Nordliveien 11

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Nordliveien 11

  • 1671 Kråkerøy
Prisantydning
4 400 000,-
Totalpris
4 532 502,-
Teknisk verdi
4 402 000,-
Kommunale avgifter
17 061,- (per år)
Beregnet totalkostnad
4 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
131 250,- (Dokumentavgift)


132 502,- (Omkostninger totalt)


4 532 502,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
133m²
Bruksareal
173m²
Bruttoareal
184m²
Tomt
781m² (eiet tomt)
Oppholdsrom
2
Soverom
3
Byggeår
1959
Modernisert
2011
Gårdsnummer
422
Bruksnummer
410
Finn-kode
119018590
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Margareth Cielicki

+47 47 02 52 69
  • Nabolagsprofil

28%

er gift

26%

er barnefamilier

37%

har høyskoleutdanning

38%

har inntekt over 300.000

Dokumenter

Salgsoppgave Nordliveien 11

BRA/PROM

173 / 133 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja

Tomt

Areal: 781 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

"Nordliveien på Kråkerøy...?" tenker du kanskje.... "Hvor er det?"

Det er en grunn til at du ikke har hørt om Nordliveien på Kråkerøy. På en høyde rett ved elva og Fredrikstad sentrum finner du en klynge med variert og god boligbebyggelse, godt tilbaketrukket fra sentrums tjas og mas, men allikevel så nærme liv og røre at du ikke går glipp av noe byen har å by på.

Her er det rolig og stille, ingen gjennomfartstrafikk, det er kun de som kjenner Nordliveien som befinner seg her.

Nordliveien 11 tilbyr deg et liv i både pose og sekk: Her bor du kun et par minutter fra handelsområdet ved den gamle Kråkerøy-broa, og rett ved Værste-området som utvikles til byens nye sentrum, og midt i mellom gangbroa og Kråkerøy-broa, - du er i sentrum på under 5 minutters gange.

Huset har alt på en flate (og ekstra areal i kjellerstue), det er godt vedlikeholdt og er et reelt alternativ til en leilighet i samme område. Her har du flotte utearealer på begge sider av huset, og "livet" foregår på den store, sørvendte verandaen uten innsyn.

Nytt delikat kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom ved inngangen, garasje og 2 stuer på beste Kråkerøy - trenger du mer?

Eiendomsmegler Margareth Cielicki ønsker velkommen til visning!

Innhold

I første etasje kommer du inn i en gang, med vaskerom til høyre. Videre inn i vinklet stue med utgang til en stor, sørvendt veranda, samt en overbygget del av verandaen for de ikke fult så hyggelige sommerkveldene.

En gang fører deg videre til soveromsavdelingen med 3 soverom, bad og et hyggelig kjøkken som også har utgang til verandaen.

Fra kjøkkenet er det trapp ned til kjelleren som har kjellerstue (med dør ut) og innvendige boder.

Standard

KJØKKEN:

I følge eier er kjøkkeninnredningen fra 2008, men er utvidet i 2013 da huset ble påbygget i den retningen.

Det er hvite profilerte skapdører og heltre benkeplate.

Det er montert integrert platetopp med induksjon, komfyr, vifte, micro, oppvaskmaskin og kjøl-fryseskap.

Mellom over- og underskap er det fliser på vegg. Kjøkkenet har plass til spisegruppe og utgang til terrasse, og nedgang til kjeller.

BAD:

Det er fliser på gulvet og veggene.

Det er montert dusjnisje med dører, baderomsinnredning, bidet og vegghengt toalett. Varmekabler i gulvet og mekanisk vifte.

VASKEROM:

Stort vaskerom ved inngangsdøren. Det er fliser på gulvet, og det er montert innredning med benk og over-og underskap samt utslagsvask. Vaskerommet har lufteluke i vegg.

INNVENDIGE OVERFLATER:

Himlinger med malt panel og flater.

Vegger med malt tapet/plater og fliser.

Gulv med parkett, fliser og laminat.

Gulvvarme i stuene, kjøkken og soverommene.

VVS:

varmtvannsberederen er av eldre årgang.

Vannrør i kobber og PEX.

