Kolstadflata 29 A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kolstadflata 29 A

  • 7098 Saupstad
Prisantydning
2 085 000,-
Fellesgjeld
320 664,-
Totalpris
2 420 609,-
Ligningsverdi
711 841,-
Fellesutgifter
5 189,- (Felleskostnader inkluderer: Felleskostnad driftsdel: 3086,- Felleskostnad avdrag: 1187,- Felleskostnad renter: 521,- Tillegg vasking: 126,- Kabel-TV/internett (herav bredbånd kr 119,-): 269,-)
Beregnet totalkostnad
2 085 000,- (Prisantydning)
320 664,- (Andel av fellesgjeld)


2 405 664,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 063,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


14 945,- (Omkostninger totalt)


2 420 609,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
94m²
Bruksareal
107m²
Tomt
106 391m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
4
Soverom
3
Byggeår
1970
Gårdsnummer
194
Bruksnummer
65
Energimerking
E
Finn-kode
121804520
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

100%

av boligene er eldre enn 20 år

96%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

82%

eier sin egen bolig

46%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Boligrapport
Salgsoppgave Kolstadflata 29A

BRA/PROM

107 / 94 m²

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Olden & Partners v/Torben Olden ønsker velkommen til en lys og fin 4-roms leilighet på Kolstad. Her vil man bo i et rolig og barnevennlig område, med gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og en rekke servicefasiliteter.

Kolstadflaten borettslag er bestående av lave boligblokker med totalt 6 tun som er opparbeidet med grøntarealer, lekeplasser og parkering. Kolstadflata 29 A ligger i 2. etasje i tun D som består av totalt 4 etasjer, med adkomst fra felles trapperom. Oppgangen har callinganlegg.

Alle bygningene har gjennomgått en omfattende rehabilitering. Dette arbeidet ble ferdigstilt i 2007 - 2008.

I entré/gang er det en ca. 2m lang skyvedørsgarderobe med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Bad, vaskerom og to av soverommene ligger i tilknytting til gang. Soverommene er på ca 12 m2 og ca. 11 m2. Det største soverommet er på ca 13,5 m2 og ligger i tilknytting til stue og er innredet med en skyvedørsgarderobe på ca 2,6m.

Flislagt bad fra byggeår, med tiltak i 2012. Og har servantskap med skuffer, speilskap med lys og dusjkabinett. Toalettrom med servantskap, nedfelt servant, speil med lys og toalett. Vaskerom på ca 4,2 m2 fra byggeår med tiltak i 2012. Vaskerom har vaskekar, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken fra 2000 - tallet med innredning i heltre og profilerte overflater, enkelte av overskapene er vitrineskap. Benkeplate i laminat med nedfelt dobbel rustfri oppvaskkum. Varmtvannsbereder fra Oso på ca 120 liter er plassert i kjøkkenbenken fra 2010. Kjøkken med spisested og stue i delvis åpen løsning. Fra Stue er det utgang til en sørvendt innglasset veranda på ca. 10 m2. hvor glassene kan skyves til side. Herfra er det gode solforhold og fin utsikt til fellesareal med trær, lekeplass og sittegrupper. Man ser også Kolstad barneskole. Bod/teknisk rom er plassert på veranda.

Leiligheten disponerer tre bodet, to i kjeller på ca. 11 m2 og ca. 2 m2. En bod på ca. 3 m2 utenfor hovedinngangsdør til leiligheten

Det er privat parkering i Kolstadflaten BRL. Bilene må registreres til styret i borettslaget med registreringsnummer.

Innhold

2. etasje: Gang, tre overom, bad, toalettrom og vaskerom. Kjøkken, spiseplass og stue i åpen løsning, samt. innglasset terrasse og bod.

Leiligheten disponerer tre boder, to i kjeller på ca. 11 m2 og ca. 2 m2. En bod på ca. 3 m2 utenfor hovedinngangsdør til leiligheten..

Standard

Bad:

Flislagt bad ca. 2,6 m2 fra byggeår, med tiltak i 2012. Malt betong himling. Ventil tilknytet boligens ventilasjonsanlegg. Servantskap med skuffer. Servant med ett-greps armatur fra Hans Grohe. Speilskap med lys og stikkontakt over servant. Dusjkabinettet med ett-greps blandebatteri. Vannrør i kobber- og avløpsrør av plast byggeår. Ca. 15 mm fall fra dørterskelen til sluk under dusjkabinett.

Vaskerom:

Flislagt vaskerom på ca. 4,2 m2 fra byggeår med tiltak i 2012. Malt betong himling med lampepunkt og ventil tilknyttet boligens ventilasjonsanlegg. Vaskekar med to-greps armatur fra Oras. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør i kobber- og avløpsrør av plast fra byggeår. Trinnbryter for ventilasjonsanlegg plassert ved lysbryter.

