Øvre Fjellvei 29

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Øvre Fjellvei 29

  • 3121 Nøtterøy
Prisantydning
2 150 000,-
Fellesgjeld
222 000,-
Totalpris
2 379 910,-
Ligningsverdi
544 360,-
Fellesutgifter
4 007,- (Renter og avdrag på andel felleslån, garasjeleie, kommunale avgifter, bygningsforsikrng, ytre vedlikehold, TV-avtale (Viken Fiber AS), snømåking og strøing, forretningsførerhonorar og andre felleskostnader.)
Beregnet totalkostnad
2 150 000,- (Prisantydning)
222 000,- (Andel av fellesgjeld)


2 372 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)


7 909,50 (Omkostninger totalt)


2 379 909,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
66m²
Bruksareal
66m²
Bruttoareal
71m²
Tomt
3 818m² (fellestomt)
Etasje
2.
Oppholdsrom
1
Soverom
3
Byggeår
1961
Gårdsnummer
8
Bruksnummer
144
Energimerking
F
Finn-kode
144117086
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Ola Norderhaug

+47 47 41 41 20

Dokumenter

Salgsoppgave web

Beskrivelse

Øvre Fjellvei 29 A er en arealeffektiv og tiltalende 4-roms toppleilighet med en god standard. Det er foretatt flere oppgradering de senere år, herunder blant annet etterisolering av yttervegger, nye vinduer og balkongdør fra 2011, ny drenering i 2016 og diverse overflatebehandlinger. Det er også bygget garasjer i rekker, som sto ferdig i 2012, hvorav en følger med leiligheten. Eier har siden 2017 pusset opp det meste av leiligheten. De aller fleste vegger er malt og lagt panelplater i to av soverommene.

Diverse:

- Tiltalende 4-roms leilighet med 3 soverom.

- Parkering i garasje og på utendørs parkering.

- Stor balkong med gode solforhold.

- Boligen disponerer delvis inngjerdet hagedel.

- Innbydende kjøkken med rikelig av skap - og benkeplass.

- Lys og tiltalende stue med plass for spisebord.

- Badet har dusj, wc og opplegg for vaskemaskin.

- Boligen har tilgang til fellesvaskeri i kjelleren.

- To soverom, hvorav ett med garderobeløsning.

- Leiligheten disponerer to boder i kjeller og en på loft.

- Sikringsskap i gangen med automatsikringer.

Innhold

2.etasje: P-rom: 66 kvm, inneholder: gang, bad, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til romslig og solrik balkong.

Standard

Entré

Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten, og har en fin nisje med åpen garderobeløsning. Rommet har parkett på gulv og er holdt i behagelige, lyse og tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder ett delikat, flislagt baderom, utstyrt med speilskap, enkel servant med underskap, wc og nyere dusjkabinett. Rommet har gulvvarme og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er også felles vaskerom med egen strømmåler i kjeller.

Kjøkken

Moderne, lyst kjøkken med god benke- og lagringsplass. Innredningen har profilerte fronter, benkebelysning og fliser/børstet aluminium over benkeplate med stor vaskekum, samt opplegg for oppvaskmaskin. Videre er kjøkkenet utstyrt med frittstående komfyr, kombinert kjøl/frys og ventilator.

Stue

Leiligheten har en lys og romslig stue med parkett på gulv, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Stuen har flere gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til en koselig og solrik balkong. Det er mulig å få et ekstra soverom ved å sette opp en lettvegg i stuen.

Soverom og garderobe

Leiligheten har tre fine soverom. Hovedsoverommet er romslig med inngang fra stuen. Boligen har for øvrig god lagringsplass med to tilhørende boder i felles kjeller og en på felles loft.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et idyllisk og meget barnevennlig boligområde på Vestskogen i Nøtterøy kommune. Området har nærhet til skoler for alle alderstrinn, barnehager, bussholdeplass og daglige servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, svømmehall og golfbane m.m. Ved ungdomsskolen ligger Nøtterøyhallen, og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km, som prepareres så fort forholdene tillater det.

Eiendommen har kort vei til Vestfjorden og Håkebakkbukta. I tillegg ligger Munkholmen en fin spasertur fra boligen - en populær badeplass med stor gresslette, strand og toalettanlegg. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark.

På Rosanes, like ved Teie sentrum ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane, samt bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger Rosanesstranda og Teie småbåthavn.

Tomt

Areal: 3 818 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten består av et tilnærmet flatt og lett skrånende jordareal, opparbeidet med plen og beplantning. Gårdsplass og innkjørsel er asfaltert og mindre deler med grus. Tomten er ikke inngjerdet. Det er gode solforhold hele dagen. Stille, rolig og barnevennlig boområde.

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Ja.

Barnehage / skole i området

For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Felleskostnader

4 007 pr. mnd. Renter og avdrag på andel felleslån, garasjeleie, kommunale avgifter, bygningsforsikrng, ytre vedlikehold, TV-avtale (Viken Fiber AS), snømåking og strøing, forretningsførerhonorar og andre felleskostnader.

Borettslag

Borettslaget består av 48 andelsleiligheter.

Vestfjorden Borettslag, org.nr. 953388049, ligger i FÆRDER kommune med følgende adresse:

Øvre Fjellvei 27

Øvre Fjellvei 29 A, 29 B

Øvre Fjellvei 31 A, 31 B

Øvre Fjellvei 33 A, 33 B

Øvre Fjellvei 35 A, 35 B

Veståsveien 1,3,5

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS.

Borettslagets revisor er BDO AS.

Forkjøpsrett

Ja, OBOS.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja.

Fellesgjeld / lånevilkår

Handelsbanken:

Lånenr: 9481 7173 610

Restgjeld totalt: kr 10.746.620 pr 31.12.18

82 terminer, annuitet, kvartalsvis forfall

Rentesats pr 31.12.18: 2,2 % flytende rente

Andel av fellesgjeld pr 01.03.18: kr 222.000,-

Andel fellesgjeld

222 000

Forsikring

IF

Polisenummer: 587799

Regnskap

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 2 308 032.

Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 1 229 193.

Årets resultat er på kr 853 586 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordensreglene ikke tillatt.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1961

Antall soverom

3

Byggeår

1961

Byggemåte

Andelsleilighet i 2. etasje i et borettslag bestående av flere bygninger fra ca 1961. Grunnmur i støpt betong. Borettslaget har i 2011 skiftet alle vinduer utenom i kjeller. Felles ytterdør og balkong/terrassedører er og skiftet. Yttervegger er etterisolert, utluftet og omkledd. Det er oppgradert og fornyet deler av VVS og elanlegg i kjeller og på loft. Det er drenert på nytt utvendig på 3 sider. Tak er omlagt på antatt 1990 tallet.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Ole J.Wetlesen datert: 29.03.19

Ferdigattest / brukstillatelse

I følge kommunen foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidpunktet.

Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 71 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 66 m².

Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/wc/vaskerom kjøkken, 3 soverom og stue/spisestue med vedovn og utgang til stor, solrik balkongen.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 29.03.19, utført av Ole J. Wetlesen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt X for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk. Vedovn i stuen og varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 10.000 kwh, ifølge selger.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 544 360 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 959 697 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Kjør over kanalbroen og rett fram i rundkjøringen i Nøtterøyveien. Hold høyre felt over i Kirkeveien gjennom lyskrysset på Teiehøyden. Ta så Kolbergveien til høyre i neste kryss og følg denne over i Øvre Fjellvei. Følg denne til bunnen av bakken og du får Vestfjorden borettslag på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligformål i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 17.06.2015.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ola@bs-partners.no eller SMS: 47 41 41 20 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,75 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.