Toppåsveien 8

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Toppåsveien 8

  • 1859 Slitu
Prisantydning
2 900 000,-
Totalpris
2 982 922,-
Ligningsverdi
583 917,-
Kommunale avgifter
9 364,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
72 500,- (Dokumentavgift)
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


82 922,- (Omkostninger totalt)


2 982 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
185m²
Bruksareal
228m²
Bruttoareal
250m²
Tomt
945m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1971
Gårdsnummer
113
Bruksnummer
62
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Patrik Kolshus

+47 45 88 64 00
  • Nabolagsprofil

39%

er gift

37%

er barnefamilier

11%

har høyskoleutdanning

32%

har inntekt over 300.000

Dokumenter

Tilstandsrapport
nabolagsprofil.pdf
Prospekt
Vedlegg salgsoppgave

Oppdragsnummer

189-17-0064

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Byggeår

1971

Areal

Primærrom: 185 kvm, Bruksareal: 228 kvm, Bruttoareal: 250 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 945 kvm

Velkommen til visning!

Toppåsveien 8 er en velholdt og innholdsrik enebolig over to plan. Boligen har en meget romslig, dels overbygget terrasse med sol fra tidlig formiddag og til sen solnedgang, og en overbygget, hellelagt markterrasse. Videre ligger boligen omgitt av en meget velholdt hage med rikelig av boltreplass. Området er landlig og fredelig, med gangavstand til barneskole og kort vei til barnehage, ungdomsskole, butikker og offentlig transport. Parkering i egen garasje medfølger.

Stuen er lys og romslig og innehar en peis med innsats, samt utgang til den solrike terrassen. En stor kjellerstue gir flere muligheter, i tillegg til at det er mulig å etablere en utleieleilighet i underetasjen. Kjøkkenet har god skapplass og en hyggelig spisekrok, og boligen inneholder både bad, et toalettrom á 2013, og et romslig vaskerom. Det er hele fire soverom, hvorav tre er utstyrt med garderobeskap, og ett har adkomst til terrasse. Ytterligere lagringsplass finnes i to boder.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og rolig boligområde på Slitu i Eidsberg kommune, ca. 7,1 km fra Mysen. Området har gangavstand til barneskole, offentlig kommunikasjon og kort vei til barnehage, ungdomsskole og Mysen sentrum med gode servicetilbud. Videre, så byr Slitu på gode turmuligheter både sommer og vinter med bl.a lysløype, flere grillplass i området, og man har et idrettslag med bra aktivitetsnivå.

I Mysen finner man Eidsberghallen, en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane, lysløype og treningssenter m.m. Momarken travbane, som huset det årlige Momarkedet, ligger ca. 5,3 km fra boligen.

Trømborgfjella er et yndet sted som byr på turopplevelser tilpasset store og små, samt rike fiskemuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva og på Rudsmosen. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum, anbefales. Om vinteren er området ved Høytorp fort regionalt senter for langrenn, og det legges løyper med kunstsnø så snart muligheten tilsier det.

Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, barnesklier og kiosk. Det er også kort vei til Askim og populære Østfoldbadet, med bl.a. stupebasseng, boblebad, bølgebasseng og sklier.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Morenen kjøpesenter som inneholder bl.a. Coop Obs, Coop bygg, Intersport og ca. 15 andre forretninger. I dag bygges det også en ny stor Biltemabutikk på området. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Mørstad kjøpesenter kun ca. 8 min unna. Det er også kort vei til bymessige fasiliteter og servicetilbud på Askim og Ski, og kun om lag en halv times kjøring til Töcksfors Shoppingcenter med søndagsåpne butikker, flere spisesteder og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Øyerud og ligger ca. 4 minutter gangavstand fra boligen. Togstasjon på Slitu, som er kun 3 min unna i bil gir god mulighet for pendling mot Oslo. Med bil fra Slitu tar det ca. 9 min til Askim, 34 min til Töcksfors, 28 min til Ski, 46 min til Oslo S og 55 min til Fredrikstad.

Eiendommen har gangavstand til Tenor barneskole, og skolebussordning til Eidsberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Kort fortalt

- Velholdt, innholdsrik enebolig over to plan.

- Det medfølger parkering i egen garasje.

- Det antas å være mulig å etablere utleieleilighet i underetasje.

- Stor og hyggelig, dels overbygget terrasse.

- Terrassen har sol formiddag til solnedgang.

- Stor, frodig hage med god boltreplass.

- Eneboligen har inngang i begge etasjer.

- Praktisk kjøkken med trivelig spiseplass.

- Innbydende stue med peis med innsats.

- Stor, koselig kjellerstue med godt lysinnslipp.

- Funksjonelt bad og eget toalettrom.

- Praktisk, separat vaskerom i underetasje.

- Fire soverom, tre med garderobeløsning.

- Ytterligere lagringsplass bl.a. i to boder.

- Sikringsskapet har automatsikringer.

- Varmtvannsberederen er på ca. 200 liter.

- Tre nye stuevinduer ble montert i 2001.

Innhold

Underetasje: Entre, kjellerstue, mellomgang, toalettrom, vaskerom, trappegang, soverom, fyrrom og 2 boder.

