Haglebu Åslandseter

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger
  • Haglebu Åslandseter

  • 3359 Eggedal
Prisantydning
5 990 000,-
Totalpris
6 148 375,-
Ligningsverdi
1 612 481,-
Kommunale avgifter
7 522,-
Beregnet totalkostnad
5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
145 000,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


158 374,50 (Omkostninger totalt)


6 148 374,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Fritidseiendom (selveier)
Primærrom
131m²
Bruksareal
137m²
Bruttoareal
150m²
Tomt
1 626m² (eiet tomt)
Antall rom
4
Soverom
4
Byggeår
2014
Gårdsnummer
153
Bruksnummer
98
Energimerking
D
Finn-kode
108514150
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Anders Ødenes

+47 950 37 101
  • Nabolagsprofil

Beskrivelse

Anders Ødenes har gleden av å presentere en flott fritidseiendom helt på toppen av et populært hyttefelt på Haglebu. Hel norsk kvalitetshytte på fantastisk høyfjellstomt på 1030 m.o.h med panoramautsikt, ski-in og ski-ut for langrenn og alpint og flotte fjellturer på beina rett utenfor. Ca 1,6 mål tomt sør vestvendt med meget bra solforhold. Eiendommen stod ferdig i 2014 og er bygget i svært høy byggeteknisk standard. Hytta har alt man trenger på en flate samt en annen etasje/hems med soverom og ekstra TV-stue. Hytta inneholder stue, kjøkken/spisestue, fire soverom, to bad og teknisk rom. Solrik terrasse med formidabel utsikt over Haglebu og Haglebunatten. Flotte lys- og solforhold hele dagen. Store panoramavinduer fra gulv til tak bringer fjellet og naturen rett inni stua. Takhøyde på 362 cm i store deler av hytta.

Haglebu er et herlig og idyllisk høyfjellsområde kun 1,5 times kjøring fra Drammen og 2 timer fra Oslo. Området tilbyr en fantastisk kombinasjon av et rikt aktivitetstilbud og rolig fjellidyll hele året. Kort avstand til skianlegget på Haglebu for de minste, og et stort løypenett med muligheter for opplevelser i marka utenom det vanlige. Det er gode fiskemuligheter på Haglebu og på sommerstid beiter Nord-Europas største villreinflokk i området.

Haglebu er et skieldorado for liten og stor. Hytta har direkte tilgang til ca 300 km preparerte skiløyper som blir kjørt hele vinteren. Løypenettet er en del av Haglebu, Tempelseter og Norefjell. Haglebu skisenter har 3 heiser, og mange nedfarter, ink park og rails.

Det er ca 40 min kjøring til Norefjellskisenter og 30 min til Nesbyen skisenter.

Ved Haglebu Skisenter finner du også Haglebu Fjellstue og Turistheimen med godt café/restaurant-tilbud og dagligvarer. Ved Turistheimen/campingplassen er det også flotte bademuligheter ved Haglebuvannet, noe som er med på å gjøre Haglebu til et flott helårs feriested.

Standard

Bad - Ved soverom mot nord: Dusjhjørne med skyvedør i glass. Nedsenket gulv i dusjsonen. Varme i gulv. Veggmontert hånddusj. Innredning fra Kistefoss i heltre. Helservant med skuffer. Speil hyller og lys. Stikkontakt over innredning. Gulvmontert toalett. Downlight. Marmorfliser på gulv.

Bad - Stort bad med sauna: Dusjhjørne med dør i glass. Nedsenket gulv i dusjsonen. Varme i gulv. Veggmontert hånddusj. Innredning fra Kistefoss i heltre. Helservant med skuffer. Speil hyller og lys. Stikkontakt over innredning. Gulvmontert toalett. Downlight. Marmorfliser på gulv

Vaskerom - Teknisk rom: Opplegg for vaskemaskin. Tilkomst også via utgangsdør. Fliser med varmekabler på gulv.

Kjøkkeninnredning fra Kistefoss med integrerte hvitevarer og fronter i heltre. Åpen løsning med kjøkkenøy mot stue. Benkeplate i heltre eik. Gulv er eik Plank Tallahasse Mattlakk. Glattpanel på vegg beiset fjellgrå. Nedfelt oppvaskkum og komfyr med induksjonstopp. Kjøl- frys. Ventilator fra Miele integrert i overskap. Aquastopp - waterguard. Komfyrvakt. Lys under overskap. Varmekabler i gulv.

Gulv: Eik Plank Tallahasse Mattlakk. Vegger: Glattpanel beiset fjellgrå. Himling: skråhimling med skyggepanel. Store vindusflater mot vest. Takhøyde er 362 cm under mønebjelke.

Romslig og åpen spisestue med utsiktsvinduer. Peis: Brunner panaorama med glassdører innsyn fra 3 sider. Gulv: Eik Plank Tallahasse Mattlakk med varmekabler.

Stor 3-delt Hall/Gang med fliser og Eik Plank med varmekabler.

Ring-hytta-varm er installert.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sørvestvendt og flott til, helt på toppen av Åslandseter i et veletablert hytteområde på Haglebu, 1030 m.o.h, Haglebu er skieldorado for liten og stor. Ypperlig turterreng både sommer og vinter. Hytta ligger slik til at du kan spenne på deg skiene eller ta på deg fjellskoa å gå rett ut i høyfjellsterreng til et meget godt utbygd turløypenett med meget vel preparerte skiløyper eller i slalåm bakken.

Hytta har panorama utsikt over Haglebu og ikke minst Haglebunatten. Svært gode solforhold. Det er kort vei til bevertningssteder og bade-/fiskevann. Ca. 3 km til en liten dagligvare ved Turistheimen og ca 15 min kjøring til større butikk i Eggedal sentrum.

Tomt

Attraktivt beliggende utsiktstomt på 1,6 mål med meget god beliggenhet på toppen av Åslandseter. Utmerket lys og solforhold med panoramautsikt. Tomten er pent opparbeidet

Garasje / Parkering

Parkering i gårdsplass

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 612 481 pr. 31.12.2016

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 18.06.2015. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 137 kvm, Bruttoareal: 150 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 114 m².

Primærrom: 108 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, kjøkken, 3 soverom, bad/dusjrom, stue.

Sekundærrom: 108 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod

2. etasje:

Bruksareal: 23 m².

Primærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Oppholdsrom, 1 soverom.

Platting utv på 45 m2.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hovedoppvarming er gulvvarme i entre, gang, 2 bad, stue og kjøkken. Panelovner i soverom i 1 etg. Peis i stue/kjøkken.

Adkomst

Haglebu er en liten plass som ligger 800 moh. kun to timer fra Oslo. Fra Oslo kjører du inn i Buskerud Fylke til Drammen. Her følger du veien videre forbi Hokksund. Når du kommer til Modum og Åmot, så skal du ta veien mot Eggedal. Du kommer først til Prestfoss og neste er Eggedal. Du følger riksvei 287 videre opp på fjellet og nå er du kommet til Haglebu.

Haglebu - Drammen 111 km

Haglebu - Larvik 150 km

Haglebu - Oslo 130 km

Haglebu - Gol 50 km

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser Åslandseter øvre del - planid. 2006002. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ao@nordvikpartners.no eller SMS: 95 03 71 01 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.