Gamle Ramnesvei 7F B2-4

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Gamle Ramnesvei 7F B2-4

  • 3170 Sem
Prisantydning
3 990 000,-
Totalpris
4 013 900,-
Fellesutgifter
2 063,- (Strøm fellesareal, snømåking/strøing, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, revisjon, drift og vedlikehold av bygning og fellesareal, samt noe oppsparing til vedlikeholdsfond. Sameiet er nystiftet og endringer kan komme.)
Kommunale avgifter
9 588,- (per år)
Beregnet totalkostnad
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 000,- (Sameietilskudd- oppstartskapital)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
10 000,- (Dokumentavgift)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
199,50 (Pantattest kjøper)


23 899,50 (Omkostninger totalt)


4 013 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
97m²
Bruksareal
101m²
Tomt
4 864m² (fellestomt)
Etasje
2.
Antall rom
4
Soverom
3
Byggeår
2017
Gårdsnummer
43
Bruksnummer
40
Seksjonsnummer
8
Energimerking
A
Finn-kode
113630718
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Jeanette Sørvik

+47 902 39 540

Eiendomsmeglerfullmektig

Preben Rakfjord

+47 924 68 590
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave - Gamle Ramnes vei 7F

Beskrivelse

Sem Hageby er et nytt leilighetskompleks på Sem i Tønsberg kommune. I Sem Hageby kan du nyte solen fra balkongen eller slappe av i en av de deilige, grønne lungene som omgir leilighetene. Du får også nyte godt av alle de fordelene det bærer med seg å bo sentrumsnært samtidig som du bor befriende nær grøntområder.

Innhold

Flott endeleilighet med egen oppgang/inngang som inneholder: entre, gang, 3 soverom, stort bad, separat wc, kombinert kjøkken og stueløsning med utgang til balkong.

I tillegg disponerer leiligheten en sportsbod og parkeringsplass i felles carportanlegg.

Bygget er utvendig pusset med hvit fasade og Royal impregnert kledning og vil derfor i framtiden kreve lite vedlikehold.

Standard

Lys og lekker 4-roms leilighet i 2. etasje med egen oppgang/inngang. Leiligheten er lettstelt og er plassert på en slik måte at mest mulig sol slipper til. Man kommer inn i et innbydende vindfang med flislagt gulv og innfelte downlights i tak. Videre har man 2 soverom på hver side av gangen, hvorav det ene soverommet har egen walk-in garderobe. Videre har man et stort og delikat bad med vegghengt toalett, speil med lys, bred baderomsinnredning (120 cm) med praktiske skuffer og heldekkende servant. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er nedsenket dusjsone med dusjvegger i herdet glass (dette er slagdører som kan slås inn i nisjen når dusjen ikke er i bruk), samt at det er innfelte downlights i tak og elektrisk varme i gulv. I tillegg til badet er det et separat wc med vegghengt toalett, hvit servant og speil. Det tredje soverommet har god plass til seng og samt innehar garderobeskap.

Leiligheten har en kombinert stue/kjøkkenløsning på hele 42 kvm med svært god takhøyde som skaper en lys og luftig atmosfære. Moderne kjøkken med kjøkkeninnredning fra Eik Trevare, type Frontline Premium Hvit UNI. Kjøkkenet har godt med skapplass og integrerte hvitevarer som komfyr i høyden, oppvaskmaskin, induksjonstopp og frys/kjøl. Oppvaskbenk med beslag av rustfritt stål og ettgreps blandebatteri. Innfelte, dimbare led-lys under overskap. Fra stuen er det også utgang til en solrik, sydvendt balkong på ca. 14 kvm - her kan man nyte sol og en lun og fin tunfølelse med busker, trær og lekeplass. I tillegg er det en østvendt luftebalkong på ca. 6 kvm med utgang fra vindfang.

En ny bolig gir deg høyere teknisk standard med bl.a. bedre isolasjon, varmepumpe med ventilasjon og varmtvannstank i ett, flere el-uttak og innlagt fiber. Boliger og bygg trenger vedlikehold, men ved kjøp av ny bolig vil du ikke ha behov for oppussing eller ekstrainnsats i mange år fremover. Velkommen!

Beliggenhet

I Sem Hageby skal det være godt å bo. Her står livskvalitet i fokus og du bor behagelig og trygt i grønne omgivelser. Samtidig ligger Tønsberg sentrum og alt det bylivet har å by på ikke langt unna.

Semsbyen er blitt et populært boligstrøk, og er et satsningsområde for Tønsberg kommune. Nylig har det blitt en trafikksikker miljøgate der, med fortau og sykkelsti. Tilbudene er mange og varierte og ligger i kort avstand fra boligene slik at du slipper å bruke bort unødig tid på transport. Dagligvareforretninger, post i butikk, restaurant, samt idrettsanlegg og turområder ligger i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til barnehager og skoler. I tillegg er det kun 5 km. til Tønsberg sentrum, hvor det finnes større servicetilbud med jernbane, shoppingmuligheter og kulturtilbud. Kort vei til E18 og Torp for deg som pendler.

