Enggaten 8 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Enggaten 8 B

  • 3117 Tønsberg
Prisantydning
4 090 000,-
Fellesgjeld
64 967,-
Totalpris
4 156 027,-
Ligningsverdi
831 514,-
Fellesutgifter
4 838,- (Felleskostnadene inkluderer følgende: Kabel-TV, internett, kom.avgifter, feieravgift, kloakkavgift, brannforsikring bygning, ytre vedlikehold, festeavgift, brannalarm.)
Festeår
2031
Beregnet totalkostnad
4 090 000,- (Prisantydning)
64 967,- (Andel av fellesgjeld)


4 154 967,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)


1 059,50 (Omkostninger totalt)


4 156 026,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (borettslag)
Primærrom
129m²
Bruksareal
213m²
Bruttoareal
234m²
Tomt
670m² (festet fellestomt)
Soverom
4
Byggeår
1924
Gårdsnummer
1009
Bruksnummer
214
Ekstra toalett
1
Energimerking
G
Finn-kode
155155951
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Ola Norderhaug

+47 47 41 41 20
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave web

Beskrivelse

En meget sjarmerende og lekker halvdel av tomannsbolig over fire plan med sentral beliggenhet. Påkostet og gjennomført med klassiske detaljer, god takhøyde, ny vedovn og varme-pumpe. Innvendig er boligen moderne og stilren. Stort kjøkken med benkeplate av kompositt. Eikeparkett i 1.etasje og gang i 2.etasje. Romslig flislagt bad med dobbelservant. Terrassen er en forlengelse av stuen, og oppleves som en grønn oase i byen med god plass til sittegrupper og grill. Gode solforhold hele dagen, uten innsyn. Pent opparbeidet gårdsplass med plass til 2-3 biler. Direkte inngangsdør til kjeller. Denne boligen må oppleves.

Innhold

Kjeller:

Bruksareal: 55 m².

Primærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskekjeller/-rom.

Sekundærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 5 boder.

1. etasje:

Bruksareal: 60m².

Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, tv-stue, stue/kjøkken, soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 61 m².

Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, 3 soverom, bad/wc og wc.

Loft:

Bruksareal: 37 m².

Sekundærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Uinnredet loftsrom.

Standard

Innholdsrik og påkostet bolig med en god planløsning.

1/2 part av vertikaldelt tomannsbolig oppført i tre over grunnmur i 1921. Boligen er oppført i to etasjer samt kjeller og loft. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk (tilfredsstillende fall til sluk vil være 1:50 i dusjens nedslagsfelt og/eller 1:100 på gulvet forøvrig). Rommet er fra 2009 i flg. opplysninger i tidligere salgsdokumentasjon. De fleste vinduer og dører har blitt skiftet i perioden 2001 - 2016. I flg. opplysninger i tidligere salgsdokumentasjon ble kledning på vegg mot vest skiftet i 2005.

Selger opplyser at utvendig drenering/fuktsikring ble oppgradert fornyet i oktober 2015. Kjeller ventileres via fuktstyrt vifte. Terrasse ble etablert i 2016. Kjøkkeninnredning fra 2012. Peisovn og varmepumpe har blitt installert av nåværende eier. Det er registrert spor etter borebille (vanlig i gamle hus). Ingen synlig tegn til aktivt angrep. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Leiligheten gir for øvrig et godt inntrykk.

Beliggenhet

Velkommen til denne fine tomannsboligen beliggende supersentralt i Tønsberg. Her har du umiddelbar nærhet til sykehuset, tog og sentrum. Videre er dette en rolig sidegate med idylliske hus fra begynnelsen av 1900 tallet. Det er gangavstand til sentrum med butikker, kafèer og restauranter, tog, buss og utelivet. Man har også gangavstand til fine tur- og treningsstier i Greveskogen og Frodeåsen. Kort vei til Kilen Handelsområde med en mengde butikker og Kilden Kino. Eiendommen har kort vei til Byskogen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt både private og kommunale barnehager. Ypperlig beliggenhet for de aller fleste!

Tomt

Areal: 670 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2031

Tomten er fellesareal. Lekeplassen på området skal være tilgjengelig for barn fra nabodistriktet, jf. arvefestebrev.

Tomten er bortfestet og grunneier er Tønsberg kommune og utgjør 670 m². Festeavgiften er inkludert i felleskostnadene. Festeavgiften utgjør per 31.07.2019 kr. 25.000,-. Festeavgiften ble sist regulert i 2011. Festekontrakten utgår i 2031.

Garasje / Parkering

Gruset gårsplass.

Barnehage / skole i området

Boligen sogner til Byskogen skolekrets.

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

4 838 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer følgende: Kabel-TV, internett, kom.avgifter, feieravgift, kloakkavgift, brannforsikring bygning, ytre vedlikehold, festeavgift, brannalarm.

Borettslag

Borettslaget Tønsberg Boligselskap, org.nr. 970 926 771, består av 20 hus med 53 andelsleiligheter.

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Borettslaget er ikke medlem av sikringsfond/ tilleggsforsikret.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er spesielle vedlikeholdsplikter utover det som er normalt for borettslag, spesielt vedr. vindusskift. Se mer om dette i punkt 4.2 i vedektene. Borettslaget har faste planer for vedlikehold av bygningene. Tak skiftet i 2000. Maling utført 2005. Vegger syd/vest skiftet 2005. Eiendommen ble drenert i 2017.