1. etasje: Vindfang, gang, trappenedgang, 3 soverom, bad/wc, kjøkken, spisestue og stue.

Annet: Kaldtloft, og kjeller under deler av garasje.

Standard

Entré

Eneboligen har inngang i begge etasjer. Entreen i underetasjen har laminat på gulv, lysmalte vegger, og lysmalt panel i himling. Døren er utstyrt med katteluke, og det er god plass for oppbevaringsmøblement.

Kjøkken

Boligens kjøkken gir et trivelig og praktisk inntrykk, med belegg på gulv, malte veggflater og Ikea-innredning fra 2005. Innredningen har profilerte eikefronter og enkelte vitrinefronter, og er designet med takhøye overskap som gir ekstra lagringsplass. Benkeplaten er i laminat med en nedfelt dobbel oppvaskkum, mens vegg over benk er belagt med grå fliser. Kjøkkenet er også utstyrt med en ventilator over kokesonen, og opplegg for oppvaskemaskin. Det er god plass for en koselig spisekrok.

Stue

Stuen gir et romslig og innbydende inntrykk, med laminatgulv og lysmalte vegger. Det er god plass for sofaløsning, spisebord og tilhørende møblement. Gode vindusflater gir rikelig lysinnslipp, og det er adkomst til en solrik terrasse tilknyttet hage. Videre er stuen utstyrt med en flott peis med innsats, som skaper god varme og hygge på kalde dager.

Kjellerstue

Boligen har i tillegg en praktisk kjellerstue, noe som gir ekstra fleksibilitet i hverdagen, og privatliv for barnefamilier. Kjellerstuen har laminat på gulv, hvitmalt panel på vegger og i himling, og gode vindusflater som slipper inn dagslys. Det er også rikelig plass for sofaløsning og hva man ellers måtte ønske av møblement.

Bad/wc

Boligen inneholder et baderom med toalett i første etasje, og et toalettrom i underetasjen. Badet har varmekabler i gulv belagt med lyse fliser, og mønstret baderomstapet på vegger. Innredningen består av en heldekkende servant, underskap med hvite, profilerte fronter, samt matchende høyskap, veggskap og speil med belysning. Det inneholder et toalett og et dusjkabinett.

Toalettrommet ble pusset opp i 2013 og det er lagt opp for varmekabler, fliser på gulv og vegger, samt toalett og servant.

Vaskerom

Boligen inneholder et romslig, separat vaskerom i underetasjen. Vaskerommet har gråmalt betonggulv og murvegger malt grå opp til brystningsnivå, og hvite opp til himling. Et avlangt vindu høyt på vegg slipper inn dagslys, og rommet er praktisk innredet med utslagsvask i plast og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe

Boligen har fire soverom, hvorav ett har adkomst til terrasse, som streker seg langs to sider av boligen. Tre av soverommene er utstyrt med garderobeløsning, hvorav soverommene i første etasje har innebygde garderobeskap. Ekstra lagringsplass finnes i to boder, og i garderobeskap i mellomgang i underetasjen.

Underetasje

Praktisk og god planløsning med egen inngang. Tidligere har det her vært en utleieleilighet og man antar at det er en kurant sak å få dette til igjen. Konferer megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

En stor og koselig, dels overbygd terrasse svinger seg rundt på to sider av boligen, og har adkomst både fra stue og ett soverom. Terrassen er inndelt i to soner med god plass for utemøblement, og har glimrende solforhold, med sol fra tidlig formiddag og til solnedgang. Videre har boligen en hyggelig, hellelagt uteplass ved inngangsparti til underetasjen.

Fra terrassen er det adkomst ned til hagen, som har meget gode solforhold. Hagen er pent opparbeidet med forstøtningsmur, prydbusker, hekk, trær, blomsterbed og diverse beplantninger, samt en stor plen med rikelig boltreplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentli vei, vann og avløp.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 583 917,- pr 31.12.15

Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 634 966,- pr 31.12.15

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 6 000,- har vært årlig forbruk.

Kommunale avgifter Kr. 9 364 pr. år

Forsikringspremie pr. år har vært kr. 5 715,-

Frivillig velavgift på kr. 200,- pr. år.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring fra HELP er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Les mer om Boligkjøperforsikring fra HELP i vedlagt salgsmateriell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 1.200,- i godtgjørelse pr. formidling.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke (Kr.14 400)

Tilretteleggelse (Kr.5 000)

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)

Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)

Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.656,25)

Tilretteleggingshonorar (Kr.5 000)

Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.12 325)

Kommunale opplysninger (Kr.2 195)

Tilstandsrapport (Kr.7 500)

Fotografering (Kr.4 500)

Meglerprovisjon (Kr.43 500)

Oppgjørsgebyr (Kr.4 950)

Omkostning selger - betales i sluttoppgjøret (Kr.656,25)

Avregning selgers forbruk vann/kloakk: forbruk 85m3 - innbet. akonto 89m3 = underforbruk 4m3 (Kr.-145)

Kjøpers andel av faste kom.avg. (renov. feiiing, ab. vann/kloakk) 2. halvår (Kr.-824)

Kjøpers andel av eiendomsskatt 2. halvår: kr 1868 : 6mnd x 2mnd (Kr.-623)

Totalt kr. (Kr.100 423,50)

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....