Blåskjellveien 55

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Blåskjellveien 55

  • 3133 Duken
Prisantydning
3 990 000,-
Totalpris
4 100 150,-
Ligningsverdi
1 037 215,-
Kommunale avgifter
14 754,- (Gebyrer for vann, avløp, renovasjon og feiing.)
Beregnet totalkostnad
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
96 250,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


110 149,50 (Omkostninger totalt)


4 100 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
164m²
Bruksareal
273m²
Bruttoareal
296m²
Tomt
1 531m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
1961
Gårdsnummer
28
Bruksnummer
281
Ekstra toalett
1
Finn-kode
145237794
Sist endret

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Dokumenter

Salgsoppgave Blåskjellveien 55

Standard

Godt vedlikeholdt enebolig fra 1961. Hyggelig hall med muligheter for oppheng av yttertøy. 2 stuer hvorav den ene er tilknyttet både kjøkken og den største stuen. Her har man en pen peisovn samt trapp opp til 2. etg.. Hovedstuen er meget romslig med fine muligheter for møblering. I dag er denne innredet som stue i kombinasjon med spisestue. Utgang til en fantastisk skiferbelagt terrasse med supre solforhold. Her kan man også nye kaffen samtidig som man har god oversikt over barna som løper rundt på den store tomten. Kjøkkenet er i lys utførelse og har godt med benke- og skapplass. Kjøkkenet er møblert med et hyggelig frokostbord. boligen har et stort flislagt bad med servant i innredning samt dusjnisje. Eget toalettrom finner man også her. Det er i tillegg et hyggelig soverom i 1. etasje som kan disponeres om man ønsker alt på en flate, eller til gjester som er på besøk. I 2. etasje er det en soveromsgang som gir tilgang til 4 romslige soverom. Fra 2 av soverommene har man en fin utsikt til bl.a. Bjerkøsundet og Oslofjorden. I alle soverommene er det god plass til møblering. Det er en overbygget balkong i 2. etasje som videre gir tilgang til et fint rom som kan disponeres til lagring. Dette er en meget praktisk og innholdsrik bolig ideell for barnefamilier som setter pris på stor tomt med masse sol!

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i Blåskjellveien på idylliske Duken. Eiendommen ligger solrikt til i et rolig og familievennlig nabolag. Det er kort vei til strand, Nesskogen Idrettspark (der det er høy aktivitet fra morgen til kveld 7 dager i uken, enten man driver med fotball, tennis eller friidrett) og lysløype innenfor gangavstand. Fra Knarberg båthavn og Nøtterøy Båthavn (som for tiden annonserer med ledige båtplasser) lar du deg føre rett ut i den idylliske skjærgården og du vil da ha mange flotte øymuligheter for en kort eller lang båttur.

Du har gangavstand til Kiwi samt en kort sykkeltur til Meny for et bredere utvalg matvarer. På Skallestad har Nøtterøy Bakeri eget bakeriutsalg og der vil du kunne få ferskt brød 6 dager i uken (7 min. på sykkel). Oserødskole ligger i behagelig gåavstand for de som har barn i barneskolen (meget populær SFO) og Borgheim har ungdomsskole + Videregående. Steinerskolen ligger ca. 10 min. kjøretur fra eiendommen. Golfbanen ligger også ca. 7 min. kjøretur unna, her kjører man skiløyper på vinteren. Torød har eget skitrekk og vi snakker fremdeles ca. 7 min. unna. Flere barnehager i nærområdet. Mange flotte turmuligheter i nærområdet. Duken/Nesbrygga i sin helhet har blitt ett yrende liv for barnefamilier som i tillegg har "egen" øy Barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren.

Tomt

Areal: 1 531 kvm, Eierform: Eiet tomt

Meget koselig tomt med brosteiner i innkjørsel. Videre er hagen pent opparbeidet med gressplen, busker, diverse trær og frukttrær og blomster. Det er flere naturlige sitteplasser i hagen. Veldig solrikt og fint for både store og små!

Garasje / Parkering

Ja, i tilknytning til eneboligen.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Oserød skolekrets.

For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1961

Antall soverom

5

Byggeår

1961

Byggemåte

Enebolig oppført i 1961. Senere utvidet med tilbygg på begge sider henholdsvis ca. 1983 og 1985. Utvendig er taktekking fra 1985 og kledning fra byggeårene. Kledning preges av alder og tørkesprekker. Vinduer og dører fra forskjellige perioder og da i forskjellige tilstand. Generelt behov for utvendig oppgraderinger og utskiftninger. Innvendig er overflater oppgradert hovedsakelig på 1980-tallet men enkelte også senere. Varierende slitasje og tilstand. Kjøkkeninnredning fra ca. 1983, ut fra alder i god stand. Flislagt bad fra 1985. Overflater og innredninger er hele men på bakgrunn av alder bør oppgraderinger etterhvert påregnes. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter med tilstandsgradering. Konstruksjonsdeler som ikke er synlige, men beskrevet, er sannsynlige antagelser fra takstmann.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Anders Aune datert: 26.02.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig datert 03.10.1961.

Boligens areal

Primærrom: 164 kvm, Bruksareal: 273 kvm, Bruttoareal: 296 kvm

Kjeller:

Bruksareal: 86 m².

Sekundærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Diverse kjellerrom, 4 stk. Takhøyden er stedvis ned mot 1,9 m.

1. etasje:

Bruksareal: 133 m².

Primærrom: 110 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, hall m/trapp, kjøkken, stue, soverom og wc.

Sekundærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.

2. etasje:

Bruksareal: 58 m².

Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, disponibelt rom, 4 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp av panelovner, vedfyring samt varmekabler/folie i rom som gang, bad, kjøkken og dels i stuen.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eiendommen selges med fullmakt fra hjemmelshaver. Fullmakttaker har begrenset med informasjon vedr. energiforbruk.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Gebyrer for vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 037 215 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 733 973 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse til høyre i Finn-annonsen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse. Videre ligger eiendommen i et område som er regulert til "felles avkjørsel" - Nesskogen og "boliger"-Nesskogen. Se vedlagt reguleringskart i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,15 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.995,- For visninger er det avtalt kr. 1.875,- pr. visning utover den første. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.