Borettslaget opplyser om at det vil legges vekt på å osmose behandle de boligene som har fuktige kjellere først, før vegger prioriteres.

- Utskiftning av 2 gangvinduer hvert år.

- Utskiftning av utvendige vegger (det er 80 vegger og 35 er skiftet)

- Maling av vegger som blir skiftet. Dette ønsker styret at hver beboer i borettslaget selv skal ta et større ansvar for.

- Maling av vegger hvor panelet er bra.

- Et male program for vegger som ikke er skiftet er vurdert.

- Delvis paneling av vegger med noe "dårlige bord" er vurdert

- Samt skiftning av vindusomrammeringer, dørkanter etc.

Sentralsykehuset har midlertidig landingsplass for helikopter i nærområdet (Thurmannsgate/H.Wilhelmsens alle). Det er nå på taket av nytt parkeringsbygg og skal på sikt flyttes bakenfor nåværende bygningsmasse på SIV, 7. byggetrinn.

Det gjennomføres egenkontroll (m/installatør) av elektrisk anlegg hvert 5. år etter oppsatt plan. Alle leilighetene skal være kontrollert i 2017 ihht. opplysninger fra borettslaget.

Det er innlagt nytt anlegg med direkte tilknyttet sentral med overføring av alarm og foto ved utløsning av brannalarm/tyveri.

Forkjøpsrett

Ja

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 64.967,- pr. 01.01.2019.

Renten på lånet utgjør 3,05% pr. 31.07.2019.

Nedbetalingstid er satt til 18 år.

Fellesgjelden (renter og avdrag) betjenes via fellesutgiftene.

Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Andel fellesgjeld

64 967

Forsikring

IF Forsikring

Polisenummer: SP957939

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et underskudd på 17.791,-. I budsjett for er overskudd kr 3.841,-

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.

Med godkjenning fra styret kan en andelseier overlate bruken av deler av boligen til andre for inntil tre år.

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Husdyrhold

Det er tillatt med dyrehold. Men det må avklares med naboer i samme hus. Styret er ankeinstans og formell tillatelse gis kun av styret. Dyrene må ikke være til sjenanse for naboene.

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Borettslag), byggeår: 1924

Antall soverom

4

Byggeår

1924

Byggeår er antatt ca. 1921. Det foreligger byggetegninger fra 1919 og ferdigattest fra 1921.

Byggemåte

1/2 part av vertikaldelt tomannsbolig oppført i tre over grunnmur i 1921. Boligen er oppført i to etasjer, samt kjeller og loft.

Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk. Rommet er fra 2009 i flg. opplysninger i tidligere salgsdokumentasjon. De fleste vinduer og dører har blitt skiftet i perioden 2001 - 2016. I flg. opplysninger i tidligere salgsdokumentasjon ble kledning

på vegg mot vest skiftet i 2005. Selger opplyser at utvendig drenering/fuktsikring ble oppgradert fornyet i oktober 2015. Kjeller ventileres via fuktstyrt vifte. Terrasse ble etablert i 2016. Kjøkkeninnredning fra 2012. Peisovn og varmepumpe har blitt installert av nåværende eier. Det er registrert spor etter borebille (vanlig i gamle hus). Ingen synlig tegn til aktivt angrep. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Leiligheten gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 08.08.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Enggaten 8 datert 12.02.1921 og for sammenslåing av to leiligheter, samt innredning av bad/wc datert 04.10.1979.

At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 234 kvm

Kjeller:

Bruksareal: 55 m².

Primærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskekjeller/-rom.

Sekundærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 5 boder.

1. etasje:

Bruksareal: 60m².

Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, tv-stue, stue/kjøkken, soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 61 m².

Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, 3 soverom, bad/wc og wc.

Loft:

Bruksareal: 37 m².

Sekundærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Uinnredet loftsrom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 06.08.2019 utført av Boligtakst Vestfold v/Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 3.2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Peisovn, varmekabler i bad, samt i trapperom/hall i 1. etasje. Parafinovn og varmepumpe. Panelovner for øvrig.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 13.500 kwh for 2018, ifølge selger.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 831 514 pr. 31.12.18

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Boligen ligger rett ved sykehuset. Fra sentrum tar du inn til venstre inn Enggaten i bakken ned fra sykehuset. Boligen ligger på venstre side av gaten. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse og hensyn bevaring bygning og annet kulturmiljø i henhold til kommuneplanens arealdel 22.05.2019.

Offentlige planer

Ingen kjente.

InterCity Vestfoldbanen: Modernisering av Vestfoldbanen er en del av InterCity-satsingen på Østlandet. Bane NOR har utarbeidet forslag til planprogram for kommunedelplaner med konsekvensutredning for nytt dobbeltspor fra Tønsberg til Larvik. Kommunedelplanene skal avklare hvilken av de alternative korridorene som skal legges til grunn for videre planlegging. I vårt område er det foreløpig tre korridorer som skal utredes; Vearkorridoren og Nøtterøykorridoren. I det siste har lokalpressen antydet at "Jarlsbergalternativet" vurderes å tas inn som et tredje alternativ igjen. Det kan bety at Jernbanesløyfen utvides til dobbeltspor. Interessenter bør sette seg inn i de mulige plasseringene - for full innsikt i videre prosess henvises det til hjemmesiden; http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/utredninger-og-dokumenter/.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ola@bs-partners.no eller SMS: 47 41 41 20 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,25 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.900,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.