Trondheimsveien 2 F

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Trondheimsveien 2 F

  • 0560 Oslo
Prisantydning
5 840 000,-
Totalpris
6 001 424,-
Ligningsverdi
765 272,-
Fellesutgifter
4 499,- (fjernvarme (varmtvann og fyring), kabel-tv, bredbånd, forsikringer, forretningsførsel, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, vakthold, renholdstjeneste, drift og vedlikehold m.m)
Beregnet totalkostnad
5 840 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
1 050,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
146 250,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


161 424,- (Omkostninger totalt)


6 001 424,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
84m²
Bruksareal
87m²
Bruttoareal
94m²
Tomt
2 958m² (eiet tomt)
Etasje
4.
Antall rom
4
Oppholdsrom
1
Soverom
3
Byggeår
2009
Gårdsnummer
228
Bruksnummer
655
Seksjonsnummer
40
Energimerking
D
Finn-kode
153771244
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFFagsjefPartner

Bjørnar Mikkelsen

+47 938 98 132
  • Nabolagsprofil

97%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

86%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

80%

av boligene er eldre enn 20 år

59%

har bolig mellom 60-120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Trondheimsveien 2

Oppdragsnummer

16-19-0123

Adresse og matrikkel

Trondheimsveien 2 F, 0560, Oslo, Gnr.228 Bnr.655 Snr.40 Orgnr.993996599 i Oslo kommune

Eier

Lani Egede-Nissen

Stig Ragnar Røsnes

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

87 / 84 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2009

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 2 958 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Sameiet har ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Beskrivelse

Velkommen til Trondheimsveien 2 F - presentert av Eiendomsmegler MNEF / Fagsjef / Partner Bjørnar Mikkelsen (tlf 938 98 132) hos Schala & Partners:

Svært lys, moderne og tiltalende 4-roms selveiet endeleilighet (ny 2009) med god standard og planløsning.

Leiligheten har svært sentral og attraktiv beliggenhet på Grünerløkka, ligger i 4. etasje med heisadkomst og vender i sin helhet mot indre gårdsrom, skjermet fra trafikk og støy.

Gjennomgående leilighet med store, luftige rom og vinduer i 3 retninger som gir gode lysforhold og en åpen, luftig atmosfære. Flott moderne kjøkken fra 2009 med hvite, glatte fronter, god skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer, tidsriktig bad/WC fra 2009, separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, 3 gode soverom vendt mot indre gårdsrom og romslig entré med skyvedørsgarderobe og 3 kvm intern bod.

I Trondheimsveien 2 F bor man svært sentrumsnært med enkel adkomst til alle byens fasiliteter, samtidig som man er omgitt av flotte grøntarealer og tilgang til en fantastisk takterrasse med heisadkomst, særdeles gode solforhold og panoramautsikt over byen.

Varmtvann, oppvarming (fjernvarme), kabel-TV & bredbånd via fiber er inkl. i felleskostnadene - Mulighet for garasjeleie i kjeller - Sikringsskap med automatsikringer - Utleie og dyrehold er tillatt.

Mulighet for hurtig overtagelse - velkommen på visning!

Innhold

Gjennomgående 4-roms endeleilighet i 4. etasje med heisadkomst som inneholder:

Entré med intern bod, stue/kjøkken, bad/WC, vaskerom og 3 soverom.

I tillegg disponerer leiligheten:

- En bod på ca. 6 kvm i kjeller.

Beliggenhet

Leiligheten har flott og attraktiv beliggenhet i indre gårdsrom sentralt på Grünerløkka, med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Leiligheten ligger midt i Schouskvartalet som ligger rolig og tilbaketrukket til, med lite støy og trafikk. Dette er et urbant og populært område med uteliv, spisesteder, parker og friområder i nærmiljøet.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer og restauranter, samt et pulserende uteliv. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt i nærmiljøet. Av spisesteder som er verdt et besøk finner du blant annet Le Benjamin, Kamai, Tipo Pizzeria, Trattoria Populare, SüdØst, Delicatessen og New Anarkali. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med den populære Mathallen med blant annet et spennende utvalg av unike råvarer.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Botanisk hage og Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter. Det er rikelig med andre aktivitetstilbud i området med for eksempel Tøyenbadet, eller kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum eller Munch-museet. I tillegg ligger SATS/Elixia i underetasjen i gården. Det er også en kort spasertur opp til Ringnes park, med treningssenter, forretninger og Ringen Kino.

