Arne Solbergs veg 28

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Arne Solbergs veg 28

  • 7092 Tiller
Prisantydning
5 490 000,-
Totalpris
5 643 622,-
Ligningsverdi
948 788,-
Kommunale avgifter
3 670,- (per kvartal)
Leieinntekter
9 500,-
Beregnet totalkostnad
5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
139 750,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


153 622,- (Omkostninger totalt)


5 643 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
172m²
Bruksareal
183m²
Bruttoareal
199m²
Soverom
4
Byggeår
1986
Gårdsnummer
323
Bruksnummer
1409
Energimerking
F
Finn-kode
135399504
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Lasse Bøen

+47 480 32 878
  • Nabolagsprofil

99%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

87%

av boligene er eldre enn 20 år

82%

eier sin egen bolig

77%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Arne Solbergs veg 28

Kommunale avgifter

Kr. 3 670 pr. kvartal

Beløpet kr. 3 670,- gjelder for 3. termin i 2018. Betalingen fordeles på 4 terminer pr. år. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

BRA/PROM

183 / 172 m²

Antall soverom

4

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1986

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Carport og biloppstillingsplass utenfor boligen. I tillegg følger det fast parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Olden & Partners v/Lasse Bøen har gleden av å presentere Arne Solbergs veg 23. Boligen fremstår i god stand, med moderene standard og egen utleiedel som ble pusset opp i 2016. Utleiedelen gir kr. 9 500,- pr.mnd inkl. strøm, i følge selger. I boligens 1.etg er det stor stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet har profilert innredning, nymalt fra 2013 og fremstår med god benk- og skapplass. Fra stuen har man direkte utgang til vestvendt terrasse. Boligen har 4 soverom, herunder 3 soverom i hoveddel og 1 soverom i utleiedel.

Utvendig tomt er på 450 kvm med pent opparbeidet hage og stor vestvendt terrasse (ca. 35 kvm), med gode solforhold. Steinbelagt gårdsplass med carport og flere biloppstillingsplasser. Det medfølger også parkeringsplass i velforeninges garasjeannlegg.

Innhold

Kjeller utleiedel bestaår av gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Kjeller tilhørende hoveddel består av trappegang/stue og to boder.

1.etg består av vaskerom, bad, gang, stue og kjøkken.

2.etg består av bad, gang, bod og 3 soverom.

Boligen har oppvarming basert på en kombinasjon av elektrisk varme og fjernvarme. I utleiedel i kjeller er det montert varmekabler i alle gulv som styres via moderne smartpanel.

Boligen har en stor sydvest-vendt veranda på ca 35m2 med utgang fra stue i første etasje, og en luftebalkong i andre etasje pa° ca 5m2. Det følger også med parkeringsplass i parkeringskjeller.

Standard

1. etasje:

Bad:

Modernisert de senere år. Gulvfliser fra 1998. Malte glatte flater på vegger og i himling. Varmekabler i gulv. Skapseksjon med glatte fronter og heldekkende servant med ett-greps armatur FM Mattsson. Speil over servant med integrert belysning. Dusjkabinett med to-greps armatur. Gulvmontert toalett. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk koblet til vifte i 2. etg. Led-downlights i himling.

Vaskerom:

Vaskerom fra byggeår. Gulvbelegg, malte plater på vegger og himling. Skuffeseksjoner med laminert benkeplate. Utslagsvask med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk koblet til avtrekksvifte i 2. etg.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning fra byggeår, profilerte fronter nymalt i 2012. Laminat benkeplate. Keramiske flis mellom over og underskap er montert i 2018. Laminat (Alloc) på gulv montert i 2017. Malte, glatte flater på vegger og i himling. Veggmontert ventilator med uttrekk i yttervegg. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast.

Stue:

Laminat (Alloc) på gulv. Glatte, malte flater på vegger og i himling. Led-downlights i himling.

Gang:

Ny klikkvinyl montert på gulv i gang. Glatte, malte flater på vegger og i himling. Led-downlights i himling.

2. etasje:

Bad:

Bad fra 2003. Flislagt gulv med innlagt fjernvarme. Flislagte vegger og panel i himling. Innredning med glatte fronter og nedfelt servant med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Speil med integrert belysning og stikkontakt. Badekar med dusjarmatur. Glassbyggerstein som skillevegg mellom badekar og toalett. Gulvmontert toalett fra Ifø. Mekanisk avtrekk koblet til vifte i 2. etg. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast.

Tre soverom, gang og bod:

Laminatgulv pa° to soverom, gang og bod. Gulvbelegg på tredje soverom. På vegger er det en kombinasjon av malte, glatte flater og malt strie. I himlinger er det panel, noe malt og noe ubehandlet.

Kjeller:

Hoveddel:

Trappegang/stue og to boder.

Nylig rehabilitert rom i kjeller. Laminatgulv på stue/Trappegang. Gulvbelegg og malt betong på boder. Malte, glatte flater på vegger i stue/trappegang i kombinasjon med tapet. Ubehandlet panel på vegger i boder. I himling er det malt panel i stue/trappegang, på boder ubehandlet panel.

