Hotvetveien 37B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Hotvetveien 37B

  • 3018 Drammen
Prisantydning
3 980 000,-
Totalpris
4 090 150,-
Ligningsverdi
865 198,-
Fellesutgifter
3 500,-
Kommunale avgifter
13 476,- (Vann, avløp og renovasjon.)
Beregnet totalkostnad
3 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
96 250,- (Dokumentavgift)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


110 149,50 (Omkostninger totalt)


4 090 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Rekkehus (selveier)
Primærrom
127m²
Bruksareal
134m²
Bruttoareal
145m²
Tomt
171m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1976
Gårdsnummer
115
Bruksnummer
320
Energimerking
F
Finn-kode
130341076
Sist endret

Eiendomsmeglerfullmektig

Emilie Fredriksen

46 80 50 40

Eiendomsmegler MNEF

Anders Ødenes

+47 950 37 101
  • Nabolagsprofil

97%

av boligene er eldre enn 20 år

84%

eier sin egen bolig

75%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

47%

har bolig mellom 60-120 kvm

Dokumenter

Bestemmelse om drensvann spillvann stikkledninger 15.5.2017 508387
Bestemmelse om vann klakk 3.9.1976 5275
Bestemmelse om vann klakk 3.9.1976 5276
Boligrapport
erklæring avtale 2.12.1976 7676
Signert egenerklæring
Nabolagsprofil

BRA/PROM

134 / 127 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Rekkehus

Garasje / Parkering

Parkering i privat garasje i felles garasjerekke.

Tomt

Areal: 171 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Emilie Fredriksen og Anders Ødenes ønsker velkommen til Hotvetveien 37B!

Midt på beste Øren blant villaer, leiligheter, barnehager og en av Drammens mest populære skoler finner du en supertrendy og moderne familiebolig i rekke med 3 soverom og 2 stuer.

Her får du gode solforhold på den nesten 60 kvm store vestvendte terrassen, gode oppbevaringsmuligheter og en romslig og luftig stue med plass til hele familien.

Hotvetveien 37 er en del av et lite boligtun med kjedede rekkehus i et sentralt og barnevennlig område midt på populære på Øren i Drammen. Boligene er driftet som ett vel og deler parkeringshus i rekke, felles brøyting samt en stor park på nesten 2 mål som bugner av både frukttrær og flotte lekearealer for barn.

Innhold

Boligen inneholder stue, kjøkken, vindfang,bad, toalettrom, vaskerom og 4 soverom.

Garasje i felles garasjerekke og en innvendig bod.

Standard

Kjøkken (2.etasje):

Kjøkken fra 2006 med lyse fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i stål og med ett greps blandebatteri. Integrert komfyr og nedfelt keramisk koketopp. Ventilator over komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Fliser på vegg mellom benk og overskap.

Stue (2.etasje):

3- stavs parkett fra år 2017. Innfelte downlights i karnapp i stue. Utgang til balkong fra stue.

Soverom/stue (2.etasje):

Gulv med 1-stavs parkett fra 2017.

Bad/toalettrom (1.etasje):

Bad bestående av dusjkabinett og gulvstående servantskap med ett greps blandebatteri. Varmekabler i gulvet.

Separat toalettrom med fliser på gulv og gulvmontert toalett. Heldekkende servant med ett greps blandebatteri.

Vaskerom (1.etasje):

Praktisk vaskerom med belegg på gulv og tapetserte flater på vegg. Vegghengt skyllekar i stål. Vannuttak for vaskemaskin.

Vestvendt terrasse på ca. 57 kvm

Beliggenhet

Hotvetveien 37 har en attraktiv beliggenhet i et barnevennelig området på Øren i Drammen. Det er kort vei til barnehage, skole og idrettsanlegg.

Kun en 15 minutters gåtur fra Bragernes torg.

Kort vei til flotte turstier både rundt Landfalltjern/Tverken og i Bragernesåsen.

Tomt

Pent opparbeidet inngangsparti med bleggningstein. Stor terrasse/platting på fremsiden av huset.

Velforeningen har felles park med frukttrær til fritt bruk for alle beboerene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 865 198 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 114 711 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 145 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 64 m²

Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang,gang,bad,toalettrom,vaskerom og tre soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 70 m².

Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue,kjøkken og ett soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Vedovn og strøm.

Adkomst

Det bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ef@partners.no eller SMS: 46 80 50 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.