Meget gode kollektivmuligheter med T-bane fra Grønland og sentrum. Trikk og buss forbindelse fra Trondheimsveien og Schous plass med trikk nr. 17, 11, 12 og 13 samt buss nr. 30 og 31, hvor 31 bussen har avganger gjennom hele døgnet. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 5 minutters gange til Oslo sentrum.

Entré

God plass til klær og sko. Skyvedørsgarderobe med speilfront og dørtelefon med åpner Dør mot fellesareal er lyd- og brannklassifisert. I mellomgang er det 3 kvm innvendig bod med hyller og god lagringsplass. Parkett på gulv, lysmalte vegger og malt himling.

Stue

Stort, luftig rom med store vindusflater i tre retninger som gir gode lysforhold og en åpen, luftig atmosfære. God plass til sittegruppe, spisebord, bokhyller og reoler. Parkett på gulv, lysmalte vegger og himling.

Utgang til 6 kvm solrik og vestvendt balkong vendt mot flott opparbeidet indre gårdsrom. Ettermiddags- og kveldssol. God plass til sittegruppe, beplantning, grill m.m.

Kjøkken

Åpen løsning mot stue. Lys, pen innredning fra 2009 med hvite, glatte fronter og god skap- og benkeplass. Integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Ventilator med uttrekk som drar stekeos ut av leiligheten. Fliser over benkeplate og lys under overskap. Parkett på gulv, lysmalte vegger og malt himling.

Bad

Stort, luftig bad fra 2009 med dusjnisjé med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett, servant med skap og speilskap. Fliser med varme på gulv, fliser på vegger og malt himling. Takstmann har gjort fuktsøk i badet, ingen unormale verdier ble registrert.

Vaskerom

Leiligheten har eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Plass til skap for oppbevaring. Fliser på gulv, malte vegger og malt himling.

Soverom I

Stort. luftig hovedsoverom med plass til dobbeltseng, nattbord og kontorpult. 4-dørs garderobeskap medfølger. Soverommet vender mot indre gårdsrom, skjermet fra trafikk og støy. Parkett på gulv, lysmalte vegger og malt himling.

Soverom II + III

Begge soverommene vender mot rolig gårdsrom - skjermet fra trafikk og støy. God plass til seng, nattbord, kontorpult og garderobeskap. Parkett på gulv, lysmalte vegger og malt himling.

Diverse om leiligheten og gården:

- Lys, romslig og moderne 4-roms selveiet endeleilighet fra 2009.

- Leiligheten ligger i 4. etasje med heisadkomst og vender i sin helhet mot indre gårdsrom, skjermet fra trafikk og støy.

- Svært god planløsning og store vindusflater i 3 retninger.

- Stor, solrik og vestvendt balkong på 6 kvm vendt mot hyggelig indre gårdsrom.

- Felles takterrasse med panoramautsikt og heisadkomst.

- Fjernvarme (varmtvann og fyring), kabel-tv og bredbånd via fiber er inkludert i fellesutgifter.

- Ingen fellesgjeld.

- Intern bod på 3 kvm med praktisk hyller og oppbevaringsplass samt 6 kvm bod i kjeller.

- Tidsriktig Bad/WC fra 2009.

- Takstmann har gjort fuktsøk i badet, ingen unormale verdier ble registrert.

- Eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

- Flott, moderne kjøkken fra 2009 i åpen løsning til stuen.

- Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og god skap- og benkeplass.

- Integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin.

