Raudlivegen 151

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger
  • Raudlivegen 151

  • 6200 Stranda
Prisantydning
2 900 000,-
Totalpris
2 968 722,-
Teknisk verdi
2 935 882,-
Kommunale avgifter
5 289,- (per halvår)
Beregnet totalkostnad
2 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
67 500,- (Dokumentavgift)


68 722,- (Omkostninger totalt)


2 968 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
78m²
Bruksareal
81m²
Bruttoareal
88m²
Tomt
1 701m² (eiet tomt)
Antall rom
4
Soverom
3
Byggeår
2012
Gårdsnummer
57
Bruksnummer
20
Energimerking
C
Finn-kode
106433959
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Lars Hellevik

+47 90 18 63 94
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Raudlivegen 151

Tomt

Areal: 1 701 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Velkommen til en moderne hytte med god standard i rolig og idyllisk område. Hytten er en type av Familiehytta sin Valdresmodell med oppgradert standard. Hytten ligger flott til i rolig, usjenert område, med svært gode solforhold og fantastisk utsikt utover Nysætervatnet. I kombinasjon med å ha nær beliggenhet til Nysætervantet og ligge kun ett steinkast fra langrennsløype - kan hyttedrømmen nytes sommer som vinter!

Innhold

1.etasje: Entrè/hall, bad, stue, kjøkken, 2 soverom

L.etasje: Loftsstue, soverom

Standard

Hytten har en lys og innbydende, moderne standard med gulvoverflater av flis med nedstøpte varmekabler og lutende tregulv, vegger med beiset tømmerpanel og trepanel, og himlinger kledd med panel.

Stue

Stuen er romslig på størrelse, og har en åpen løsning mot kjøkkenet. Rommet har god plass til både sofagruppe og spisebord, og det er store vindusflater som gir mye naturlig lys, og utnytter utsikten maksimalt. Det er videre montert en moderne vedovn som sørger for god varme og den riktige stemningen etter en lang dag i skiløypene. Det er også utgang til en vestvendt, delvis overbygd terrasse med fantastisk utsikt og gode solforhold. I loftsetasjen er det også en loftsstue.

Kjøkken

Kjøkkenet er utstyrt med en moderne, L-formet kjøkkeninnredning i heltre med profilerte fronter og takhøye overskap levert av Mesnali Snekkerverksted. Benkeplate i heltre lakkert furu, med nedfelt servant. Av utstyr er det montert integrert komfyr og platetopp, samt fullintegrert oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Bad

Badet har flislagt gulvoverflate med nedstøpte varmekabler, og vegger med behandlet panel. Rommet er utstyrt med Talgø baderomsinnredning med helstøpt servantplate, toalett og dusjkabinett i glass.

Soverom

Hytten har 3 soverom.

Beliggenhet

Hytten er pent beliggende på Fausa, syd for Nysætervatnet. Nærområdet er et meget flott turterreng, sommer som vinter, og det er oppkjørte skiløyper rundt vannet hele vinterhalvåret. Området er solrikt, og fra eiendommen har man ikke bare en fantastisk utsikt mot Nysætervatnet og de omkransende fjell, men sol fra tidlig morgen til rundt kl. 22:00!

Til alpinanlegget på Fjellsetra er det ca. 7,5 km, med gode muligheter for slalåm, snowboard etc. Det er flere skiheiser i anlegget, samt gratis barnetrekk for barn under 8 år. Man finner også Strandafjellet skisenter innenfor en kort kjøreavstand. Hytta er beliggende som et flott utgangspunkt for turer i Sunnmørsalpene året rundt, og terrenget innbyr alle aldersgrupper til aktiv og sunn fritid. Langrennsløypen går knapt 100 meter fra

hytteveggen.

Området byr også på jaktmuligheter, der fjellene Ausekaret, Roalden og Ramstadfjella har bestander av både rype og hare. Det er beliggende et relativt nybygd anlegg for leirdueskyting ligger på Strandafjellet. I Nysætervatnet, samt omliggende elver og vann, har man også fangstmuligheter på ørret og røye. Jakt- og fiskekort kjøpes lokalt.

Tomt

Romslig, selveid tomt på ca. 1,7 mål beliggende i naturskjønne og idylliske omgivelser. Hytten er beliggende som den siste hytten i Raudlivegen (endevei), og har ingen gjennomgangstrafikk forbi hytten. Tomten har helårsvei helt frem til hytteveggen med gode parkeringsforhold, og ligger fint til på en høyde med storslått utsikt ut over Nysætervatnet. Gode solforhold!

Garasje / Parkering

Gode parkeringsforhold like ved hytteveggen.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig: Mangler foreløpig formuesverdi ifl. Skattetaten.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest, datert 10.05.2013.

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

1.etasje: P-rom: 61 kvm, BRA: 64 kvm, BTA: 70 kvm

L.etasje: P-rom: 17 kvm, BRA: 17 kvm, BTA: 18 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan i sin helhet fritt leies ut.

Oppvarming

Varmekabler i entrè og bad.

Vedovn

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 2 581,- / halvår

(inkluderer hytterenovasjon og slamtømming)

Eiendomsskatt kr 2 708,- / halvår

Årlig kontingent for elektrisk bom og vedlikehold av vei til Raudlivegen Bomforening, kr 200,- / år

Privat vann - drift av brønnhus kr 700,- / år

Avgift for brøyting er ca. kr 3 500,- i totale brøytekostnader, men dette variere fra år til år ut i fra behov.

Det må også påregnes utgifter til strøm og forsikring.

Adkomst

Følg Nysætervegen forbi skianlegget på Fjellsætra, og videre ut mot Ramstaddalen. (Eventuelt kan man kjøre fra Sykkylven gjennom Ramstaddalen) Ta av mot Orreneset inn på Fausavegen, og du får Orreneset Misjonssenter på høyre side. Ca. 500 meter etter misjonssenteret får du et kryss på høyre side, ned mot Raudlivegen. Her er det en elektrisk bom med fjernstyring. Ved visning skal megler kontaktes for åpning av denne bommen. Følg Raudliveien langs Nysætervatnet helt til endes. Det vil bli skiltet ved åpne visninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse ifl. Reguleringsplan for Nysætervatnet, datert 12.02.2008. Tilhørende føresegner sist revidert 10.04.2006.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.