Nybråtenveien 5

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Nybråtenveien 5

  • 1859 Slitu
Prisantydning
2 790 000,-
Totalpris
2 878 242,-
Ligningsverdi
544 924,-
Beregnet totalkostnad
2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
73 120,- (Dokumentavgift)


88 242,- (Omkostninger totalt)


2 878 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
168m²
Bruksareal
252m²
Bruttoareal
278m²
Tomt
894m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
1961
Gårdsnummer
111
Bruksnummer
54
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Patrik Kolshus

+47 45 88 64 00
  • Nabolagsprofil

33%

er gift

32%

er barnefamilier

11%

har høyskoleutdanning

31%

har inntekt over 300.000

Dokumenter

Energiattest
Tilstandsrapport
Prospekt
Egenerklæringsskjema til bruk i salgsoppgave

Oppdragsnummer

189-17-0131

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Byggeår

1961

Areal

Primærrom: 168 kvm, Bruksareal: 252 kvm, Bruttoareal: 278 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 894 kvm

Velkommen til visning!

Nybråtenveien 5 er en stor og koselig familiebolig over tre plan med særdeles barnevennlig beliggenhet. Området er landlig og fredelig, med gangavstand til barneskole og kort vei til både barnehage, butikker og offentlig transport. På tre sider av boligen er det plenarealer til glede for små og store, og i tillegg er det en sydvendt terrasse utenfor stuen.

Eneboligen er svært innholdsrik og fremstår med god standard på innredninger og utstyr. Er det noe denne boligen har nok av så er det plass! Her er det hele fem gode soverom og et pent kontor. I tillegg er det eksepsjonell lagringsplass med en innvendig bod i andre etasje og åtte lagringsrom i kjelleretasjen.

Videre er det en flott hovedstue med peisovn og plass for spisebord, samt en lys, romslig loftstue.

Kjøkkenet er blitt oppgradert i de senere år og gir et fint inntrykk med innredning i hvit høyglans, integrerte hvitevarer og plass for en liten spisegruppe. I andre etasje har boligen et pent bad fra 2017 og det er et vaskerom i første etasje som er utstyrt med toalett - en svært velkommen detalj i en hektisk familiehverdag. For øvrig er parkering i en dobbelgarasje og på gruset gårdsplass.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og fredelig boligområde på Slitu i Eidsberg kommune, ca. 6 km fra både Mysen og Askim sentrum med gode servicetilbud. Området har gangavstand til barneskole og kort vei til ungdomsskole, barnehager og offentlig kommunikasjon.

I Mysen finner man Eidsberghallen, en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane, lysløype og treningssenter m.m. Momarken travbane, som huset det årlige Momarkedet, ligger ca. 5,3 km fra boligen.

Trømborgfjella er et yndet sted som byr på turopplevelser tilpasset store og små, samt rike fiskemuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva og på Rudsmosen. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum anbefales. Om vinteren er området ved Høytorp fort regionalt senter for langrenn, og det legges løyper med kunstsnø så snart muligheten tilsier det.

Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, barnesklier og kiosk. Det er også kort vei til Askim og populære Østfoldbadet, med bl.a. stupebasseng, boblebad, bølgebasseng og sklier.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Obs, Bunnpris og Rema 1000. Morenen kjøpesenter ligger kun 2-3 min. unna og 6-7 min. i bil ligger Mørstad kjøpesenter i Mysen sentrum. Det er også kort vei til bymessige fasiliteter og servicetilbud i Askim og Ski, og kun om lag en halv times kjøring til Töcksfors Shoppingcenter med søndagsåpne butikker og flere spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Morstongveien som ligger ca. 5 minutter gangavstand fra boligen. Med bil fra Slitu tar det ca. 9 min til Askim, 34 min til Töcksfors, 28 min til Ski, 46 min til Oslo S og 55 min til Fredrikstad.

Fra eiendommen er det gangavstand til Tenor barneskole, og skolebussordning til Eidsberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Kort fortalt

- Koselig enebolig over to plan og kjeller.

- Eneboligen har fem soverom og et kontor.

- Parkering i dobbelgarasje og på gårdsplass.

- Stor hage og sydvendt terrasse ved stue.

- Entré ligger tilknyttet wc og trapperom.

- Kjøkken med plass for liten spisegruppe.

- Hovedstue med parkett fra 2017 og peisovn.

- Romslig loftstue med tregulv og vedkamin.

- Bad med badekar, rehabilitert av fagfolk i 2017.

- Pent vaskerom med toalett, og en vaskekjeller.

- Eksepsjonell lagring med bod og åtte kjellerrom.

- Automatsikringer, jordfeilbryter, kombivern til bad.

- Varmtvannsbereder på 200 liter er fra 2013/14.

- Fuji Electric luft-til-luft varmepumpe fra 2013.

- Lamper på barnerom medfølger ikke.

