Nordre Hallsetveg 18 D

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Nordre Hallsetveg 18 D

  • 7023 Trondheim
Prisantydning
5 190 000,-
Totalpris
5 190 000,-
Ligningsverdi
1 292 001,-
Kommunale avgifter
3 872,- (per kvartal)
Beregnet totalkostnad
5 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger5 190 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Rekkehus (selveier)
Primærrom
158m²
Bruksareal
167m²
Tomt
134m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
2014
Gårdsnummer
97
Bruksnummer
1091
Ekstra toalett
1
Energimerking
B
Finn-kode
130202781
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

85%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

84%

av boligene er eldre enn 20 år

80%

eier sin egen bolig

76%

har bolig på over 120 kvm

BRA/PROM

167 / 158 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Rekkehus

Tomt

Areal: 134 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til et innholdsrikt og stilfult rekkehus fra 2014 beliggende i rolige og barnevennlige omgivelser på Hallset. Rekkehuset går over tre plan og har en gjennomgående god standard med flotte materialvalg og en praktisk planløsning.

Boligen er energieffektiv med høy standard og har blant annet balansert ventilasjon, sentralstøvsuger, 4 romslige soverom, bad, eget vaskerom, to balkonger, terrasse, carport og store vindu som gir rikelig med innslipp av naturlig lys.

Entré/gang har skyvedørsgarderobe på ca. 2,9 meter og godt med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Fra gangen er det inngang til to av boligens soverom som ligger i tilknytning til et eget toalettrom.

I andre etasje er det åpen løsning mellom kjøkken og stue hvor det er LED downlights i tak, og rom for både sofamøblement og spisebord. Stue har vedovn med sideglass og utgang til sørvendt balkong med flott utsikt. Kjøkken har innredning med glatte fronter fra Mobalpa levert av Trønderkjøkken. Her er det utvidet med både ekstra benkeplass og barløsning. Kjøkken har integrerte hvitevarer fra Miele som stekeovn, helt kjøleskap, helt fryseskap, oppvaskmaskin og induksjonstopp.

Sokkeletasje har bodplass og to soverom, hvor det fra hovedsoverommet er utgang til stor sørvendt terrasse på ca. 32 m² med innebygd sittegruppe med plass til ytterligere utemøblement og grill. Bad er flislagt med varme i gulv og har innredning med glatte fronter, vegghengt toalett, dobbel servant, 100 x 100 cm dusj med mosaikkfliser, regndusj og innfellbare glassdører. I samme etasje er det også et eget vaskerom med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Parkering i carport og sportsbod ved inngangsparti med praktisk hyllesystem. Gode solforhold på uteområdene og fin beliggenhet vendt ut mot grøntarealer og skog.

KORT OM EIENDOMMEN

- Stilfullt rekkehus over tre plan fra 2014 vendt mot rolige grøntarealer

- Barnevennlig beliggenhet i blindgate med lite trafikk

- Gjennomgående meget god standard og moderne materialvalg

- 4 romslige soverom

- Bad, eget vaskerom og eget toalettrom

- Balansert ventilasjon

- Carport med praktisk hyllesystem

- Bodplass i sokkeletasje

- To balkonger og stor terrasse

- Gangavstand til en rekke servicefasiliteter

- Nærhet til offentlig kommunikasjon

- Utsikt

Innhold

Sokkeletasje inneholder bad, kjellerstue/soverom, teknisk rom/vaskerom, soverom og to boder.

1. etasje inneholder gang, to soverom og toalettrom.

2. etasje inneholder kjøkken og stue.

Standard

Bad sokkel:

Bad fra 2014. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt glatt himling med downlights. Innredning med glatte fronter, skapseksjon og dobbel servant med ett-greps armatur. Speilskap og stikkontakt over innredning. Nedsenket dusjhjørne med innfelbare glassdører og dusjarmatur fra FM Mattsson. Vegghengt toalett fra Geberit. Ventil tilkoblet avtrekkskanal i himling. Vannrør med rør i rør system og avløpsrør av plast.

Vaskerom sokkel:

Vaskerom fra 2014. Belegg på gulv med varme. Malte overflater på vegger. Malt glatt himling med lyspunkt. Innredning med glatte fronter, skapseksjon og servant med ett-greps armatur fra Oras. Laminert benkeplate. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Sikringsskap og varmtvannsbereder. Ventil tilkoblet avtrekkskanal på vegg. Vannrør med rør i rør system og avløpsrør av plast.

