 7 klasser 13.1 km

Reinsvoll barnehage (0-6 år) 5 min

68 barn, 4 avdelinger 2.7 km

Ihle barnehage (1-6 år) 5 min

23 barn, 1 avdeling 4.2 km

Bøverbru barnehage (1-5 år) 7 min

46 barn, 3 avdelinger 4.5 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1958

Antall soverom

4

Byggeår

1958

Byggemåte

Støpt gulv på grunn. Grunnmur i sparesteinsbetong med plater av treull og sement innvendig. Yttervegg i trekonstruksjon. Grunnmur malt over terreng. Stående utvendig trekledning. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Trevinduer med 1+1 lags glass. Trevindu med blyglass på stue. Ytterdører i tre med 2-lags isolerglass. Balkongdør i tre med 3-lags isolerglass. Balkongdør i tre med 2-lags isolerglass. Mønet skråtak i tre. Undertaksbord. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Taktekking med tegltakstein. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. Teglpipe. Etasjeskiller i trekonstruksjoner.

Garasje: Gulv støpt på grunn. Gruset/jordgulv. Yttervegg i trekonstruksjon. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Undertak av plater. Stående utvendig trekledning. Taktekking i betongtakstein. Takrenner og utvendige beslag i metall. Vindski i tre. Ytterdør i tre. Trevinduer med 1-lag glass.

Uthus: Gulv støpt på grunn. Yttervegg i trekonstruksjon. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Undertak av plater. Stående utvendig trekledning. Taktekking i betongtakstein. Vindski i tre. Takrenner og utvendige beslag i metall. Trevinduer med 1+1 lags glass. Ytterdør i tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 206 kvm

Kjeller:

Bruksareal: 55 m².

1. etasje:

Bruksareal: 94 m².

Primærrom: 91 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè 1, kjøkken/spisestue, bad, gang, stue, badstue, entrè 2, soverom.

Loftsetasje:

Bruksareal: 42 m².

Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealer er oppmålt av takstmann ikke kontrollmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av ildsted og panelovner. Varme i gulv på bad og vindfang. Pelletsovn.

Fyringsforbud på kjellerovn.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 548 pr. år

Eiendomsskatt er inkl. i kommunale avgifter

Løpende kostnader

Estimerte løpende kostnader pr. år kr. 75 194,- Dette inkl. Forsikring, opplyst av eier. Off. avgifter og ev. eiendomsskatt, opplyst av eier.

Vedlikeholdskostnader, estimert.(Omfatter utskiftinger av hele bygningsdeler (f.eks. våtrom, fuktsikring, tak osv.) og oppgaver som omfatter f.eks. maling, overflatebehandling og utbedringer i hele byggets levetid fordelt over flere år)

Utover det som er nevnt over påløper kostnader til bla. strøm, fyring/brensel, nett, innbo forsikring, drift m.m. Sum årlige kostnader er kun ett estimat og vil variere

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 481 441 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 733 189 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse - Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1972/1415-1/19 Bestemmelse om veg

02.03.1972

rettighetshaver:Knr:0529 Gnr:43 Bnr:70

Overført fra: 0529-43/72

1974/6094-1/19 Bestemmelse om bebyggelse

27.08.1974

rettighetshaver:Knr:0529 Gnr:43 Bnr:70

Vei/vann/avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet privat nett. Eiendommen har vannmåler.

Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Eiendommen har septiktank.

Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: silje@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 30 85 46 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Budgivere oppfordres til å skrive ønsket overtagelse i budskjema.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,5% i provisjon beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6 250,-, tilrettelegging. kr. 12 900,-, internettannonsering kr. 19 900,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.