- Samtlige 3 soverom vender mot indre gårdsrom.

- Automatsikringer i sikringsskapet.

- Entrédør er lyd- og brannklassifisert.

- Schouskvaralet sameie består av 107 seksjoner.

- Sameiets arbeidskapital pr 31.12.18 var kr 2.725.398,-

- Sameiet har avtale med Securitas om vakthold.

- Schouskvartalet Sameie har avtale om vaktmestertjeneste med Jan Arve Årskog

(Anker Vaktmesterdrift AS).

- Schouskvartalet Sameie får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.

- Sameiet har avtale med Giedres Renhold om renhold av fellesarealene.

- Felles sykkelrom.

- Mulighet for leie av parkeringsplass i byggets kjeller.

- Utleie er tillatt.

- Dyrehold er tillatt

- Svært sentral og rolig beliggenhet med gangavstand til alt Grünerløkka og Oslo sentrum har å tilby.

- Kort vei til parker, butikker, offentlig transport etc.

- Mulighet for hurtig overtagelse.

Felleskostnader

4 499 pr. mnd. fjernvarme (varmtvann og fyring), kabel-tv, bredbånd, forsikringer, forretningsførsel, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, vakthold, renholdstjeneste, drift og vedlikehold m.m

Etasje

4 etasje

Garasje / Parkering

Garasjer kan leies i underetasjen både på timesbasis og månedsleie. Som beboer i Trondheimsveien 2 har man rabatt på leie. Ta kontakt med Q-park.

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 765 272 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 550 906 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Moderne bygård fra 2009.

- Fundamentering i betong. Grunnforholdene er ikke undersøkt.

- Yttertaket, flatt, tekket med takpapp eller tilsvarende.

- Felles trappegang, trapper i betongkonstruksjon. Heis.

- Etasjeskillere i armert betong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av boligen datert 10.11.2011. Det foreligger også ferdigattest for utomhusarealet for hele det indre kvartalet på Schous datert 21.03.2014. Dokumentene følger vedlagt

Boligens areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

4. etasje:

Bruksareal: 84 m².

Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue / kjøkken, bad / WC, 3 soverom og vaskerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Radiatorer (fjernvarme).

Gulvvarme på bad.

Løpende kostnader

Felleskostnader, strøm, eiendomsskatt, forsikringer (innbo m.m.).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det bygges, rives og rehabiliteres i området. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

2008/526935-21/200 Erklæring/avtale

27.06.2008

Bestemmelse om reparasjoner og vedlikehold

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten

Overført fra: 0301-228/655

Gjelder denne registerenheten med flere

2008/526935-22/200 Erklæring/avtale

27.06.2008

Bestemmelse om vann og kloakkledning

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten

Overført fra: 0301-228/655

Gjelder denne registerenheten med flere

2008/526935-24/200 Erklæring/avtale

27.06.2008

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:654

Bestemmelse om disposisjons- og bruksrett

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten

Overført fra: 0301-228/655

Gjelder denne registerenheten med flere

2008/588524-2/200 Erklæring/avtale

17.07.2008

BRUKSRETT TIL AREALER

Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra grunneierne.

Med flere bestemmelser

Overført fra: 0301-228/655

Gjelder denne registerenheten med flere

2008/589323-1/200 Erklæring/avtale

17.07.2008

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:654

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:658

Bruk av grunn til nødvendig byggearbeider, reparasjoner og vedlikehold av bygningsmasse.

Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra grunneierne.

Med flere bestemmelser

Overført fra: 0301-228/655

Gjelder denne registerenheten med flere

2008/589323-2/200 Erklæring/avtale

17.07.2008

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:568

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:654

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:656

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:657

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:658

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:528 Bnr:1

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:528 Bnr:2

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:528 Bnr:3

Bestemmelse vedr elektriske og andre ledninger, samt kjølerør.

Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra grunneierne.