EL-ANLEGG:

I el-skapet er det automatsikringer 13+5 kurser og 63 amp hovedsikring. Det er to fordelingsskap.

GARASJE:

Garasjen er tilknyttet boligen, og har støpt dekke, leddport med elektrisk portåpner. Garasjen er ikke isolert og er oppført i murvegger.

Beliggenhet

Nordliveien 11 ligger flott til rett utenfor sentrumskjernen på Kråkerøy-siden. Området er stille og rolig uten gjennomgangstraffikk på noen sider.

Dette regnes som et av de aller mest populære stedene å bo i Fredrikstad. En gangsti fører deg raskt ned til Vennelystveien til butikker/buss/ferger/sentrum osv.

Fredrikstad:

Fredrikstad ble i 2017 kåret til Norges mest attraktive by!

Fredrikstad er en kommune med 80.000 innbyggere, kun 70 minutters kjøring med bil, tog eller buss fra Oslo sentrum. Med sin flotte beliggenhet ved Glommas utløp, er Fredrikstad en by der mye sentrerer seg rundt vannet og sjøen. Byen strekker seg på flere sider av Glomma og over på Kråkerøy, Isegran, Gressvik og Gamlebyen. Langs elva finner du en rekke restauranter, byfergen har anløp fra alle de nevnte bydelene og tar deg gratis fra det ene stedet til den andre. Sentrum er i stadig utvikling, og har en levende gågate med lekre butikker, og delikate spesialforretninger. På Værste på Kråkerøy er en helt ny bydel under utvikling - her er det spennende planer for framtiden. Jernbanen forkorter stadig sine traseer mot Oslo, og reisetiden til hovedstaden er beregnet å bli på under 1 time om få år.

Fredrikstad har mye kulturelt å by på - fremfor alt de historiske områdene i Gamlebyen som ble grunnlagt i 1567, og som med sin unike bebyggelse innenfor de velbevarte festningsverkene fra 1660-tallet gjør den til Nord-Europas best bevarte festningsby og Norges første renessanseby. Det er ikke uten grunn at dette er regnet som en av Norges mest populære attraksjoner og at Huffington Post kåret Gamlebyen som Norges 7de flotteste severdighet og et "historisk eventyrland". I tillegg er det er rikt scenekulturliv med festivaler, konserter, revyer og teater. Fredrikstad har en flott fotballstadion, og byens fotballklubb FFK engasjerer de fleste -enten på den ene eller andre måten.

I Fredrikstad-distriktet finner du også nærhet til andre flotte områder: Kråkerøy-og Hvalerskjærgården er unik med sin rødoransje granitt som strekker seg ut i havgapet. Ytre Oslofjord nasjonalpark tilbyr mange muligheter for et aktivt friluftsliv. Her kan du kystvandre, seile, padle kajakk, fiske eller dykke for å se på livet under havoverflaten og korallrev. Det er en rekke kystledhytter man kan leie

for å oppleve mer av den spektakulære naturen området har å by på. I Onsøy-området er det ytterligere områder å utforske: Hankø, Mærrapanna, Slevik, Øienkilen, Engelsviken og Strømtangen fyr. I området er det også mulighet til å delta i økologiske landbrukslag på andelsgårder, og det er aldri langt til nærmeste gårdsbutikk med lokalproduserte grønnsaker, egg og mat.

Tomt

Tomtens terreng er skrånende, og deler av eiendommen strekker seg ut i arealet mot sør der det er en del trær.

Det er flatere terreng utenfor inngangspartiet og det er satt opp støttemur på tomten.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er ikke nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 (da nye regler om ansvar ble innført)

Boligens areal

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 173 kvm, Bruttoareal: 184 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 40 m².

Primærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue

1. etasje:

Bruksareal: 133 m².

Primærrom: 116 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, vaskerom, stue, gang, kjøkken, bad og tre soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

Adkomst

Se kart. Fellesvisninger vil bli skiltet.

Regulering

Eiendommen er uregulert, men følger kommuneplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 der det er avsatt til bolig.. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: margareth@mollerpartners.no eller SMS: 47 02 52 69 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.