Kjøkken:

Kjøkken med spiseplass og stue i delvis åpen løsning ca. 35 m2 fra 2000-tallet. Innredning i heltre med profilerte overflater. Enkelte av overskapene er vitrineskap. Benkeplate i laminat med nedfelt dobbel rustfri oppvaskkum og ett-greps armatur fra Oras. Stikkontakter og belysning under overskap. Fliser mellom benk og overskap. Kjøl/fryseskap fra Samsung, Siemens oppvaskmaskin og komfyr fra Electrolux med ventilator i skap over. Vannrør i kobber- og avløpsrør av plast fra byggeår. Varmtvannsbereder fra Oso på ca 120 liter plassert i kjøkkenbenken fra 2010. Gulvoverflaten belagt med laminat, veggoverflater belagt med malt tapet. Malt betong himling med lampepunkt.

Toalettrom:

Flislagt toalettrom på ca. 1,5 m2. Malt betong himling. Gulvmontert toalett fra Ifø. Servantskap, nedfelt servant med ett-greps armatur fra Oras. Speil med lys og stikkontakt over servant. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast fra 1970-tallet. Mekanisk avtrekksventil.

Øvrige rom:

Gulvoverflaten belagt med laminat. Veggoverflater med malt tapet. Himlingsoverflater med malt betong. Lampepunkt i flere av rommene. Innerdører i hvit utførelse med profilerte overflater. Leilighet har tre soverom ett på ca. 13,5 m2, ca. 12 m2 og ca. 11 m2. Skyvedørsgarderobe på ca. 2,6 meter på det største soverommet. Samt skyvedørsgarderobe på ca. 2 meter i gangen. Kjøkken, stue og spiseplass i delvis åpen løsning ca. 35 m2. Boligen har mekanisk avtrekk på våtrommene, tilluftsventiler i vinduene på soverommene.

For ytterligere opplysninger, se takstrapport vedlagt i salgsoppgave.

Beliggenhet

Kolstadflaten borettslag ligger sentralt til på Kolstad sørvest for Trondheim sentrum. Bebyggelsen består av lavblokker som er bygd opp rundt 6 tun, Kolstadflata 29 A ligger i tun D. Tunene er utstyrt med fin og trygg lekeplass, grøntareal og ligger rett ved skog og mark som gir flotte turmuligheter vinter som sommer. Leiligheten ligger i et barnevennlig og rolig boligområde som oppleves veldig trygt og har lite trafikk.

Kolstad er en super plass å bo for både barn og voksne. Det er veldig godt samhold, og masse aktiviteter i nærområdet. Kolstad IL har både fotball og håndball lag. For barn mellom 4-6 år tilbyr kolstad IL allidrett. Det kan være aktiviteter som skøyting, langrenn, aking, turn, skogturer m.m

Videre er også bymarka like ved som byr på Trondheims største og mest populære turstier. Bymarka er 80 km2 og kan by på 300 km med stier som har svært variert turterreng. På vinterstid er det 120 km med maskinpreparerte skiløyper og 6 lysløyper på 53 km. Har man lyst på en matbit eller noe å drikke når man er på tur kan man stoppe på skistua, grønnlia, elgseterhytta eller rønningen. Lian Restaurant er også et godt alternativ for turfolk.

Fra leiligheten er det kort vei til et meget godt kollektivtilbud med jevnlige avganger. Det er Ca. 3 minutters gange til nærmeste bussholdeplass som tar deg med til sentrum av byen på ca 15-20 min.

Dagligvarebutikker som Rema 1000 og Coop Extra, saupstadsenteret, apotek, bensinstasjon, treningssenter, bibliotek, restauranter og helsesenter ligger i gåavstand fra leiligheten. Videre tar det kun 8 minutter å kjøre til Tillerbyen hvor man kan finne omtrent «alt» av fasiliteter./ man skulle trenge./ nødvendig.

Kolstad er et attraktivt område og har et godt naboskap. Leiligheten sokner til Kolstad barneskole, Huseby ungdomsskole og Heimdal vgs. som ligger ca. 500 m. unna. Husebyhallen, huseby bad, ballbinger og fotballbaner ligger også like i nærheten.

Rentekostnader fellesgjeld

kr. 521,-

Avdrag fellesgjeld

kr. 1187,-

Etasje

2 etasje

Tomt

Felles tomt for Kolstadflaten borettslaget beplantet med trær, prydbusker, blomster og plen. Sittegrupper. Lekeplass med stativer. Utebelysning. Sykkelstativer.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 711 841 pr. 15.05.18 12:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 277 890 pr. 15.05.18 12:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflyttingstillatelse fra Trondheim bygningskontroll, datert 21.01.71. Derimot foreligger det ikke ferdigattest, da det ikke ble stilt krav om dette før 01.01.1998.

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 107 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 107 m².

Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, tre soverom, bad, toalettrom og vaskerom. Kjøkken, spiseplass og stue i åpen løsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i leiligheten. Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av bolig til andre.

Oppvarming

Elektrisk med panelovner.

Løpende kostnader

Kjøper er selv ansvarlig for forsikring av leilighetens innbo.

Utstyr

Hvitevarer på kjøkken, vaskemaskin på bad og evt. en enkelseng kan medføre handelen etter nærmere avtale med selger.

Adkomst

Fra sentrum ta Elgesetergate, Holtermanns veg og E6. Ta avkjøring 34-Sjetnemarka mot Kolstad/Byåsen/Sjetnemarka og sving til høyre ut på kolstadvegen. Ta til høyre mot Kongsvegen (skilt mot Heimdal/Kolstad Huseby/Flatåsen). Hold til høyre for å fortsette mot Kongsvegen. Sving til venstre og inn på Saupstadringen og ta til venstre igjen inn på Casper Lundes veg. Ta til venstre for å holde deg på Kolstadflata. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R1126 st.f. 12.02.1970.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Kolstadflaten Borettslag ble stiftet 17.12.1969 og har org.nr: 948 719 711

Borettslaget består av 481 enheter fordelt på 6 tun

her er det tilgang til mye grøntareal, lekeplass, fotballbane og sittegrupper rundt de forskjellige tunene.

Besøk borettslagets hjemmeside: http://www.kolstadflaten.no/

Forretningsfører er Tobb eiendomsforvaltning AS

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 14628705, Den Norske Stats Husbank

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 16.05.2018: 1.63% pa.

Antall terminer til innfrielse: 37

Saldo per 16.05.2018: 29 122 063

Andel av saldo: 68 914

Første termin/første avdrag: 31.12.2006 ( siste termin 30.06.2036 )

Fast rente til 01.11.2021

Lånenummer: 14628705-7, Den Norske Stats Husbank

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 16.05.2018: 1.57% pa.

Antall terminer til innfrielse: 38

Saldo per 16.05.2018: 45 918 877

Andel av saldo: 108 662

Første termin/første avdrag: 30.12.2007 ( siste termin 30.12.2036 )

Flytende rente

Lånenummer: 14628705-, Den Norske Stats Husbank

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 16.05.2018: 1.57% pa.

Antall terminer til innfrielse: 42

Saldo per 16.05.2018: 31 779 644

Andel av saldo: 75 203

Første termin/første avdrag: 31.12.2008 ( siste termin 31.12.2038 )

Flytende rente

Lånenummer: 90517193347, Handelsbanken

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 16.05.2018: 2.7% pa.

Antall terminer til innfrielse: 42.6 Saldo per 16.05.2018: 17 765 287

Andel av saldo: 42 040

Første termin/første avdrag: 30.12.2009 ( siste termin 30.03.2039 )

Flytende rente

Lånenummer: 90517221677, Handelsbanken

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 16.05.2018: 2.7% pa.

Antall terminer til innfrielse: 50 Saldo per 16.05.2018: 10 498 369

Andel av saldo: 24 843

Første termin/første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 31.12.2042 )

Flytende rente

Lånenummer: 90517229880, Handelsbanken

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 16.05.2018: 2.7% pa.

Antall terminer til innfrielse: 2

Saldo per 16.05.2018: 423 387

Andel av saldo: 1 002

Første termin/første avdrag: 30.06.2014 ( siste termin 31.12.2018 )

Flytende rente

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Beboerne sørger i fellesskap for å holde trappene ryddig for snø om vinteren. Snømåking går på omgang. Området foran trappene brøytes av vaktmester etter at annen brøyting er gjort.

Styrets arbeid i 2017.

- Tun D fikk et etterlengtet løft - noe arbeid med plen og beplanting står igjen.

- Ny aktivitetspark foran tun A og B v/aktivitetsparken glade føtter.

- Felling av trær da borettslaget har mange gamle og høye trær. - felling av trær vil fortsette i 2018

- Fått 3 nye tilleggscontainere for å unngå forsøpling.

- 9 utvendige trapper ble oppgradert i 2017, dette arbeidet vil fortsette i 2018.

- Alle garasjer ble malt og fikk ny farge.

- Borettslaget har byttet stikk på lade-plassene og opprettet 18 stk ekstra elbilplasser.

- Alle fellesområder har fått seriekoblede brannalarmer. Og brannslukkningsapparater vil bli montert i alle fellesområder.

Service på alle brannapparater inne i leilighetene er gjennomført.

- Borettslaget tak har hat takettersyn.

- Det har blitt montert flere sykkelskinner ned til kjelleretasjen i oppgangene. alle oppgangene vil etter planen få skinner i løpet av 2018.

- Ventilasjonssystemet hadde service sommeren 2017.

mer om vedlikehold i vedtektene som ligger med i salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Norwegian Broker / Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.