Kornveien 5

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kornveien 5

  • 3120 Nøtterøy
Prisantydning
4 790 000,-
Totalpris
4 926 400,-
Ligningsverdi
1 100 267,-
Kommunale avgifter
28 225,- (per år)
Beregnet totalkostnad
4 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
122 500,- (Dokumentavgift)


136 399,50 (Omkostninger totalt)


4 926 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (selveier)
Primærrom
154m²
Bruksareal
237m²
Bruttoareal
259m²
Tomt
1 002m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1947
Gårdsnummer
1
Bruksnummer
277
Energimerking
G
Finn-kode
139623367
Sist endret

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Innhold

Frittliggende tomannsbolig sentralt beliggende. Boligen inneholder:

1. etasje:

Yttergang, kjellernedgang, stue med utgang til terrasse, bad med wc, 2 soverom , kjøkken.

2. etasje:

Trappegang, stue med utgang til balkong, 2 soverom, bad med wc, kjøkken.

Kjeller(uinnredet):

Kjellergang med trapp, 6 boder.

Garasje:

Frittliggende dobbelgarasje

Standard

Horisontaltdelt tomannsbolig som har blitt oppgradert de senere år.

1. etg.: Pent skiferbelagt inngangsparti og en herlig uteplass mot vest. Entre med skapplass og nedgang til kjeller. Romslig stue/spisestue med store vinduer som slipper inn godt med lys. Effektiv peisovn er også plassert i stuen. Fra vinduene ser man den fine frukthagen og man har direkte adkomst til terrassen. Lyst og pent bad med toalett, dusjkabinett og servant i baderomsinnredning. Badet fremstår med lyse fine fliser på gulv og vegger. 2 soverom med god størrelse, hvorav begge har innebygd garderobeskap. Hyggelig kjøkken som ble pusset opp i 2013 med plass til spisebord ved vinduet.

2. etg.: Oppgang/gang med kott. Lyst og pent kjøkken fra 2013 med plass til spisebord, Badet ble pusset opp i 2013 og inneholder servant i innredning, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har 2 soverom med innebygd garderobeskap, stue/spisestue med utgang til stor solrik balkong.

Dette er en sjelden mulighet til å sikre seg en hel tomannsbolig i et av de mest populære områdene på Nøtterøy.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Teie i Nøtterøy kommune, ca. 3 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole (Steinerskolen ligger også i nærområdet). Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i kort gangavstand og byr på god rekreasjon året rundt. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet og kort vei til koselige Teie torv med bl.a. matbutikker, flere forretninger, cafeer, vinmonopol og bakeri. På Rosanes, like ved Teie sentrum og i kort gangavstand fra boligen, ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger også Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs fjorden. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Tomt

Areal: 1 002 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Dobbel garasje med to porter.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sokner til Teie Skolekrets.

For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

Sparebank 1 forsikring

Polisenummer: 12023215

Premie: 13848

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Selveier), byggeår: 1947

Antall soverom

4

Byggeår

1947

Byggemåte

Frittliggende tomannsbolig bygget med to fulle etasjer + kjeller. Byggeår 1947.

De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført.

Selger har i løpet av de senere år utført følgende oppgradering på boligen:

- 2017, skiftet 2 soveromsvinduer i 2. etasje.

- 2013, pusset opp badet i 2. etasjer med nye fliser på gulv og vegger + nye innredninger.

- 2013, pusset opp kjøkken og satt inn nye innredninger

Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til den byggeskikk som gjaldt i 1947. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Frittliggende eldre garasje er oppført ved innkjøringen til gårdsplassen. Tilstanden til garasjen er ikke vurdert.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen/garasjen/påbygget.

Boligens areal

Primærrom: 154 kvm, Bruksareal: 237 kvm, Bruttoareal: 259 kvm

Kjeller:

Bruksareal: 71 m².

Bruttoareal: 78 m².

1. etasje:

Bruttoareal: 103 m².

Bruksareal: 94 m².

Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Yttergang, stue med utgang til terrasse, bad med toalett, 2 soverom, kjøkken.

2. etasje:

Bruttoareal: 78 m².

Bruksareal: 72 m².

Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, stue med utgang til balkong, 2 soverom, bad med toalett, kjøkken.

De oppgitte arealer er hentet fra takst datert 01.02.2019, utført av Takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Begge leilighetene er p.t. utleid.

1. etasje: Leieinntekt kr. 11.000,- pr. mnd.. Leieforhold er sagt opp og utløper 01.03.2019

2. etasje: Leieinntekt kr. 9.500,- pr. mnd.. Leieforhold fortsetter inntil videre, med grunnlag i dagens leiekontrakt.

Oppvarming

Vedfyring, ellers elektrisk oppvarming

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eier har ikke bebodd eiendommen selv og har således ikke oversikt over energiforbruket.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 28 225 pr. år

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen ikke har vært bebodd av eier.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 100 267 pr. 04.02.19

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 960 961 pr. 04.02.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra sentrum kjører man over Kanalen, hold rett frem i første rundkjøring. Hold kjørefeltet til venstre og sving til venstre mot Teie Torv. Fortsett utover på

Smidsrødveien til man svinger til høyre inn på Bekkeveien. Kornveien vil så ligge som andre vei til venstre. Huset vil ligge på venstre hånd. Det vil bli

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse-Nåværende i henhold til kommuneplanens arealdel ( 17.06.2015).

Offentlige planer

Forbindelse fv. 308 Kirkeveien og fv. 309 Smidsrødveien

Tilknytning til Østre Nøtterøy og Husøy/Føynland via Smidsrødveien skal belyses i det videre arbeidet med konsekvensutredningen, og har ikke vært en del av arbeidet med silingen. I Nøtterøy kommunes kommuneplan er det avsatt hensynssone for ny vegtrasé mellom Smidsrødveien og Kirkeveien ved Kolberg, via Bekkeveien. Denne traseen er en del av korridorene som skal konsekvensutredes. Trasévalget skal kvalitetssikres ved at det skal gjennomføres en analyse av oppgradering av fv 430 Tanstadveien og fv 308 Kirkeveien fra Nøtterøy kirke til Kolbergveien som en eventuell alternativ løsning.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat vei, kommunalt vann og avløp. Eiendommen har en septiktank. Eier betaler årlig en andel på kr. 2.000,- for brøyting av Kornveien.

Offentligrettslig pålegg

Det vil komme pålegg om utbedring av avløp ifølge papirer fra kommunen.

Det mangler sklisikring for husstige slik at sideforskyvning og utglidning unngås. Dette fremkommer av rapport fra VIB.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,10 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.