Steenstrups gate 3 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Steenstrups gate 3 B

  • 0554 Oslo
Prisantydning
7 100 000,-
Totalpris
7 311 889,-
Ligningsverdi
1 418 082,-
Fellesutgifter
3 566,- (Kr 3 566 pr. mnd. som er inkl.: Kabel-tv, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, m.m. Fra 01.09.18 økes felleskostnader med 5% (kr 3.745,-).)
Beregnet totalkostnad
7 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
192 500,- (Dokumentavgift)
10 490,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


211 889,- (Omkostninger totalt)


7 311 889,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
94m²
Bruksareal
94m²
Bruttoareal
105m²
Tomt
423m² (eiet tomt)
Etasje
4.
Antall rom
4
Soverom
3
Byggeår
1879
Gårdsnummer
228
Bruksnummer
393
Seksjonsnummer
13
Energimerking
G
Finn-kode
127067457
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Steinar Hånes

+47 957 71 033

Dokumenter

Salgsoppgave Steenstrups gate 3 B

Beregnet totalkostnad

7 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))

199,- (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

192 500,- (Dokumentavgift)

10 490,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)

--------------------------------------------------------

211 889,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

7 311 889,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

94 / 94 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Beskrivelse

Steinar Hånes (957 71 033) ved Schala & Partners har gleden av å presentere denne gjennomførte og rålekre toppleiligheten beliggende i rolig og ettertraktet gate på beste Grünerløkka. Leiligheten er gjennomgående og har en god og romslig planløsning med 3 soverom og god takhøyde. Leiligheten fremstår som svært tiltalende hvor moderne design er smakfullt kombinert med klassiske detaljer. Beliggende i øverste etasje uten overliggende naboer fremstår leiligheten stille, åpen og luftig med rikelig naturlig sollys og lite innsyn.

I tillegg til 3 gode soverom med spesialtilpassede garderobeløsninger har leiligheten et delikat flislagt bad fra 2010 med varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin samt et gjestetoalett med inngang fra entréen. Lekkert og moderne kjøkken fra 2014 med god skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer. Rommet har god plass til stort spisebord og har en luftig løsning med fløydører inn mot stuen. Her er det god plass til stor sofagruppe og annet ønsket møblement. To balkonger med morgen- og dagssol. Balkongene har plass til utemøblement og vender ut mot en grønn og idyllisk bakgård med fontene, sittebenker og prydbusker. Leiligheten har også tilgang til stor felles takterrasse med utemøblement. Terrassen er vestvendt og har meget gode solforhold.

Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt og urbant med tilgang til alt "Løkka" har å tilby, og samtidig bo tilbaketrukket i en rolig gate på beste Grünerløkka og med umiddelbar tilgang til grønne parker og turområder.

Velkommen til visning!

Standard

Entré:

Lys og innbydende entré med mulighet for oppheng av ytterklær og plassering av sko. Dørcalling med åpner.

Stue:

Romslig stue med god plass til stor sofagruppe og øvrig ønsket møblement. Meget gode lysforhold fra store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys til leiligheten. Doble dører inn til kjøkken. Lys, fin parkett på gulv og lysmalte glatte flater. Klassisk peisovn i hjørnet av stuen. Rosett i himling.

Kjøkken:

Stort separat kjøkken med lekker kjøkkeninnredning fra 2014. Hvite glatte fronter og laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur. Integrerte hvitevarer som: oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn og induksjonstopp. God skap- og benkeplass. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord og har en hyggelig peis med glassdører i hjørne mot stue. Fra kjøkken er det doble dører ut mot stuen, noe som gir en luftig og sosial romfølelse. Lys, fin parkett på gulv og lysmalte glatte flater. Rosett i himling.

Bad/WC og gjestetoalett:

Delikat flislagt bad fra 2010 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Inneholder vegghengt klosett med innebygget sisterne, dusj med innadslående dusjvegger i herdet glass, heldekkende servant på underskap, samt speil og belysning. Opplegg til vaskemaskin. Leiligheten har også eget gjestetoalett med vegghengt klosett og servant.

To balkonger og felles takterrasse:

To østvendte balkonger på henholdsvis 2,9 og 3,0 kvm med plass til utemøblement. Balkongene vender ut mot en meget hyggelig bakgård med fontene, sittegrupper, prydbusker, m.m. Balkongene har sol fra morgenen til ut på formiddagen. Ønskes kveldssol har leiligheten også tilgang til stor felles vestvendt takterrasse med sittegruppe. Her kan du definitivt nyte late sommerdager!

