Kristiansands gate 12C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kristiansands gate 12C

  • 0463 Oslo
Prisantydning
7 400 000,-
Fellesgjeld
129 494,-
Totalpris
7 544 590,-
Ligningsverdi
1 590 371,-
Fellesutgifter
4 450,- (Garasje, varmtvann, kabel-tv med bredbånd fra GET, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld. Renter og avdrag utgjør kr. 644,-)
Beregnet totalkostnad
7 400 000,- (Prisantydning)
129 494,- (Andel av fellesgjeld)


7 529 494,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)


15 096,- (Omkostninger totalt)


7 544 590,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
97m²
Bruksareal
99m²
Bruttoareal
110m²
Tomt
2 093m² (fellestomt)
Etasje
5.
Antall rom
4
Oppholdsrom
1
Soverom
3
Byggeår
1980
Gårdsnummer
221
Bruksnummer
247
Seksjonsnummer
1
Energimerking
D
Finn-kode
143220030
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Danielsen

+47 400 87 800

Eiendomsmeglerfullmektig

Marcus Egeland

+47 98 03 91 50
  • Nabolagsprofil

95%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

94%

av boligene er eldre enn 20 år

52%

eier sin egen bolig

38%

har høyskoleutdanning

Dokumenter

Salgsoppgave Kristiansands gate 12C

Forkjøpsrett

Ja. Forhåndsavklart.

BRA/PROM

99 / 97 m²

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1980

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 2 093 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Det er også lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). For nærmere informasjon, ta kontakt med megler.

Beskrivelse

Meget pen 4-roms som går over to plan i 5. og 4. etg. Leiligheten har luftige rom, romslig planløsning, god standard og en flott sydvestvendt balkong med gode solforhold. Skjermet beliggenhet.

Stilmessig er leiligheten meget tiltalende med sine smakfulle farge- og materialvalg. Moderne og god standard - her kan du flytte rett inn!

Hyggelig stue med store vindusflater og utgang til balkong gir godt med naturlig lys og skaper en god romfølelse. I stuen er det god plass til både en stor sittegruppe og spiseplass.

Det følger egen garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Heis i bygget.

•Egen garasjeplass - snart med el-lading

•Lekkert bad fra 2018

•Moderne kjøkken fra 2018 med integrerte hvitevarer

•3 romslige soverom

•Veldrevet borettslag

•Barnevennlig

•Stor og solrik balkong

•Godt kollektivtilbud

Innhold

Leiligheten inneholder:

5.etg.: Entré med god plass til oppbevaring og soverom.

4.etg.: Gang, lekkert flislagt bad fra 2018, praktisk vaskerom, 2 store soverom, moderne kjøkken fra 2018 og romslig stue med utgang til sørvestvendt balkong.

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg kjeller. Heis i bygget.

Leiligheten disponerer en bod i U.etg på ca 4,3 m2 merket med 4013. Et skap i tidligere kjølerom samt en garasjeplass i felles garasjeanlegg merket

med 4013. Tilgang til felles sykkelbod.

Beliggenhet

Beliggende i attraktivt og ryddig borettslag med god vedlikeholdshistorikk. Leiligheten ligger meget sentralt, midt i hjertet av Sagene, og med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Store grøntområder som Voldsløkka og Hjemmets kolonihager ligger like i nærheten.

Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Kafé Gram, Sagene Lunsjbar, Mat&Mer, Bamboo (Asiatisk), Helt rått og Bjølsen Sushi (Sushi/Asiatisk), Kokosbollefabrikken m.m. Rema1000, ICA, Meny og andre matvareforretninger ligger i umiddelbar nærhet. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Kort vei til nye Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihager med koselige Portveien 2. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret.

Torshov og Sandaker er kun noen få minutter unna og ca. 15 min gange til St.Hanshaugen, Grünerløkka, Vulkan/Mathallen og Nydalen.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20, 34, 37 og 54. Trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov. T-bane linje 4 og 6 i Nydalen. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle sammen i rimelig nærhet.

Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Hopp i Havet ved Myraløkka.

Entré

Leiligheten har gjennomgående god standard og ble totaloppusset i 2018.

5 etg.:

Entré:

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. God plass til sko og yttertøy. Hvitmalt trapp knytter inngangsparti til hoveddel.

Soverom:

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Romslig soverom med mulighet for stor garderobe.

