Ura 68

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Ura 68

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
2 200 000,-
Totalpris
2 263 872,-
Ligningsverdi
511 632,-
Teknisk verdi
2 784 880,-
Kommunale avgifter
9 740,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
50 000,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


63 872,- (Omkostninger totalt)


2 263 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
152m²
Bruksareal
209m²
Tomt
822m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1968
Gårdsnummer
3
Bruksnummer
54
Energimerking
G
Finn-kode
137212676
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

42%

er gift

29%

er barnefamilier

32%

har høyskoleutdanning

36%

har inntekt over 400.000

Dokumenter

Salgsoppgave

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune, kontakt kommunen for ytterligere informasjon.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder følgende:

Kjelleretasje: Hall med trapp, gang, to soverom, kjellerstue, bad/vaskerom, wc-rom, to boder og kjellerrom.

Hovedetasje: Entre, hall med trapp, bad, to soverom, stue, spisestue og kjøkken.

- Garasjerom.

Standard

Enebolig med stort potensiale på flott utsiktstomt i Ura. Boligen fremstår med eldre overflater og bygningsdeler, så generelle oppgraderinger må påregnes. Fra boligen er det svært gode solforhold gjennom hele året og super utsikt mot blant annet sentrum, Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden.

Kjelleretasje

Boligens kjelleretasje består av hall med trapp, gang, vaskerom/bad, wc-rom, to soverom, kjellerstue, to boder og kjellerrom. Vaskerommet har enkel standard med belegg på gulv og malte flater på veggene. Rommet er utstyrt med badekar og varmtvannsbereder. Separat wc-rom ligger vegg-i-vegg med vaskerommet og inneholder toalett og servant. Etasjen inneholder to soverom og kjellerstue av god størrelse. Videre består kjelleretasjen av to boder og kjellerrom under garasje med svært gode oppbevaringsmuligheter. Fra kjellergang er det utgang til hage.

Hovedetasje

Inngangspartiet ligger i tilknytning garasjen og er delvis overbygget. I vindfanget er det flislaminat på gulv og muligheter for klesoppbevaring. Stuen har god plass til flere sittegrupper, oppvarming fra vedovn, samt utgang til vestvendt terrasse. Den nydelige fjordutsikten kan nytes fra sofakroken. Kjøkkenet har innredning med hvite, profilerte fronter, benkeplate med nedfelt vask, benkebeslag med utslagsvask, opplegg for oppvaskmaskin, samt ventilator. Vindusglassene på stue og kjøkken ble skiftet i 2013.

Badet i hovedetasjen har flis på gulv og malte flater på veggene. Rommet er utstyrt med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Videre består hovedetasjen av to soverom, begge med laminat på gulv, tapeter på veggene og integrerte garderobeskap. Hovedsoverommet har utgang til sørvendt terrasse.

Beliggenhet

Boligen har en svært flott beliggenhet i Ura, cirka ti minutters gange fra Sykkylven sentrum. Fra terrassen kan man nyte nydelig utsikt mot blant annet sentrum, Aurenakken, Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. I tillegg til utsikten kan Ura skilte med svært gode solforhold gjennom hele året. Like borte i veien ligger Ullavik barneskole og Ullavik barnehage, her er det både fotballbinge og flotte lekearealer - perfekt for de minste.

Innen en kjøreavstand på cirka fem minutter finnes det blant annet flere barnehager, skoler, idrettshall, kunstgressbane og kulturhus med kino. Flotte turmuligheter som Vassætra, Storevarden og Kambane ligger i umiddelbar nærhet.

Tomt

Areal: 822 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eiet tomt på 822 kvm. Tomten har en super beliggenhet med svært gode sol- og utsiktsforhold. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og biloppstillingsplass, forstøtningsmurer av mur/betong, store grøntareal og diverse prydbusker/beplantning.

Garasje / Parkering

Garasjerom på 21 m² like ved inngangspartiet til boligen. Forøvrig parkering på egen tomt.

Forsikring

IF Skadeforsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1968

Antall soverom

4

Byggeår

1968

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 209 kvm

Kjelleretasje:

Bruksareal: 102 m².

Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, gang, to soverom, kjellerstue, vaskerom/bad og wc-rom.

Sekundærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder og kjellerrom.

Hovedetasje:

Bruksareal: 107 m².

Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, hall med trapp, bad, to soverom, stue, spisestue og kjøkken.

Sekundærrom: 21 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Det kan være forskjell på dagens faktiske bruk av rommene og godkjente bygningstegninger.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har montert vedovn i hovedetasjens stue, og forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 9 740 pr. år

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 9 740,- per år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 511 632 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 841 876 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Boligen ligger i område som er avsatt til boligformål ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1967/101250-1/58 Registrering av grunn, 06.03.1967

Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1528 Gnr:3 Bnr:26

Rettigheter:

1967/101250-2/58 Bestemmelse om veg, 06.03.1967

Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:3 Bnr:54

Bestemmelse om vann/kloakkledning

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Oppvaskmaskin medfølger ikke i handel. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Det er innhentet følgende informasjon fra feier:

"Siste varsla feiing var den 19.10.2015, då fekk eg ingen tilbakemelding frå huseigar. Bustaden hadde tilsyn den 16.01.2008 med nokre avvik/merknadar. Lekkasje rundt pipa, og sotutslag frå pipa på loftet. Samt at det mangla takstige." Selger opplyser at det ble satt på ny pipehatt i 2008 etter at feier hadde vært på tilsyn.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.