Soverom:

Tre gode soverom med plass til dobbeltseng og annet ønsket møblement. To av soverommene har en ny og spesialtilpasset garderobeløsning i hvitoljet eik, med gode oppbevaringsmuligheter. To av soverommene har også utgang til balkong som vender ut mot rolig bakgård. Lys, fin parkett på gulv og lysmalte glatte flater.

Diverse:

- Sameiet består av 13 seksjoner

- Stor 4-roms leilighet med 3 soverom

- Balkong på 2,9 og 3,0 kvm

- Felles vestvendt takterrasse

- Beliggende på beste Grünerløkka

- Toppleilighet

- God og praktisk planløsning

- Bad fra 2010 og kjøkken fra 2014

- Opplegg til vaskemaskin på bad

- Integrerte hvitevarer på kjøkken

- Disponerer en kjellerbod på 11 kvm, en bod på loft på 17 kvm i gulvflate og en bod i trappeoppgang på 1 kvm

- Meget hyggelig bakgård

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Peisovn i stue og på kjøkken

- GET er leverandør av kabel-tv (inkludert) og bredbåndstjenester

- Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet

- Meget populær beliggenhet med nærhet til "alt"!

Beliggenhet

Leiligheten er plassert i et av Grünerløkkas aller beste og mest etterspurte områder i et rolig strøk i forhold til trafikk. I nabolaget rundt leiligheten finner du alt du trenger av fasiliteter. Grünerløkka har et stort utvalg av flotte restauranter, kaféer og serveringssteder som for eksempel Villa Paradiso, Parkteatret, Nighthawk Diner, Kaffebrenneriet m.m.

Ett kvartal bortenfor går Markveien, en enveiskjørt handlegate med lite trafikk og mye sjarm. Markveien er kjent for alle sine små designerbutikker, gallerier og shoppingmuligheter. Her finner du blant annet Posten, Vinmonopolet, Lindex og Vita, og unike butikker som Ensemble, Sprell, Hasla og ACNE Archive.

Tar du turen over Akerselva kommer du til det nye Vulkanområdet. Her finner du den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Ellers på Vulkanområdet finner du BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket (Nord-Europas lengste bar).

Langs Akerselva finnes det også flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Her går det turstier hvor man kan sykle eller jogge helt opp til Maridalen. For de treningsglade som heller ønsker å benytte seg av treningssenter er det også flere alternativer i nabolaget, som for eksempel Elixia på Ringnes Park, SATS på Vulkan eller Fitness 24 Seven i Markveien. Tøyenbadet er heller ikke så langt unna.

Tross sin sentrale og urbane beliggenhet, har leiligheten flere flotte og idylliske grøntområder i nærheten. Parkanlegg som Kubaparken, Olaf Ryes plass, Birkelunden og Sofienbergparken ligger alle innenfor gåavstand. Her kan man nyte solen, grille og hygge seg på sommerstid. For annen underholdning kan man for eksempel tusle opp til Ringnes Park hvor man finner Ringen Kino.

Ønsker man å bevege seg et stykke bort fra Grünerløkka er heller ikke dette noe problem. Området har et utmerket tilbud av offentlig kommunikasjon.

Felleskostnader

Kr 3 566 pr. mnd. som er inkl.: Kabel-tv, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, m.m.

Fra 01.09.18 økes felleskostnader med 5% (kr 3.745,-).

Tomt

Eiet tomt på 423 kvm. Felles tomt for sameiet, pent opparbeidet med plenarealer, prydbusker, brostensbelagte arealer med sittegrupper, fontene og mulighet for sykkelparkering.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 418 082 pr. 2016.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 537 862 pr. 2016.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygården ble oppført i 1879. Gulvflater i kjeller av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av murverk, utvendige pussede fasader. Takkonstruksjon av tre i saltaks form, utvendig tekket med betongtakstein. For ytterligere informasjon henvises til boligrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, dog foreligger et expeditions-dokument. Dette er vanlig på eldre eiendommer.

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

4. etasje:

Bruksareal: 94 m².

Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, baderom, toalett, kjøkken, stue og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring fra peisovn i stue og i kjøkken. Elektriske varmekabler på bad.

Adkomst

Enkel adkomst fra Steenstrups gate. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved felles oppsatte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser i grunn:

526231 18/12/1975 Erklæring/avtale

(Panterett til sameiet kr 4.000,-)

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen registrerte lån.

Leilighetens andel av felles formue er kr 25.348,- pr 31.12.17

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: sh@schalapartners.no eller SMS: 95 77 10 33 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.