Kilebuveien 40

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kilebuveien 40

  • 1870 Ørje
Prisantydning
2 890 000,-
Totalpris
2 966 372,-
Ligningsverdi
643 499,-
Beregnet totalkostnad
2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
61 250,- (Dokumentavgift)


76 372,- (Omkostninger totalt)


2 966 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
239m²
Bruksareal
285m²
Bruttoareal
324m²
Tomt
1 171m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
1970
Gårdsnummer
94
Bruksnummer
74
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Patrik Kolshus

+47 45 88 64 00
  • Nabolagsprofil

36%

er gift

33%

er barnefamilier

14%

har høyskoleutdanning

40%

har inntekt over 300.000

Dokumenter

Kopi fra Kartverkets arkiv vedr. best. om vann/kloakkledn.
Tilstandsrapport
nabolagsprofil_kvadratisk_2sidig.pdf
Prospekt
Egenerklæringsskjema til bruk i salgsoppgave

Oppdragsnummer

189-18-0014

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Byggeår

1970

Areal

Primærrom: 239 kvm, Bruksareal: 285 kvm, Bruttoareal: 324 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1171 kvm

Velkommen til visning!

Kilebuveien 40 er en innholdsrik og sjarmerende enebolig over to med god planløsning. Boligen har mulighet for utleiedel i underetasje, og fremstår med et stort potensial selv om det er noe behov for oppussing. Eiendommen ligger i et barnevennlig område nært både Ørje sentrum og Töcksfors, og har en solrik tomt med gode plenareal og romslig gårdsplass. For øvrig har eneboligen stor veranda med fin utsikt, og integrert enkelgarasje.

Innvendig har boligen en stor hjørnestue med nyere varmepumpe og to ildsteder, en romslig kjellerstue med åpen peis og to kjøkken som begge har god benke-/lagringsplass. Av våtrom har du to bad med dusjløsning, to separate wc-er samt ett vaskerom. Eneboligen har videre fire romslige soverom med garderobeløsning på to, garderoberom tilknyttet hovedsoverom og øvrige meget gode lagringsmuligheter, med bl.a. garderobeskap i entré, fire innvendige boder og kaldloft.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Åstoppen, ca. 800 m fra Ørje sentrum i Marker kommune. I områdene rundt boligen har du gode tur- og fiskemuligheter, og i sentrum er det bl.a. skole, barnehage, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, treningssenter, svømmehall og badeplass m.m.

Ørje er bl.a. kjent for kanalmuseum og dampbåtklubb. Hvert år i slutten av juni arrangeres det Slusefestival på kanalmuseets område og i begynnelsen av august arrangeres Kanallekene. Slusene er plassert mellom Rødenessjøen og Øymarksjøen som byr på fine tur-og rekreasjonsområder.

Du har kun 10 min med bil til flotte handlemuligheter i Töcksfors, og det er ca. 35 km inn til Stora Lee - en grensesjø med 365 små og store øyer og usjenerte strender. Stora Lee er en del av Dalslands kanal, og er et eldorado for kanopadlere og båtfolk.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Prix. Ørje sentrum byr dessuten på et utvalg av butikker og kafeer. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen kun ca. 10 minutter unna Töcksfors som kan by på spennende grensehandel og et rikt utvalg av servicetilbud. Mørstad senter i Mysen er ett av de mest komplette kjøpesenter i indre Østfold.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Ørje E 18 og ligger ca. 730 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Töcksfors, 20 min til Mysen, 25 min til Askim, 55 min til Sarpsborg og 1 time til Oslo.

Eiendommen har gangavstand til Marker barne- og ungdomsskole. Videregående skole finnes i bl.a. Eidsberg (Mysen videregående skole) og Askim (Askim videregående skole). Kommunen har til sammen fire barnehager.

Kort fortalt

- Innholdsrik enebolig over to plan.

- Mulighet for utleiedel i underetasje.

- I etablert og barnevennlig område.

- Integrert garasje/gruset gårdsplass.

- Med solrik tomt og gode uteplasser.

- Fin utsikt fra vestvendt veranda.

- Entré m/plassbygd garderobeskap.

- Underetasjen har separat entré.

- Kjøkken med integrerte hvitevarer.

- Det er eget kjøkken i underetasjen.

- Stor stue med nyere varmepumpe.

- Kjellerstue for ekstra spillerom.

- To bad med dusj, samt to wc-er

- Boligen har også eget vaskerom.

- Fire soverom, to med garderobe.

- Garderoberom i hovedsoverommet.

