Gyldenløves gate 20 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Gyldenløves gate 20 B

  • 0263 Oslo
Prisantydning
11 950 000,-
Fellesgjeld
210 105,-
Totalpris
12 474 229,-
Fellesutgifter
4 257,- (Fyring, trappevask, grunnpakke kabel-TV/bredbånd, renter og avdrag, kom. avgifter, felles forsikring, andre driftskostnader. Herav: Renter: 890,- Avdrag: 850,- Fyring: 610,- kabel-tv/bredbånd: 750,- Andre driftskostn.: 1157,-)
Beregnet totalkostnad
11 950 000,- (Prisantydning)
210 105,- (Andel av fellesgjeld)


12 160 105,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
3 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
302 750,- (Dokumentavgift)
199,- (Panteattest kjøper)
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


314 124,- (Omkostninger totalt)


12 474 229,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
115m²
Bruksareal
115m²
Bruttoareal
125m²
Tomt
1 749m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
4
Oppholdsrom
1
Soverom
3
Byggeår
1929
Gårdsnummer
213
Bruksnummer
147
Seksjonsnummer
9
Ekstra toalett
1
Energimerking
G
Finn-kode
135307804
Sist endret

PartnerEiendomsmegler MNEF

Kjerstin Falkum

+47 922 04 707
  • Nabolagsprofil

99%

av boligene er eldre enn 20 år

95%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

61%

eier sin egen bolig

58%

har høyskoleutdanning

Dokumenter

Salgsoppgave Gyldenloves gate 20 B

Finn.no: Lokalområde

FROGNER

Beregnet totalkostnad

11 950 000,- (Prisantydning)

210 105,- (Andel av fellesgjeld)

--------------------------------------------------------

12 160 105,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger

3 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

302 750,- (Dokumentavgift)

199,- (Panteattest kjøper)

7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

--------------------------------------------------------

314 124,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

12 474 229,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

115 / 115 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1929

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 1 749 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Velkommen til en nyoppusset og særdeles gjennomført 4-roms selveierleilighet med fantastisk beliggenhet på Frogner. Boligen ligger tilbaketrukket til i en ærverdig bygård fra 1929 med inngang fra Lille Frogner allé, som er en stikk-/blindvei fra Gyldenløves gate.

Leiligheten ligger fint til i gårdens 2.etasje og byr på en gjennomgående planløsning med fredelig, usjenert utsyn. Leiligheten oppleves som svært luftig og innbydende med god takhøyde og store vindusflater med dype vinduskarmer som slipper inn godt med naturlig lys. Hele boligen ble pusset opp i 2018 og holder en høy standard med pene farge- og materialvalg. Det ble blant annet lagt ny enstavs parkett på gulv og samtlige overflater ble pusset og malt. Samtidig ble badet pusset opp og det ble etablert et separat toalett, samt nytt, stilrent Kvik kjøkken med integrerte hvitevarer. Stue og kjøkken er av åpen løsning, noe som gjør dette til et svært sosialt og hyggelig oppholdsrom. Stuen har også en ny, flott peis i det ene hjørnet.

Videre byr boligen på tre gode soverom, hvorav alle vender mot stille og rolig gårdsrom. Ett av soverommene har også utgang til en romslig, sydvendt balkong på ca 7 m2.

Boligen har godt med lagringsplass da det disponeres tre romslige boder. Sameiet har 6 parkeringsplasser som leies ut etter regler vedtatt av sameiermøte/styre. Ellers er det beboerparkering i området som koster kr 3000,- pr år.

Standard

Entrè:

Her bor du i en ærverdig bygård med flott inngangsparti og trappegang. Boligen entrè gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og har ny enstavs parkett, nymalte overflater, downlights i himling og dørcalling med åpner. Det er også satt inn ny garderobe med gode oppbevaringsmuligheter for ytterklær og sko.

Stue:

Svært lys og innbydende stue med store vindusflater og dype vinduskarmer. Stue og kjøkken er av åpen løsning og oppleves som et sosialt oppholdsrom. Her har du gode takhøyde og en ny, flott peis i det ene hjørnet. Stuen er enkel og innredet og har god plass til ønsket møblement. Det er lagt ny enstavs parkett på gulv og overflatene er nymalt i 2018.

Kjøkken:

Innholdsrik og stilren kjøkkeninnredning fra 2018. Kjøkkeninnredningen er fra Kvik og har hvite slette fronter og benkeplate i kompositt med underlimt oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Videre er kjøkkenet innredet med integrert komfyr, induksjonstopp og kjøleskap med frysedel fra Siemens, samt integrert oppvaskmaskin fra Gaggenau. Det er montert komfyrvakt og aquastopp, samt avtrekksvifte med kullfilter. På kjøkkenet har du også plass til et stort spisebord. Det er enstavs parkett, nymalte overflater, samt downlights i himling.

Soverommene:

Boligen inneholder tre fine soverom, hvorav alle er av god størrelse og vender med rolig gårdsrom. To av rommene er innredet med garderobeløsning og det tredje har utgang til en romslig, sydvendt balkong. Rommene er malt i samme farge som resten av boligen og har enstavs parkett fra 2018.

