Breivann - Gnr. 70 Bnr. 2 Fnr. 44

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Breivann - Gnr. 70 Bnr. 2 Fnr. 44

  • 3277 Steinsholt
Prisantydning
1 890 000,-
Totalpris
1 948 872,-
Ligningsverdi
268 779,-
Kommunale avgifter
2 250,- (per år)
Festeavgift
4 300,-
Festeår
2077
Beregnet totalkostnad
1 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
45 000,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


58 872,- (Omkostninger totalt)


1 948 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
78m²
Bruksareal
83m²
Bruttoareal
103m²
Antall rom
4
Oppholdsrom
1
Soverom
4
Byggeår
1974
Modernisert
2005
Gårdsnummer
70
Bruksnummer
2
Festenummer
44
Energimerking
G
Finn-kode
123197387
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Marius S. Grønn

+47 454 04 009

Dokumenter

Salgsoppgave Breivann - Gnr. 70 Bnr. 2 Fnr. 44

BRA/PROM

83 / 78 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Hytte

Innhold

- Vindfang

- Kjøkken

- Stor stue

- Fire soverom

- Sovehems

- Bad

- Toalett

- Stor utestue

- Tre boder

Standard

Fint beliggende hytteeiendom på punktfestet tomt på Kariåsen nordøst for Breivann. Hytta ble opprinnelig oppført som ei Bete Beitski-hytte i 1974, men ble i 2005 vesentlig tilbygget og oppgradert. Tilbyggingen ga en betydelig større stue, samt tillegg av to soverom.

Kjøkken

Pent kjøkken med mørke fronter. Integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn og kjøleskap. Benkeplate i stavlimt eik.

Bad og toalett

Baderom med adkomst fra terrasse. Det er benyttet vinylbelegg på gulv og trepanel på vegg. I rommet er det installert vaskeservant og dusjkabinett, elektrisk håndkletørker samt vanncisterne og gjennomstrømningsvarmer drevet med gass.

Toalettrom har også adkomst fra terrasse. Rommet har toalett og vaskeservant med sommervann fra nærliggende bekk.

VVS/Teknisk

Eiendommen har vann fra eget borehull. Det ligger varmekabel til vannledningen. Vera vannsystem sørger for trykkvann til bad og kjøkken. Varmt vann fra gjennomstrømningsvarmer drevet av gass. Gråvannsavløp til grunn.

Separat toalettrom med kammerdo, hvor Vera-tanken er tilgjengelig underfra - adkomst fra terrasse.

Nytt sikringsskap med automatsikringer plassert på vegg i soverom3 opprinnelig del. Skapet montert i 2006.

Overflater

Innvendige overflater består i hovedsak av malt og beiset trepanel.

Følgende oppgraderinger er foretatt

2005 -Tilbygget vinkelstue

2005 - Montert ny peis i stue

2006 - Nytt sikringsskap

2012 - Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer

2014 - Nytt taktekke av Kebony-bord

*Oversikten er ikke nødvendigvis komplett.

Beliggenhet

Hytta ligger fint til i Kariåsen - omgitt av naturskjønne omgivelser med skog, vann og flott natur som nærmeste nabo. Breivann er et populært, veletablert hytteområde i Lardal kommune - med kort kjøreavstand fra sentrale Østlandsområder. Umiddelbar nærhet til områder med bær og sopp.

Flott turterreng med oppkjørte løyper. Flere fine fiskevann i nærheten.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Utløpsår feste: 2077, Festeavgift: 4300

Grunneier: Michael Stang Treschow

Festeavgiften er pt. kr. 4 300,- per år og forfaller til betaling 1. juli hvert år.

Avgiften reguleres årlig ihht. endringer i konsumprisindeksen, neste regulering 1. juli 2018.

I tillegg til festeavgift må eier av hytta betale den til enhver gjeldene bomavgift for veien opp til Breivann.

Ved festeavtalens utløp i 2077 vil fester ha rett til å forlenge festeavtalen ihht. reglene i Lov om tomtefeste. I forbindelse med forlengelsen må det påregnes engangsløfte av festeavgiften.

Grunneier har forkjøpsrett ved salg til andre enn ektefelle/barn, men har opplyst at det ikke er aktuelt å benytte denne i forbindelse med dette salget.

Ny eier skal godkjennes av grunneier, samtykke til overdragelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 268 779 pr. 31.12.2016

Ferdigattest / brukstillatelse

Bygningene er byggesøkt ihht. tegninger vedlagt salgsoppgaven.

Det foreligger hverken midlertidig brukstillatelse er ferdigattest for bygningene.

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 103 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 75 m².

Primærrom: 75 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken, fire soverom og dusjbad.

Uthus:

Bruksareal: 18 m².

Primærrom: 3 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Toalettrom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie utover kortere perioder er ikke tillat iflg. festekontrakten.

Oppvarming

Oppvarming av bygget skjer via elektrisitet med panelovner, samt vedfyring i peisovn fra 2005.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanens arealdel for Lardal.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: marius@leinaes.no eller SMS: 45 40 40 09 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.