Med flere bestemmelser

Overført fra: 0301-228/655

Gjelder denne registerenheten med flere

2008/589323-3/200 Erklæring/avtale

17.07.2008

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:654

Avstand til annen bygning.

Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra grunneierne.

Overført fra: 0301-228/655

Gjelder denne registerenheten med flere

2008/589323-4/200 Erklæring/avtale

17.07.2008

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:528 Bnr:2

Rett til rømning fra parkeringskjeller.

Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra grunneierne.

Overført fra: 0301-228/655

Gjelder denne registerenheten med flere

2009/485024-2/200 Erklæring/avtale

03.07.2009

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:656

Bruksrett til boder, sykkelrom m.v.

Gjelder denne registerenheten med flere

2012/161136-1/200 ** Diverse påtegning

24.02.2012

Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten

2009/485024-4/200 Erklæring/avtale

03.07.2009

Gjensidig ansvar for kostnad, drift og vedlikehold av søppelrom

Gjelder denne registerenheten med flere

2012/161136-1/200 ** Diverse påtegning

24.02.2012

Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten

2009/485120-2/200 Erklæring/avtale

03.07.2009

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:528 Bnr:2

Bestemmelse om drift, kostnadsfordeling og vedlikeholdsplikt vedr. trapperom, heis og teknisk rom.

Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:

2008/805901-1/200 Seksjonering

06.10.2008

opprettet seksjoner:

snr: 40

formål: Bolig

tillegsdel: Bygning

sameiebrøk: 87/7644

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer:

2009/485024-3/200 Erklæring/avtale

03.07.2009

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:655 Snr: 1-107

2012/161136-1/200 ** Diverse påtegning

24.02.2012

Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten

2009/485120-1/200 Erklæring/avtale

03.07.2009

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:655 Snr: 1-107

Bruksrett til trapperom 1, 2 og 3 heis, samt teknisk rom m.v.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 107 seksjoner. Schouskvartalet Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 993996599, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Trondheimsveien 2 D, E, F og G.

- Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.

- Sameiets revisor er PWC.

- Sameiet har avtale med Securitas om vakthold.

- Schouskvartalet Sameie har avtale om vaktmestertjeneste med Jan Arve Årskog

(Anker Vaktmesterdrift AS).

- Sameiet har avtale med Giedres Renhold om renhold av fellesarealene.

- Sameiets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 86361645.

- Schouskvartalet Sameie får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for selskap.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Polisenummer: 86361645

Vedtekter / husordensregler

- Om natten mellom kl. 2300 og 0700 og kl. 0000-0800 natt til lørdag og natt til søndag skal

ikke støy fra oppussing, musikkstøy eller annen sjenerende støy forekomme.

- Alle rom må holdes forsvarlig oppvarmet slik at vannet i ledningene ikke fryser.

- Kun elektrisk grill og gassgrill er tillatt brukt på de private balkongene/terrassene.

- Sykler plasseres i et av sykkelrommene til sameiet (i 2F og 2G).

- Det foreligger ikke styregodkjenning, dog må ny eier meldes styre.

Vedtekter og husordensregler ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet er inne i siste år av bindingstid med Altibox / Viken Fiber. Styret vil i kommende arbeidsår igangsette en bred anbudsprosess for å se på hvilke løsninger som kan tilbys oss. Om nødvendig vil det bli avholdt et ekstraordinært årsmøte hvor ny leverandør velges.

Det er nylig oppdaget vannlekkasje fra en leilighet i 7. etasje som har ført til noen fuktproblemer i enkelte leiligheter, hovedsakelig i 2. og 3. etasje.

Dette er en forsikringssak som utbedres av fagfolk og forventes å være ferdigstilt i løpet av uke 31/32.

Dette vil ikke føre til noen utgifter for beboerne.

Det må påregnes vanlig vedlikehold.

Husdyrhold

Dyrehold er i alminnelighet tillatt, så lenge det ikke er til plage for andre beboere.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bm@schalapartners.no eller SMS: 93 89 81 32 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 10 231,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.