I Sem Hageby inviterer de grønne utearealene til sosialt samvær med gode naboer og åpner opp for en avslappet, vennlig stemning. I Sem Hageby bestemmer du tempoet selv og har du kort vei til det du måtte trenge og god tid til å nyte livet. Velkommen!

Tomt

Areal: 4 864 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Etasje

2. etasje.

Garasje / Parkering

Parkering i Carport.

Barnehage / skole i området

Aulerød og Semsbyen barnehage i nærområdet Semsbyen. Umiddelbar nærhet til Sem skole i Semsbyveien 102. Byskogen ungdomsskole.

Ta kontakt med Tønsberg kommune for mer informasjon.

Felleskostnader

2 063 pr. mnd. Strøm fellesareal, snømåking/strøing, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, revisjon, drift og vedlikehold av bygning og fellesareal, samt noe oppsparing til vedlikeholdsfond. Sameiet er nystiftet og endringer kan komme.

Sameie

Eierseksjonssameiet Sem Hageby er registrert i Brønnøysundregisteret med orgnr. 820184602.

Sameiet består av 10 boliger i B1 og B2 - samt 10 boliger i byggetrinn 2.

Det foreligger vedtekter og budsjett som er vedlagt i salgsoppgaven.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene ligger som vedlegg til prospektet

Husdyrhold

Det vil bli tillatt med dyrehold da det ikke er noen fellesrom. Sameiet kan selv bestemme nærmere retningslinjer rund dyrehold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

3

Byggeår

2017

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 15.12.2017 for "hus B2 og leilighet B1-2 Hus B1".

Ferdigattest fremskaffes av selger når trinn 2 også er ferdigstilt.

Boligens areal

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 101 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 101 m².

Primærrom: 97 m²- består av følgende rom: Vindfang, gang, 3 soverom, bad/vask og stue/ kjøkken.

Eget bodrom på 4 m2 regnes ikke som P-rom, men som S-rom (sekundærrom).

De oppgitte arealer er hentet fra oppmåling avholdt 26.01.2018 utført av Helge Semb.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut iht. vedtektene.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med Nilan varmepumpeaggregat med varmtvannstank. Varmesentralen har balansert ventilasjon. Baderom har elektrisk varme i gulv. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Leiligheten er ikke bebodd og vi har derfor ingen oversikt over estimert strømforbruk.

Kommunale avgifter

Kr. 9 588 pr. år

Løpende kostnader

Boligen har ikke vært bebodd så oversikt over strømforbruk mv. foreligger ikke. Bygningsforsikring inkludert i fellesutgifter. Innboforsikring må tegnes separat. Kostnad for internett og tv fra Viken Fiber ca.kr.399,- pr.mnd og oppover.

Formuesverdi

Fastsettes normalt av Skatt Sør i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen. Ligningsverdien vil normalt utgjøre 25-30% av markedsverdi - man kan også beregne ca. verdi på Skatteetatens hjemmeside.

Utstyr

- Vanlig ringeklokke.

- Kabel-tv fra Viken.

Adkomst

Adkomst til eiendommen fra Gamle Ramnesvei - inn fra Semsbyveien. Det er kun buss som vil ha tilgang til å kjøre til/fra Øvreveien. Gamle Ramnesvei innsnevres - og det skal skiltes med blindveiskilt ved Semsbyveien og det etableres vendehammer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse- konsentrert småhusbebyggelse med opptil 20 boenheter - samt kjøreveg, gatetun, gårdsplass, lekeplass m.m iht. reguleringsplan for "Gamle Ramnesvei 11 - planid 0704 20130080" med reguleringsbestemmelser vedtatt 18.06.2014. Mindre endring vedtatt 08.04.2016.

Bygningene B1 og B2 er ferdig bygget og utgjør Trinn 1.

- Trinn 2 er påbegynt vil bestå av 10 boliger fordelt på 2 etasjer + takterrasser.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Seksjonering tingl. 01.12.2017, dbnr. 1345287.

Bestemmelse om gjerde, tingl. 17.09.1936, dbnr. 1741

Bestemmelse om vannledning tingl. 27.10.1966, dbnr. 504431

Bestemmelse om bebyggelse tingl. 02.10.1969, dbnr. 504806

Jordskifte tingl. 11.03.91, dbnr. 2877.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra Gamle Ramnesvei som er kommunal vei og som utvides/oppgraderes i forbindelse med prosjektet - se også punkt om adkomst.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: ingen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.