Kjøkken 2. etasje:

Kjøkken med åpen løsning mot stue. Laminat på gulv. Malte overflater på vegger og i himling. Innredning fra Mobalpa levert av Trønderkjøkken med glatte fronter fra 2014. Laminerte benkeplater. Stikkontakter over innredning. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Fuktføler med automatisk stengeventil under benkeskap. Nedfelt koketopp, integrert stekeovn, kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin fra Miele. Sentralstøvsuger tilkoblet avtrekk i sokkellist. Ventilator fra Røroshetta tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør med rør i rør system og avløpsrør av plast.

Toalettrom:

Laminat på gulv og malte overflater på vegger og i himling. Enkel innredning, servant med ett-greps armatur fra Oras. Fuktføler med automatisk stengeventil under toalett og servant. Vegghengt toalett fra Geberit. Vannrør med rør i rør system og avløpsrør av plast.

Øvrige rom:

Gulvflater med laminat. Malte overflater på vegger og i himling. Profilerte innerdører. Skyvedørsgarderobe på 2,9 meter i gang og garderobeskap på soverom. Utgang til balkonger fra stue og soverom. Utgang til terrasse fra sokkeletasjen.

For ytterligere opplysninger om eiendommen, se takstrapport vedlagt i salgsoppgave.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolige omgivelser på Hoem, Byåsen, i blindgate med minimalt med trafikk. Barnevennlig beliggenhet med skjermet uteområde og skog like ved. Herfra er det gangavstand til både dagligvarebutikker, treningssenter, restaurant, kiosk, apotek og Migosenteret. Det er ca. 4 km til Byåsen butikksenter med blant annet Vinmonopol, solstudio, frisør og bakeri.

Fra boligen tar det ca. 6 minutter å gå til trikkestoppen "Søndre Hoem" med direkterute til blant annet Kyvannet, Lian, Ila, Skansen og sentrum. Turen ned til sentrum tar ca. 10 minutter. Et kvartes tid unna ligger bussholdeplassen "Migosenteret" hvor buss nr. 5 kjører ned til senturm på ca. 15 minutter. Ned Havsteinbakken kommer man seg raskt ned med sykkel til Stavne, hvor det er gangbru over til Lerkendal, eller til Marienborg hvor det er gangbru over til St. Olavs Hospital, Gløshaugen og videre innover til sentrum. Det tar ca. 20 minutter med sykkel og ca. 45 minutter til fots ned til sentrum.

Elever i området sokner til Hallset barneskole (ca. 1,4 km) og Selsbakk ungdomsskole (ca. 1,3 km). Byåsen videregående skole ligger også i samme område. Det er flere barnehager innenfor gangavstand, blant annet Hallset barnehage (ca. 1 km) og Munkvoll barnehage (ca. 2 km).

Eiendommen ligger i tilbaketrukne omgivelser vendt mot fint uteområde, grøntarealer og skog. Det er lekeplass like utenfor, og ellers flotte turområder i nærheten. Lian og Kyvannet med sine flotte bademuligheter ligger en kort sykkel- eller trikketur unna. Bymarka er et attraktiv utfartsområde gjennom hele året og deler av marka er i dag fredet som naturreservat. Her er det et rikfoldig nettverk av turstier om sommeren og maskinpreparerte skiløyper om vinteren.

Tomt

Eiet tomt opparbeidet med asfalt inn mot carport og plenarealer.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 292 001 pr. 25.09.18 12:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 134 402 pr. 25.09.18 12:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Nordre Hallsetveg 18 D, gnr./bnr.: 97/1091, datert 06.06.2014.

Boligens areal

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 167 kvm

Sokkel:

Bruksareal: 62 m².

Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Stue/soverom, soverom, vaskerom, gang og bad.

1. etasje:

Bruksareal: 43 m².

Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Soverom, gang og toalettrom.

2. etasje:

Bruksareal: 62 m².

Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Stue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Løpende kostnader

Pliktig medlemsskap i Velforeningen Nordre Hallsetveg. Årlig kontingent p.t. kr. 3.000,- (faktureres p.t. kr. 1.500,- to ganger i året). Inkluderer løpende kostnader til vedlikehold av fellesområder, brøyting og kontingent til forening.

Adkomst

Fra Ila, kjør inn i Marienborgtunellen og ta andre avkjørsel i rundkjøringen inne i tunnelen. Følg veien videre når du kommer ut av tunnelen, og kjør rett frem i neste rundkjøring. Etter Stavnetunnelen ta første avkjørsel i førstkommende rundkjøring, og deretter andre avkjørsel i rundkjøringen like etter. Følg Bøckmansveg, og ta til venstre ved Coop Prix Rognheim, og deretter første til venstre inn på Skjermvegen. Ta så andre til høyre inn på Østtunvegen. I enden av vegen ta til høyre inn på Nordre Hallsetveg. Boligen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R20090045.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Norwegian Broker / Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.