Bad:

Lekkert, flislagt bad fra 2018 med varmekabler i gulv, downlights i himling og opplegg for vaskemaskin. Badet er innredet med stort dusjhjørne med termostatbatteri og dusjvegg i herdet glass og Tapwell armaturer og regndusj. Det er veggmontert toalett, helstøpt dobbel servant med ett-greps blandebatteri, samt servantskap.

Toalett:

Praktisk, separat toalett fra 2018 med fliser på gulv og vegger, samt servant og vegghengt toalett.

Beliggenhet

Her bor du tilbaketrukket og rolig til, men samtidig sentralt i en av Frogners fineste områder, i en ærverdig bygård fra 1929 med inngang fra Lille Frogner allé. Du har alt Frogner og Briskeby har å by på av restauranter og kaféer innen gangavstand, samt gode shoppingmuligheter og tilbud på matvarer og ferske råvarer.

Innen kort avstand har du Bygdøy Allé, Briskeby, Solli Plass, Bogstadveien/Majorstuen og Tjuvholmen, som illustrerer akkurat hvor sentralt på Oslo vest du befinner deg.

Når det kommer til kollektivtilbud, er det flere trikkeholdeplasser i nærheten. Trikkeholdeplassen Lille Frogner Allè er det nærmeste og ligger kun et par minutter fra leiligheten, men det er heller ikke lange veien til trikk og bussforbindelser i Kirkeveien, eller trikk fra Holtegata/Briskebyveien på Briskeby.

I Frognerparken og Slottsparken finnes gode rekreasjonsmuligheter for liten og stor. I Frognerparken er Herregårdskroa et godt alternativ for en matbit hvor du sitter midt i en del av Oslos kulturhistorie. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vintereren.

Vigelandsparken er åpen året rundt og med sine skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng. Når snøen daler preparerer Bymiljøetaten skiløyper i parken. Dette gjør kanskje Frognerparken til verdens eneste park hvor man kan nyte en skitur i et skulpturlandskap!

Kort vei til Gimle kino, som er en liten og tradisjonsrik kino i Bygdøy Allé 39. Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939. Her får man også høy service og komfort, med øl og vinservering i foajeen. Det er gangavtand til Bogstadveien/Hegdehaugsveien som er en av Oslos mest populære handlegater, samt Bygdøy Allè med mer eksklusive butikker og spennende spesialforretninger.

Felleskostnader

Felleskostnadene er kr 4 257,- pr mnd og inkluderer: Fyring, trappevask, grunnpakke kabel-TV/bredbånd, renter og avdrag, kom. avgifter, felles forsikring, andre driftskostnader.

Herav:

Renter: 890,-

Avdrag: 850,-

Fyring: 610,-

kabel-tv/bredbånd: 750,-

Andre driftskostn.: 1157,-

Eiendomsskatt for 2018 utgjør kr 5814,- for denne seksjonen.

Tomt

Felles eiet tomt å 1749 m2. Sameiet har et meget flott, opparbeidet felleshage med huskestativ, sandkasse, grill samt en møblert, hellelagt

uteplass.

Garasje / Parkering

Sameiet har seks parkeringsplasser. Disse leies ut for kr 4.000,- pr. år etter regler vedtatt av sameiermøte/styre. Man søker om plass i oktober. Ifølge styreleder har dette til nå medført at man har plass i to år og er uten plass i ett år.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi ikke funnet.

Byggemåte

Støpt gulv i kjeller. Bærende konstruksjoner oppført av teglstein med pusset og malt fasade. Etasjeskille av stubloftsleire. Takkonstruksjonen med valmtak, antatt tekket med betongstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 125 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 115 m².

Primærrom: 115 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, stue, kjøkken, 3 soverom, bad og toalett.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming ved sentralfyr (inkl. i felleskostnadene) og radiatorer i leiligheten. Nye radiatorer i 2018. Gulvvarme på bad og toalett Ny peis i stuen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo).

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1928/924404-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

24.04.1928

Bestemmelse om benyttelse

Bestemmelse om gjerde

Overført fra: 0301-213/147

Gjelder denne registerenheten med flere

1929/912817-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

26.10.1929

Overført fra: 0301-213/147

Gjelder denne registerenheten med flere

1954/303241-1/105 Best om garasje/parkering

09.04.1954

Overført fra: 0301-213/147

Gjelder denne registerenheten med flere

1959/17418-1/105 Erklæring/avtale

22.10.1959

Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: 0301-213/147

Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata

1984/500569-2/105 Seksjonering

04.01.1984

opprettet seksjoner:

snr: 9

formål: Bolig

sameiebrøk: 10/136

EIENDOMMEN ER OPPDELT I 13 SEKSJONER

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendomme

Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Sameie

Sameiet består av 13 seksjoner, fordelt på 1 bygård. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret med organisasjonsnummer 983 394 027, og

ligger i bydel Frogner i Oslo.

Sameiet leier inn vaktmestertjeneste etter behov.

Sameiet har avtale om rengjøringstjeneste med Rene Trapper.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld utgjør kr 210.105,- pr 31.12.17.

Andel fellesformue utgjør kr 0,- pr 31.12.17.

Sameiets lån:

Lånegiver: Fornebubanken

Saldo: 2.878.135,- pr 31.12.17.

Lånetype: Annuitet

Antall term. pr år: 12

Rente: 5,1%

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige

Polisenummer: 80878112

Husdyrhold

Dyrehold krever styregodkjennelse

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kf@schalapartners.no eller SMS: 92 20 47 07 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.