4. etg.:

Gang

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Mulighet for oppbevaringsløsning under trapp.

Bad/wc:

Malt himling med downlights. Fliser på vegg og gulv. Lekkert flislagt bad fra 2018 med innglasset dusjhjørne, badekar, vegghengt toalett, moderne servant med underskap og overspeil. Varme i gulv. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom I

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Romslig soverom med stor skyvedørsgarderobe.

Soverom II

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Romslig soverom med plass til garderobeskap.

Kjøkken

Panel i himling med downlights. Malte vegger. Laminat på gulv. Moderne kjøkken fra 2018 med integrerte hvitevarer som komfyr/platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Godt med skap- og benkeplass. Fliser over benkeplate. Spiseplass.

Stue

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Lys og romslig stue med store vindusflater som gir mye lys og god romfølelse. God plass til stort spisebord. Utgang til balkong.

Balkong

Stor flislagt balkong på ca. 7,2,8 kvm med flott utsyn mot Sagene Kirke. Balkong vender sørvest.

Felleskostnader

Kr. 4 450,- inkluderer: Garasje, kabel-tv med bredbånd fra GET, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Renter og avdrag utgjør kr. 644,-

Etasje

5 etasje.

Tomt

Pent opparbeidede fellesarealer. Området er steinbelagt, har en del gressplen, i tillegg til prydbusker og trær.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer egen p-plass i felles garasjeanlegg.

Borettslaget har 3 plasser til korttidsleie/gjesteparkering. Leie av gjesteplass koster kr. 25,- pr dag, og blir etterfakturert en gang i året.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 590 371 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 725 337 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av eiendommen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 97 kvm

Bruksareal: 99 kvm

Bruttoareal: 110 kvm

5. etasje:

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré og soverom.

4. etasje:

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/wc, vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Følgende rom er oppgitt som sekundærareal: Innvendig bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt varme i gulv på bad/wc og vaskerom.

Løpende kostnader

Elektrisk oppvarming, samt varme i gulv på bad/wc og vaskerom.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området er regulert for boliger med tilhørende anlegg. Det rives, bygges og rehabiliteres i området. Reguleringskart og bestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen heftelser eller servitutter av antatt betydning. Grunnbok kan ses hos megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Borettslag

Sageneterrassen Borettslag, org.nr. 948471396, er et veldrevet borettslag bestående av 87 andelsleiligheter. Borettslaget ligger i bydel 3 Sagene i Oslo kommune med følgende adresser:

- Kristiansands gate 12 A, B og C.

Borettslaget er et seksjonert borettslag i Gråbeinsletta sameie.

Borettslaget har en egen hjemmeside: www.sageneterrassen.no

Fellesgjeld / lånevilkår

Långiver: EIKA

Lånenummer: EIKA1--152028472

Type: A - Annuitet

Restsaldo: Kr. 9.738.720,-

Andel fellesgjeld: Kr. 129.494,-

Restløpetid: 21 år 1 md

Term. pr. år: 12

Type rente: Flyt

Rente: 2,25%

IN-ordning: JA

Andel fellesgjeld

Kr.129 494,- pr. 11.02.19

Andel formue

Kr. 46 078,- pr. 31.12.18

Forsikring

Tryg Forsikring

Polisenummer: 6596729

Vedtekter / husordensregler

Dersom du eier, eller anskaffer hund, katt eller andre typer dyr, skal dette meldes på eget skjema til styret. Se for øvrig Husordensreglene under "Dyrehold". Husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Ferdsel av dyr på borettslagets område - ute og inne.

Dyret må enten føres i bånd eller på annen måte fraktes slik at det ikke kan komme løs.

Det må heller ikke stå bundet, verken i fellesarealene innendørs, på terrassene eller ved inngangspartiet.

Andelseier er til enhver tid ansvarlig for dyrets adferd og erstatningsansvarlig for eventuelle skader som måtte oppstå. Dette gjelder også for dyr som er på besøk hos den enkelte husstand eller hos næringsdrivende i borettslaget.

Andelseier er ansvarlig for fjerning av etterlatenskaper eller tilsøling som dyr i husholdet

eller dyr på besøk, skulle forårsake på borettslagets område - også utendørs.

Dyr som uten beboers viten skulle komme til å streife på borettslagets område, må ha identifikasjon.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 %. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 4 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For direkte utlegg er det avtalt kr. 25.000,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.