Skjæløyveien 34

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Skjæløyveien 34

  • 1626 Manstad
Prisantydning
12 000 000,-
Totalpris
12 288 752,-
Verditakst
10 000 000,-
Beregnet totalkostnad
12 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
287 500,- (Dokumentavgift)
202,- (Panteattest kjøper)


288 752,- (Omkostninger totalt)


12 288 752,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Fritidseiendom (selveier)
Bruksareal
61m²
Bruttoareal
66m²
Tomt
2 925m² (eiet tomt)
Antall rom
4
Soverom
3
Byggeår
1963
Gårdsnummer
118
Bruksnummer
193
Finn-kode
98301123
Sist endret

Daglig lederEiendomsmeglerPartner

Dag Thomas Svendsen

+47 95 96 61 39
  • Nabolagsprofil

BRA/PROM

61 / m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Fritidseiendom

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 2 925 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Helt unikt! Fantastisk beliggenhet! Lunt og privat!

Møller & Partners a/s ønsker velkommen til Skjæløyveien 34. Eiendommen har en helt unik beliggenhet kun 30 meter fra sjøen. Tomten er på ca. 3 mål og strekker seg helt ned til vannet hvor det er privat strand og brygge. Skjæløy er et meget populært område hvor både store og små trives. God infrastruktur med kun 1 time kjøretid fra Oslo. Hytten forøvrig trenger oppussing og modernisering. Det er innlagt vann og avløp. Trærne som står ned mot sjøen kan felles ved ønske.

Innhold

Rom med vask, wc, kjøkken, stue, og tre soverom.

Standard

Hytta holder relativt enkel standard og det må påregnes oppgradering og oppussing både utvendig og innvendig. Fin planløsning med åpen himling i stue og store vinduer vendt mot sjøen. Utgang til flott terrasse mot vest og syd som ligger godt skjermet. Kort privat adkomst til sjøen med liten strand og brygge. Her er det gjort oppgraderinger med blant ny steinmur.

Beliggenhet

Skjæløy er beliggende i Fredrikstad kommune mellom Hankø og Larkollen. Sentralt med god infrastruktur til Oslo med kun ca. 1 time kjøretid. Skjæløy er en halvøy og er kjent for sin flotte beliggenhet i Oslofjorden. Området og eiendommen er meget lun og barnevennlig og med egen sandstrand skulle absolutt de minste trives. Med landstedsbåt kan man også besøke øyene på utsiden og det er ca. 20-25 min kjøretur med båt over til Vestfoldsiden.

* Dette er Oslofjordens solside!

* Sol fra morgen til sen kveld.

* Usjenert og privat beliggenhet. Meget god skjermet for vind.

* Bilvei helt frem med parkering på egen tomt.

* 10 minutter til Onsøy golfbane.

* Kort vei til Engelsviken brygge med blant annet resturant.

* Kun ca. 20 minutter til Fredrikstad sentrum.

* Få minutter og gangavstand til Skjæløy slipp hvor det er båtmarina og resturant.

* Kort avtand til Hankø.

Tomt

Solrik eiet tomt som strekker seg helt ned til vannet. Hytta ligger ca. 30 meter fra sjøen hvor det er en steintrapp ned som er opplyst. Her er det strand og brygge. Tomten er ellers noe begrodd med en del kratt og trær som står mot vest. Disse trærne kan ny eier selv avgjøre om skal felles for mer utsikt. Parkering på østsiden på egen tomt med plass til flere biler. Tomten er meget privat og usjenert og har sol fra morgen til kveld.

Ferdigattest / brukstillatelse

Nei.

Boligens areal

Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Strøm.

Adkomst

Det er kun 1 times kjøring fra Oslo, størstedelen på firefelts motorvei. Veibeskrivelse fra Oslo; ta av etter Moss mot Rygge, deretter mot Oven og gjennom Saltnes. Følg skilt mot Skjæløy. Fra Fredrikstad; kjør mot Engelsviken, ta av til høyre mot Skjæløy. Følg veien rett frem inn i Skjæløyveien.

Det er sjelden køproblemer etter endt arbeidstid på E6 og reisetiden blir såpass kort at stedet egner seg godt for pendling til og fra jobb. Det er også muligheter for tog med blant annet stasjon på Råde. Reisetid med tog fra Råde til Oslo er ca 45-55 min.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsformål og ligger innnenfor 100m fra sjøen. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.