Brannvakts gate 15

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Brannvakts gate 15

  • 3256 LARVIK
Prisantydning
2 790 000,-
Totalpris
2 859 722,-
Fellesutgifter
1 200,- (Felles forsikring av bygningen og strøm til fellesarealer.)
Beregnet totalkostnad
2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
68 500,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


69 722,- (Omkostninger totalt)


2 859 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
80m²
Bruttoareal
86m²
Tomt
260m² (fellestomt)
Etasje
2.
Oppholdsrom
1
Soverom
3
Byggeår
2014
Gårdsnummer
3020
Bruksnummer
80
Seksjonsnummer
3
Ekstra toalett
1
Energimerking
G
Finn-kode
59042055
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Marius S. Grønn

+47 454 04 009

FagansvarligPartner

Knut H. Leinæs

+47 920 53 533

Dokumenter

Salgsoppgave_140915

Velkommen til Brannvakts gate 15

Leinæs & Partners har gleden av å presentere selveierleilighet i Brannvakts gate 15 - Leiligheten er nyrenovert og går over to plan (hhv. 2. og 3. etg). Første etasje inneholder gang, to soverom og bad. Ovenpå er det stue med åpen kjøkkenløsning og terrasse med flott utsikt ut Larviksfjorden samt kontor/gjesterom og wc.

Meglerhuset Leinæs er fra høsten 2015 i ny drakt og vil nå være en del av Parters-konseptet. &Partners er en kjede som har sitt utgangspunkt i Nordvik & Partners, som er et kjent meglerforetak i Oslo.

Vi er fortsatt de samme menneskene, men vi har nå et nytt og moderne nettverk i ryggen.

Kommunale avgifter

Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon. Da det er installert vannmåler i bygningen vil de kommunale avgiftene variere utfra vann- og avløpsforbruk.

Larvik kommune opplyser at det regnes cirka 60/70m3 vann pr. person i husstanden pr. år. Avløpsforbruk regnes likt vannforbruk.

Ved normalt forbruk for boliger over 70m2 (170m3 vann og 170m3 avløp pr. år) vil de kommunale avgiftene utgjøre totalt kr. 9 922,- inkl. mva. pr. år inkl. feiing og branntilsyn.

Info om sameie

Sameiet Brannvaktsgate 15 består av fire nyoppførte selveierleiligheter.

Kopi av vedtekter ligger vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Beliggende midt i sentrum med umiddelbar nærhet til alt Larvik by har å tilby - alt fra cafeer, kulturtilbud og shopping til naturopplevelser og bademuligheter i Indre Havn og i Bøkeskogen/Farris.

Tomt

Fellestomt på 260 m². Tomten er i hovedsak bebygget, men det vil bli en liten hageflekk i fremkant av bygget.

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 86 m²

Primærrom (P-ROM) :80 m²

P-rom fordeling : Følgende inngår i boligens P-Rom areal: Gang, stue/kjøkken, wc, bad og to soverom.

Arealbeskrivelsene er oppgitt av selger. Megler har ikke foretatt kontrollmåling.

Byggemåte

Eldre trekonstruksjon på grunnmur som de senere år har gjennomgått vesentlige oppgraderinger.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles bakgård. Ellers parkering i gaten.

Etasje

Leiligheten går over to plan, hhv. 2. og 3. etasje.

Innhold

Leiligheten går over to plan og består av entrè/trappegang, bad med wc, dusj og opplegg for vaskemaskin, to soverom, hvorav ett med utgang til liten luftebalkong på 3,8 kvm med flott utsikt ut fjorden.

I toppetasjen er det et disponibelt rom(lav takhøyde), separat wc, stue med åpen kjøkkenløsning med skyvedører ut til stor terrasse på 11 kvm med vidstrakt utsikt over Larviksfjorden med meget gode solforhold.

Separat bod og parkeringsplass medfølger.

Soverom

Antall soverom : 3

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Leilighetene er i hovedsak bygget etter TEK10 og holder derfor gjennomgående god boligstandard. Leilighetene er malt i lyse og delikate farger med parkett på gulvene og flislagt bad. Nytt tak pr juni 2014

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann- og kloakknett. Vann- og avløpsledninger fra boligen og frem til kommunalt tilkoblingspunkt er private, og sameiet har vedlikeholdsansvar for disse.

Adkomst via offentlig vei.

Heftelser/servitutter

Eiendommen leveres fri for pengeheftelser. Kommunen har panterett som sikkerhet for riktig betaling av kommunale avgifter. Det er ikke tinglyst servitutter (råderettsbegrensninger) på eiendommen.

Utleie

Det foreligger ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Ligningsverdi

Ligningsverdien er ennå ikke fastsatt, men vil maksimalt utgjøre 30% av boligens markedsverdi dersom boligen blir benyttet som primærbolig. Kontakt megler for mer informasjon.

Boligkjøperforsikring

Kjøper får tilbud om å tegne boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Les mer om boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring. Boligkjøperforsikring kan kun tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak, næringsbygg eller bolig til utleie.

Hvitvasking

Iht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.

Betalingsbetingelser

Fullt oppgjør inklusive omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto pr. overtakelsesdato. Det godtgjøres rente på klientkonto til partene. Det utbetales dog ikke renter under ½ rettsgebyr. Kjøper betaler ikke depositum eller forskudd.

Finansiering

Leinæs & Partners samarbeider med Handelsbanken med hensyn til finansiering av boliger. Kontakt Handelsbanken i Larvik på tlf: 33 13 62 00 eller på deres kontaktadresse: Fritzøe Brygge, 3285 Larvik.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendingsloven § 3-9. Bestemmelsen her innebærer at avhendingslovens regler omnår eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.

Eiendommen har likevel mangel i følgende tilfelle:

-Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

-Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide.

-Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

-Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren.

-Kjøper har en selvstendig undersøkelsesplikt. Det anbefales derfor en grundig gjennomgang av eiendommen, gjerne sammen med en bygningskyndig person.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres pr. e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom elektronisk budgivning ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, bør ethvert bud og eventuelt budforhøyelser ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand.

Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.