- Nye kjellervinduer medfølger, men monteres av kjøper.

- Stort loft med masse lagrinsplass.

- Garasjen ble malt i 2016.

Innhold

1. etasje: Entré, gang, kjøkken, stue, vaskerom/wc, trapperom og 2 soverom.

2. etasje: Bad, gang, kontor, stue, bod og 3 soverom.

Kjelleretasje: Vaskekjeller og 8 disponible rom/lagringsrom.

Dobbel garasje på ca. 51 kvm. Bygd i 1992.

Standard

Entré

Boligen har inngang til en fin entré med belegg på gulv, vegger malt i en tidsmessig farge og plass for entrémøbel. Knaggerekke montert på veggen gjør det enkelt å henge av seg ytterjakken. Entreen ligger tilknyttet vaskerom/wc og et pent trapperom.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i eget rom med stort sett nyere innredning og har plass for en liten spisegruppe. Innredningen er fra Ikea med hvite høyglansfronter, vitrineskap og benkeplater i heltre eik. Kummen er nedfelt i benkeplate, det er kitchenboard i bakkant og kullfilterventilator er montert ved kokesonen. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn og ny induksjonstopp.

Stue

Hovedstuen ligger i første etasje og fremstår som et meget flott rom med parkett fra 2017, vegger malt i en tidsmessig gråfarge, samt gode vindusflater og utgang til sydvendt terrasse. Stuen er blitt utstyrt med en rentbrennende peisovn og har en nyere varmepumpe, slik at et lunt og behagelig innemiljø er sikret. For øvrig har stuen plass for sofagruppe, tv-løsning og spisebord.

Loftstue

I andre etasje ligger det en stor og lys loftstue med originale tregulv, hvitmalte vegger og vindusflater ved langveggen. Innenfor loftstuen ligger det ene soverommet og i hjørnet av rommet er det en eldre vedkamin.

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder et bad i andre etasje, et vaskerom/wc i første etasje og en vaskekjeller. Badet i andre etasje ble rehabilitert av fagfolk i 2017 og fremstår som pent med belegg på gulv og baderomsplater på veggene. Rommet har gulvvarme, toalett og et moderne badekar med dusjvegg. Den fine servantinnredningen har glatte fronter, heldekkende servant, speilskap med integrert belysning og et lavt veggskap i samme design.

Vaskerom

I første etasje ligger boligens vaskerom som er praktisk utstyrt med toalett, en detalj som er meget kjærkomment i en hektisk familiehverdag. Vaskerommet har lyse fliser på gulv med gulvvarme og våtromstapet på veggene.

Av innredninger finnes en flott servantinnredning med slette, grå fonter, samt både speilskap og stort veggskap. Videre er det opplegg til vaskemaskin. Det har tidligere stått dusjkabinett i rommet, så det er også opplegg for dette.

Soverom og garderobe

Eneboligen har rikelig med boltreplass for storfamilien og det er tilsammen fem soverom fordelt over to etasjer, hvorav det ene ligger plassert innenfor et lekkert kontor. Flere av rommene har skapløsninger, inkludert loftstuen som er utrustet med flere skap. Denne boligen har eksepsjonelt god lagringsplass da det er en bod i andre etasje og tilsammen åtte lagringsrom i kjelleretasjen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Den delvis inngjerdede tomten har en romslig hage med plen, trær, busker og hekk. I forkant av boligen er det en stor, gruslagt gårdsplass, og utenfor stuen ligger en sydvendt terrasse på ca. 27 kvm med trykkimpregnerte gulvbord, malt rekkverk og trapp ned til hagen. I tillegg er det montert en markise på veggen. Rundt 2010 ble vest- og nordveggen kledd om, og grunnmuren ble pusset og malt i 2017.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 544 924,- pr 31.12.16

Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 743 758,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

Faste, løpende kostnader

Årlig strømforbruk har vært ca.18 104 kWh og ca. kr. 15-16.000,-

Kommunale avgifter pr. år utgjør ca. kr. 9.000,-

Årlig forsikringspremie utgjør kr. 4.973,-

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)

Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)

Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)

Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.12 431)

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 000 000,-) (Kr.45 000)

Tilstandsrapport (Kr.7 500)

Kommunale opplysninger (Kr.2 195)

KLiKK annonsering (Kr.4 500)

Oppgjørsgebyr (Kr.4 950)

Tilstandsrapport (Kr.7 500)

Avregning selgers forbruk vann/avløp: forbruk 70m3 - innbet. forskudd 66m3 = overforbruk 4m3 (Kr.165)

Kjøpers andel av faste kom.avg. 1. halvår (28.06. - 30.06.) (Kr.-42)

Kjøpers andel av eiendomsskatt 1. halvår (28.06. - 30.06.) (Kr.-48)

Totalt kr. (Kr.95 384)

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9.900,-