Kobbervegen 14

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kobbervegen 14

  • 4820 FROLAND
Prisantydning
2 450 000,-
Totalpris
2 512 502,-
Beregnet totalkostnad
2 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
61 250,- (2,5% dokumentavgift)
525,- (Tinglysing av skjøte)
525,- (Tinglysing av pantobligasjon)
202,- (Pantattest til långivers bank)


62 502,- (Omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig med utleie (selveier)
Primærrom
213m²
Bruksareal
222m²
Bruttoareal
246m²
Tomt
851m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
2005
Gårdsnummer
18
Bruksnummer
424

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Jan Terje Øygarden

+47 952 39 559

Innhold

Romslig og pen enebolig med en gjennomgående høy standard. Av kvaliteter som bør nevnes er bl.a. ekstra påkostet Italiensk kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagt bad med boblebad, varmepumpe, balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning og sentralstøvsuger. Leiligheten i kjelleren er byggemeldt og godkjent som selvstendig boenhet.

Ovelandsheia har hatt en høy grad av utbygging de siste årene og byggefeltet fremstår i dag som ett av de mest populære byggefeltene i kommunen. Det er kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole, Kringla idrettsstadion, ballbinge, flotte turområder med badestrand, tennisbane m.m.

" Trygt og godt oppvekstsmiljø

" Hyggelige naboer

Inneholder: Leilighet: Entré/hall, bad, stue, kjøkken, bod og 2 soverom. 1. etasje: Hall, wc, vaske- /teknisk rom, stue og kjøkken. 2. etg: Loftstue, bod, bad og 3 soverom.

Standard

Standard: Eiendommen har gjennomgående høy standard for byggetiden, og fremstår som lite slitt og godt vedlikeholdt. Av kvaliteter som bør nevnes er bl.a. ekstra påkostet Italiensk kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagt bad med boblebad, varmepumpe, balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning og sentralstøvsuger. Leiligheten i kjelleren er byggemeldt og godkjent som selvstendig boenhet. Viser forøvrig til boligsalgsrapporten som ligger i vedlegget om eiendommens tekniske stand.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann- og kloakknett.

Adkomst

Fra Osedalen kjører man på RV 42 i retning Evje, ta av første vei til venstre mot Ovelandsheia. Deretter andre vei til høyre, huset ligger nesten innerst i veien på høyre side. Til Arendal sentrum er det ca. 12 km. Til handlesenter på Stoa er det ca. 9 km.

Tomtebeskrivelse

Tomt: Totalt 851 kvm eiertomt. Skrånende tomt som er opparbeidet med gruset innkjørsel, forstøtningsmurer, belegningsstein rundt inngangspartiene, terrasse, plen og diverse blomsterbed og frukttrær. Det er plantet Tuja hekker på tomtegrensene mot naboene. I innkjørselen er det støpt såle for oppføring av garasje, samt Leca mur mot terrenget. Det er ikke sendt søknad til Froland Kommune om oppføring av garasje.

Oppvarming

Oppvarming: Kjeller: Varmekabler i alle rom med unntak av soverom og bod. Peisovn i gangen. 1. etg: Varmekabler i entré og på vaskerommet. Dovre peisovn i stuen. Varmepumpe. 2. etasje: Varmekabler på badet. Felxit ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i 1 og 2. etasje.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Se reguleringsplan med bestemmelser i vedlegg til prospektet.

Skole

Froland Skole (1.-10. klasse). Her er det også SFO i nær tilknytning. Kommunen har også store planer om en utvidelse av skolene på Mjølhusmoen. Her er det prosjektert bl.a. svømmehall og flerbrukshall noe som vil bedre oppvekst- og aktivitetsmiljøet i kommunen ytterligere.