Holeveien 4A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Holeveien 4A

  • 3145 Tjøme
Prisantydning
2 450 000,-
Totalpris
2 519 650,-
Ligningsverdi
557 539,-
Kommunale avgifter
14 754,- (Boligen har tillegg i renovasjon.)
Beregnet totalkostnad
2 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
60 750,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


69 649,50 (Omkostninger totalt)


2 519 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (eierseksjon)
Primærrom
104m²
Bruksareal
104m²
Bruttoareal
114m²
Tomt
1 825m² (eiet tomt)
Antall rom
4
Soverom
3
Byggeår
2003
Gårdsnummer
239
Bruksnummer
2
Seksjonsnummer
4
Energimerking
D
Finn-kode
142528241
Sist endret

Eiendomsmegler

Therese Thon Andreassen

+47 970 99 820

Eiendomsmegler

Marte Christin Eriksen

97 79 01 80

Dokumenter

Energiattest
Tilstandsrapport
Egenerklæringsskjema (signert)
Salgsoppgave Holeveien 4A

Innhold

Velkommen til Holeveien 4 A!

1. etg.: Entré, stue/kjøkken m. trapp, vaskerom/wc

2. etg.: Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc

Seksjonen disponerer egen uteplass og en garasjeplass på ca. 18 kvm.

Standard

Holeveien 4A er en pen og velholdt del av en vertikaldelt tomannsbolig i et sameie bestående av tre tomannsboliger. Boligen er oppført i 2003. Boligen går over 2 plan og inneholder entré, vaskerom med toalett, lekkert kjøkken med god skap og benkeplass, koselig stue med egen TV-krok eller god plass til spisestue. Fra stuen er det utgang til hage med sol fra tidlig morgen til kveld. Her er det en overbygget uteplass. En uteplass som gir en forlengelse av stuen og hvor deilige sommerdager kan nytes uten direkte innsyn og sjenanse. I toppetasjen er det baderom og 3 soverom. Gulvet loft med gode lagringsmuligheter. Tomten er felles eiet tomt. Hver seksjon disponerer egen uteplass og 1 garasjeplass. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter for en ekstra bil/gjester.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på Bjørnevåg, i nærhet til Verdens Ende, Moutmarka og Mostranda. Her finner man naturopplevelser, som du sjelden har sett maken til. Det vil si at rett på utsiden av døren har du tilgang til noe av landets flotteste turområder. Man kan også ta båt ut i den vakre skjærgården. Boligen ligger i fredfulle, landlige og sjønære omgivelser. Det er kun en kort biltur fra eiendommen til sentrum med en rekke fasiliteter. I sentrum er det hele tre dagligvareforretninger, Spar, Extra og Rema 1000. I tillegg er det også bensinstasjon, klesforretning, legekontor, post i butikk, bibliotek, en populær pizza restaurant og Skafferiet som er en hyggelig cafè i Tjøme sentrum. Tjøme Golfbane ligger på Rød og er en attraktiv golfbane for den golfinteresserte. For de aktive kan Tjøme friste med to kunstgressbaner på Ormelet, Stall Verdens Ende ridesenter, idrettshall på Lindhøy og skateboard bane på Haug, aktivitetssenter på Eidene og mye mer. Bussholdeplass i nærhet av eiendommen. Ved å melde seg inn i Verdens Ende Båtforening, kan man søke om båtplass i havnen på Verdens Ende.

Tomt

Areal: 1 825 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. I henhold til seksjoneringen disponerer denne seksjonen en del av hagen selv.

Garasje / Parkering

Det tilhører garasjeplass i henhold til seksjoneringen. For øvrig parkering på felles parkeringsplass.

Barnehage / skole i området

Randineborg barnehage på Mølledammen. Ny, flott barnehage på Lindhøy. En kommunal barnehage som har plass til ca 106 barn og som nå har erstattet barnehagene Pytteberget og Tjøme barnehage. Barneskolen ligger på Lindhøy og ungdomsskolen ligger på Haug.

For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Sameie

Boligen er del av eiersekssjonssameie bestående av 6 seksjoner. Dette er ett lite og uformelt sameie uten etablert styre og regnskap/forretningsførsel. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken eller etter annen avtale når disse oppstår. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.

Forsikring

Gjensidige

Polisenummer: 84886576

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2003

Antall soverom

3

Byggeår

2003

Byggemåte

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig i tre på støpt betongplate i 2003. Bygningen er oppført i halvannen etasje. Halvpart av dobbel garasje oppført i tre i 2003. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 05.02.2019. Av dokumentene fremkommer ting som kjøper bes gjøres spesielt oppmerksom på, herunder: tydelig værslitasje/begynnende råte i terrassedør. Boligen har ingen bod og dette er et avvik fra gjeldende regelverk. Selger opplyser om at parkettgulv er noe fuktskadet foran oppvaskmaskin etter gammel lekkasje. Det kan forekomme noe lydgjennomgang mellom leilighetene, men at dette ikke oppleves som sjenerende.

Ferdigattest / brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2003.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 05.03.03 for eiendommen.

Dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 52 m².

Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken m. trapp, vaskerom/wc.

2. etasje:

Bruksareal: 52 m².

Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Tore Rønning, Boligtakst Vestfold. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i hele 1. etg., samt gulvvarme i bad i 2. etg. Panelovner for øvrig.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 15 900 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 15 900,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Boligen har tillegg i renovasjon.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

TV- og internettilknytning utgjør kr 758,- pr. mnd. (fiber).

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 557 539.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 007 141.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg følger du FV308 mot Tjøme og kjører rett frem utover mot Verdens Ende. Følg Helgerødveien inn en stikkvei til venstre etter Torås og hold så venstre igjen inn Holeveien. Eiendommen ligger på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse- Nåværende i henhold til Kommuneplan datert 03.09.2015.

Eiendommen omfattes av en bebyggelsesplan etter eldre PBL: plannavn Holeveien datert 18.11.2000.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er boplikt på Tjøme. For at eiendommen skal overskjøtes til ny eier må denne signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boligen skal benyttes til helårsbeboelse.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Erklæring/avtale (seksjonering) - tinglyst 25.09.2003, dagboknr. 13172 - gjelder: denne registerenheten med flere. Denne enheten har seksjonsnummer 4, formålet er bolig og sameiebrøken er 1/6. I seksjoneringen fremkommer det bestemmelser om tillegsdel- bygning og areal.

Bestemmelser i følge skjøte - tinglyst 19.08.2002, dagboknr. 10952- gjelder: denne registerenheten med flere. Omhandler bestemmelse om benyttelse.

Elektriske kraftinjer - tinglyst 06.10.1999, dagboknr. 11680 - gjelder: denne registerenheten med flere. Rettigheteshaver er Nøtterø- Tjøme- Energi AS. Bestemmelse om adkomstrett mm. Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspentkabelanlegg.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Det går kommunale VA- ledninger over eiendommen. Det kan komme pålegg om å fjerne oljetank.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: therese@bs-partners.no eller SMS: 97 09 98 20 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,40 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.