Utleiedel:

Stue, soverom og gang:

Laminat på gulv på stue og soverom, fliser i gang. På vegger er det det malte glatte flater på vegger og i himling i stue og soverom. I gang er det malt panel på vegger og himlingsplater i tak. Utleiedel av kjeller er bygget etter dagens forskrifter med tanke på lyd og brannforskrifter. Dobbel gips og lydbøyler i himling, dobbel gips på vegger på vegger mot hoveddel.

Kjøkken:

Kjøkken fra 2017 med åpen løsning mot stue. Laminat på gulv, malte glatte flater på vegger og i himling. Innredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt keramisk koketopp, integrert stekeovn og oppvaskmaskin. Veggmontert ventilator av børstet stål. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Komfyrvakt montert over koketopp.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget fin og barnevennlig beliggenhet sentralt på Tiller. Kort avstand til skole (Hårstad skole rett ved), barnehage, lekeplasser, samt kort vei til kjøpesentra på City Syd med et bredt utvalg av butikker og servicekontorer. God tilgang på offentlig kommunikasjon.

Tomt

Selveid tomt på ca. 450 kvm.

Pent opparbeidet hage med plen og busker. Steinlagt innkjørsel.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 948 788 pr. 30.11.18 12:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 415 636 pr. 30.11.18 12:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Barnehage / skole i området

HÅRSTAD SKOLE 1-7 KL 0.5 km

ROSTEN SKOLE 1-10 KL 0.9 km

TONSTAD SKOLE 1-10 KL1.5 km

BREIDABLIKK SKOLE 1-7 KL1.8 km

NIDAROS IDRETTSUNGDOMSSKOLE 8-10 KL 1.9 km

TILLER VIDEREGÅENDE SKOLE - 30 KL0.7 km

For mer informasjon, se se vedlagt nabolagsprofil eller besøk Trondheim Kommunes nettsider.

Arealbekreftelse

Til arealberegningen er bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer for arealmåling 2014, 2. utgave - gjeldene fra 9. februar 2015" lagt til grunn og den er basert på Norsk standard 3940 (NS 3940). Det er viktig å merke seg at det er noen forskjeller, og de viktigste ulikheter er nevnt nedenfor. Ved motstrid mellom NS 3940 og "Takstbransjens retningslinjer for arealmåling - 2015" gjelder takstbransjens bransjestandard.

Kommentarer til areal

Som følge av lav takhøyde blir bod i andre etasje ikke med i arealet. Det blir også fratrukket areal etter gjeldende retningslinjer på øvrige rom i andre etasje hvor takhøyden er for lav til å arealmåles.

Byggemåte

Enebolig fra 1986 oppført i to etasjer over kjeller. Grunnmur av Leca. Veggkonstruksjoner av bindingsverk med stående trepanel i nedre del og liggende panel i gavler. Saltak tekket med takstein fra byggea°r. Etasjeskiller av trebjelkelag. Vinduer av to-lags isolerglass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 06.07.1987 i følge Trondheim Kommune.

Boligens areal

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 183 kvm, Bruttoareal: 199 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 69 m².

Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Utleiedel: Gang, bad, stue/kjøkken og soverom. Hoveddel: Trappegang/stue.

1. etasje:

Bruksareal: 74 m².

Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, vaskerom, bad, kjøkken og stue.

2. etasje:

Bruksareal: 40 m².

Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang og 3 soverom

I tillegg har hoveddel 2 boder i kjelleretasjen.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleiedel av kjeller er i følge selger bygget etter dagens forskrifter med tanke på lyd og brannforskrifter. Dobbel gips og lydbøyler i himling, dobbel gips på vegger på vegger mot hoveddel samt egen inngang. Selger opplyser om en leieinntekt pålydende kr. 9.500,- pr. mnd. inkl. strøm.

Oppvarming

Elektrisk, vedfyring og fjernvarme

Løpende kostnader

Pliktig medlemskap i Velforeningen Arne Solbergs Veg

Medlemskap i velforening: kr. 4 000,- pr år.

Garasje for de som har plass: kr. 600,- pr år.

Utleiegarasjeplass: kr. 2 400,- pr år.

Adkomst

Følg Østre Rosten forbi City Syd. Ta første vei til venstre ved Obs Bygg, som er Arne Solbergsvei. Følg så skilting til nr. 28. Det vil skiltes i regi av Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og reguleres av reguleringsplan R273. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1995/12787-1/107 Erklæring/Avtale

07.07.1995 Pliktig medlemskap i velforening

1995/12787-2/107 Erklæring/Avtale

07.07.1995 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Rettighetshaver: Televerket

Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Bestemmelse om felles veg.

Bestemmele om vann/kloakkledning.

Kan ikke slettes uten samtykke fra Trondheim kommune.

Grunndata:

1986/20225-1/107 Registrering av grunn

06.08.1986 Denne matrikkelenhet opprettet fra: knr: 5001 Gnr: 323 Bnr: 1427

2018/211996-1/200 Omnummerering ved kommuneendring

01.01.2018 00:00 Tidligere: knr: 1601 gnr: 323 bnr: 1409

Vei/vann/avløp

Offentlig veg, vann og avløp.

Forsikring

IF Forsikring

Polisenummer: 5546510

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Komfyr og oppvaskmaskin på kjøkken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Söderberg & Partners.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lasse@oldenpartners.no eller SMS: 48 03 28 78 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.500,-, tilrettelegging. kr. 9.900,-, internettannonsering kr. 5.950,-,- For visninger er det avtalt kr. 1.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.