- Bra lagringsplass i bl.a. fire boder.

- Eneboligen har også tre ildsteder.

Innhold

Underetasje: Entré, gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom, wc, 2 soverom og 3 boder.

1. etasje: Entré, gang, stue, kjøkken, bad, wc, 2 soverom, bod, garderobe og garasjerom.

Annet: Kaldloft.

Standard

Entré

Boligen har adkomst via to separate entreer, én i første etasje og den andre i underetasjen. Hovedentreen i første etasje har blant annet fliser på gulv og lysmalte vegger, og i gangen innenfor har du gode oppbevaringsmuligheter i plassbygde garderobeskap.

Kjøkken

Hovedkjøkkenet er romslig og trivelig. samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Rommet har en hyggelig spiseplass hvor du har god plass for spisebord. Innredningen har glatte eikefronter, plate i børstet stål under overskap og laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum. Videre har kjøkkenet ventilator, nisjer for hvitevarer og opplegg for oppvaskmaskin.

Kjøkken 2

Det andre kjøkkenet har hvit, glatt innredning med god benke- og lagringsplass. Kjøkkenet er utstyrt med dobbel oppvaskkum i benkeslag av stål, nisjer for hvitevarer og ventilator. I rommet har du også plass for et frokostbord.

Stue

Eneboligen har en stor og hyggelig hjørnestue beliggende i første etasje. Stuen har parkett på gulv og hovedsakelig lyse veggflater, samt teglstein på vegg bak den åpne peisen. Videre har rommet vide vindusflater som supplerer rikelig med naturlig lys, og god plass for både sofaløsning og spisebord. I stuen er det også en Fujitsu luft-til-luft varmepumpe fra 2016, og fra rommet er det utgang til den store verandaen mot vest.

Kjellerstue

Boligen innehar i tillegg en romslig kjellerstue med god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. I stuen er det etablert en klassisk åpen peis for ekstra varme og hygge når du vil.

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder to bad, to separate wc-er og ett vaskerom Det romslige badet i første etasje har fliser på gulv og vegg. Rommet er utstyrt med servant, servantskap med hvite høyglansfronter, speilskap med belysning, veggskap og dusjkabinett.

Badet i underetasjen er innredet med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Rommet har videre enkel servant, speil og dusjkabinett.

Soverom og garderobe

Eneboligen har fire romslige soverom med tilhørende garderobeløsning på to. Hovedsoverommet i første etasje har også et eget, stort garderoberom. Boligen har for øvrig meget god lagringsplass med bl.a. plassbygd garderobeskap i hovedentré, samt tre boder i underetasjen, én bod i første etasje og kaldloft.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har en eiet tomt på nesten 1,2 mål, hvor du kan nyte gode solforhold og fin utsikt mot bl.a. Rødenessjøen. Tomten består hovedsakelig av plenareal og en romslig, gruset gårdsplass, men har også noe fjell i dagen. Av beplantning har tomten blomsterbed, hekk, trær og diverse beplantning.

Fra stue og hovedsoverom er det adkomst til en veranda på ca. 42 kvm fra 2017 mot vest, hvor solforholdene er spesielt gode på ettermiddagen og kveld. Verandaen er delvis overbygd ved terrassedørene, hvor det er montert belysning i himling. For øvrig har du en mindre terrasse på ca. 7 kvm ved inngangspartiet mot øst.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1970/993-1/1 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

13.03.1970 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 643 499,- pr 31.12.16

Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 059 195,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Området er regulert til bolig. Man er ikke kjent med planer som berører eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 25 000,- pr. år.

Kommunale avgifter utgjør ca. kr. 7 500,- pr. år.

Forsikringpremie pr. år på kr. 6 300,-

Eiendomsskatt er ikke mottatt foreløpig, men anslås til ca. kr. 7 500,-

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke (Kr.14 400)

Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)

Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)

Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.10 412)

Meglerprovisjon (Kr.45 000)

Tilstandsrapport (Kr.7 500)

Fotografering (Kr.5 800)

Oppgjørsgebyr (Kr.4 950)

Kommunale opplysninger (Kr.2 195)

KLiKK annonsering (Kr.4 500)

Selgers andel renovasjon fra IØR (2,5 mnr) - faktureres i november (Kr.521)

Selgers forbruk vann til gode (39,75 m3 x 43,-) (Kr.- 1 709)

Kjøpers andel faste avg. 3. termin inkl. eiendomsskatt (Kr.-386)

Totalt kr. (Kr.104 416)

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,-