Dueveien 5A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Dueveien 5A

  • 3057 Solbergelva
Prisantydning
2 700 000,-
Fellesgjeld
153 269,-
Totalpris
2 859 979,-
Ligningsverdi
641 006,-
Fellesutgifter
4 000,- (Grunnkostand inkl. medlemskontigen Nbbo, felles vedlikehold, kabel-TV, bygningsforsikring, renovasjon.)
Kommunale avgifter
4 765,- (Vann og avløp. 3 teminer pr år og beregnes etter faktisk forbruk. Renovasjon betales i felleskostnadene med direkte faktura til borettslaget.)
Beregnet totalkostnad
2 700 000,- (Prisantydning)
153 269,- (Andel av fellesgjeld)


2 853 269,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
5 650,- (Forkjøpsrettsavklaring)


6 709,50 (Omkostninger totalt)


2 859 978,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Rekkehus (borettslag)
Primærrom
96m²
Bruksareal
96m²
Bruttoareal
104m²
Tomt
998m² (fellestomt)
Antall rom
4
Soverom
3
Byggeår
1961
Gårdsnummer
45
Bruksnummer
469
Energimerking
G
Finn-kode
119721282
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Anders Ødenes

+47 950 37 101
  • Nabolagsprofil

37%

er gift

38%

er barnefamilier

15%

har høyskoleutdanning

45%

har inntekt over 300.000

BRA/PROM

96 / 96 m²

Eierform

Borettslag

Boligtype

Rekkehus

Garasje / Parkering

Tilhørende garasje.

Beskrivelse

Dueveien 5 A ligger som første rekkehus i en kjede av 4 og er et perfekt alternativ for par eller familier som ønsker å bo i rolige omgivelser, men likevel bare en kort kollektivreise unna byen. Her opplever du eneboligfølelsen ved å bo i rekkehusløsning som inneholder alt av hva man forventer av en enebolig. Rekkehuset har i tillegg garasje og en solrik terrasse og hage

Med rekkehuset følger en deilig hage der du kan bade i sol hele dagen gjennom sommerstid og med direkte adkomst fra stuen via en flott terrasse hvor man også kan nyte kveldssol midtsommers.

Innhold

Kjeller: Vaskerom, 2 bad/dusjrom, entré/vindfang, kjøkken, stue, 3 soverom.

Platting på 32 m2 med utgang fra stue. 2 Utvendige boder på hhv 6 og 10 m2. Garasje plass.

Standard

Bad i kjeller er fra ca 2005. Badet er flislagt og inneholer servantskap med helservant, Speil og lys, stikkontakt i tak. Badekar.

Bad i 2 etg er også fra ca 2005. Badet er flislagt og har et dusjhjørne i glassbyggerstein. Veggmontert hånddusj. Innredning med profilerte fronter. Helservant med skap. Speil med lys. Gulvmontert toalett. Varme i gulv.

Kjøkkenet er fra ca 2000. Innredningen har profilerte fronter og frittstående hvitevarer. Benkeplater i laminat. Ventilator intergrert i overskap med utluft over tak.

Vinduer med 2-lags glass og balkongdør fra 2007. Ytterdør fra 2016.

Beliggenhet

Attraktiv beliggende i et etablert og barnevennlig boområdet. Nærhet til barnehager, skoler og idrettsplasser. Stor lekeplass på området

Kort vei til forretninger, bussholdeplass og påkjøring retning Drammen/Kongsberg.

Tomt

Asfaltert foran leilighet og inngangsparti.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 641 006 pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 307 620 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen/garasjen/påbygget. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970 og gjeldende bolig ble oppført i 1960.

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 12 m².

Primærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskerom, bad/dusjrom.

1. etasje:

Bruksareal: 42 m².

Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/vindfang, kjøkken, stue.

2. etasje:

Bruksareal: 42 m².

Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/dusjrom, 3 soverom.

Kjellerstue på 25 m2, er ikke målbar på grunn av lav takhøyde. Platting på 32 m2. Utvendig bod på 10 m2

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Skorsteinen er fra årstall 1961. Det er en teglsteinspipe. Vedovn fra omkring 2005. Varmekabler på badi 2 etg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eiendommen ligger ikke innenfor henssynssoner i reguleringsplanen.

Borettslag

Al Haagenstad Borettslag Org.nr 948508443.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 12128506851, DNB NOR Boligkreditt AS

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 26.03.2018: 2.4 % pa.

Antall terminer til innfrielse: 33

Saldo per: 26.03.2018: 2.106.893 ,-

Første termin/avdrag: 30.12.2014 (siste termin 30.06.2034 )

Flytende rente.

Lånenummer: 12133452832, DNB NOR Boligkreditt AS

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 26.03.2018: 2.25 % pa.

Antall terminer til innfrielse: 17

Saldo per. 26.03.2018: 345.416,-

Andel av saldo: 21.589,-

Første termin/første avdrag: 30.12.2016 ( siste termin 30.06.2026 )

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

I følge innkallingen til generalforsamlingen 2017 skal styret fremover jobbe med:

- Bygge borettslagsbod

- Skifte råtene kledningsbord

- Maling av garasjer

- Kurs i regi av NBBO

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.