Breidablikkveien 211

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Breidablikkveien 211

  • 3277 Steinsholt
Prisantydning
2 850 000,-
Totalpris
2 932 622,-
Ligningsverdi
680 193,-
Kommunale avgifter
10 942,- (Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr.)
Beregnet totalkostnad
2 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
68 750,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


82 622,- (Omkostninger totalt)


2 932 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
176m²
Bruksareal
197m²
Bruttoareal
222m²
Tomt
3 387m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
1986
Gårdsnummer
67
Bruksnummer
62
Energimerking
F
Finn-kode
122292638
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Kristin Sundling

+47 959 20 952

Eiendomsmeglerfullmektig

Camilla Bjaaland

+47 971 98 769
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Breidablikkveien 211

BRA/PROM

197 / 176 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Beskrivelse

Drømmer du om hus i rolige og landlige omgivelser?

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Breidablikkveien 211!

Dette er en flott enebolig med sokkeletasje beliggende i naturskjønne omgivelser på Steinsholt. Boligen ligger fint til og har en romslig tomt på over 3 mål. Her bor du i et stille område med fin utsikt. Dette er en bolig med spennende muligheter - det er bla. mulig å innrede 1. etg. til en hybel/sokkelleilighet - perfekt dersom man har litt større hjemmeboende barn.

Planløsningen er effektiv og går over 2 plan. Det er gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass i praktisk carport. Her bor du med naturen rett på utsiden av døra - perfekte omgivelser for deg som er glad i å gå på tur. Etter turen er det praktisk å gå rett inn på vaskerommet som har egen dør fra utsiden. Her kan to- og firbente henge fra seg turtøy og gå rene inn i boligen.

Sommerstid er det deilig sol fra morgen til kveld. Eiendommen har flere fine uteplasser med bla. stor veranda utenfor stue og takoverbygget veranda ved kjøkken. Inviter venner og kjente over til hyggelig sommerkvelder på terrassen - eller nyt stillheten i fred og ro. Er du heldig får du øye på noe av dyrelivet som trives i nærområdet.

Velkommen til visning!

Innhold

1. ETG.:

Gang: 18 kvm

Toalettrom: 1.5 kvm

Soverom 1: 10.3 kvm

Soverom 2: 16 kvm - inkl. innbyggede skap

Dusjbad: 3.5 kvm

TV-stue: 17.3 kvm

Bod 1: 1.7 kvm

Bod 2: 8 kvm

Bod 3: 4.4 kvm

Bod 4: 3.7 kvm

Bod 5: 2.5 kvm

2. ETG.:

Vaskerom: 4.8 kvm

Stue: 34 kvm

Dusjbad: 5 kvm

Kjøkken og gang: 26 kvm

Soverom 1: 10.4 kvm

Soverom 2: 7.5 kvm

Soverom 3: 11 kvm

Det er tilkomst til loft via luke uten nedfellbar stige.

Standard

Eneboligen er i Larvik Kommune opplyst å være godkjent som enebolig med hybel/sokkelleilighet, går over to plan beliggende på solrik, usjenert eietomt på Breidablikk i Steinsholt, tidligere Lardal. Boligen ble opprinnelig oppført i 1985 og har hatt inn og utvendig oppgraderingstiltak siden byggeår. I forbindelse med boligen er det oppført romslig, solid carport.

Boligen består av to etasjeplan. 1. etg. er innredet med gang, toalettrom, to soverom, baderom, tv-stue og fem boder, 2. etg. har en planløsning bestående av vaskerom, stue, baderom, kjøkken og gang, samt tre soverom. De innvendige overflater består eksempelvis av laminat og fliser på gulv, vegger av tapetserte plater og panel, samt panel og plater i himlinger. Den innvendige standard er gjennomgående god og flere rom er innvendig overflateoppusset de siste 10 årene.

Bad i 1. etg.

Baderom i boligens 1. etg. opplyses å være oppusset i 2008. Rommet har fliser på gulv og vegger, samt himling av malt MDF-panel og innfelte downlights. Av installasjoner finnes dusjkabinett, servant med skapinnredning. Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte på loft, samt mulighet til å lufte via vindu.

Bad i 2. etg.

Baderom i boligens 2. etg. opplyses å være oppusset i 2018. Rommet har fliser på gulv og vegger, samt himling av malt MDF-panel. Av installasjoner finnes dusjkabinett, servant med skapinnredning, samt toalett. Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte på loft, samt mulighet til å lufte via vindu.

Vaskerom

Vaskerom beliggende i boligens hovedetasje er i opprinnelig stand fra byggeår. Det er dør direkte til utvendig trapp ført til terreng. Rommet har gulv av vinylbelegg med oppkant til vegg, tapetserte plater på vegger, samt himling av Takess-plater. Av installasjoner finnes opplegg til vaskemaskin, innredning, samt vaskekum i stål. Rommet er ventilert via elektrisk avtrekksvifte til friluft.

Toalettrom

Separat toalettrom i boligens underetasje er i opprinnelig stand fra byggeår. Rommet har vinylbelegg på gulv, tapetserte plater på vegger, samt himling av Takess-plater. Av installasjoner finnes toalett og servant. Rommet mangler ventilasjon, men har mulighet til å lufte via vindu.

Kjøkken

Kjøkken beliggende i boligens 2. etasje har laminat på gulv, vegger av malt glassfiberstrie, samt himling av malt panel med innfelte downlights.

Rommets innredning er fra antatt 2000-tallet og har fronter av malt eik, skrog av foliert spon, samt benkeplate av eik. Innredningen har integrerte hvitevarer av samme alder som innredning. Rommet er ventilert via ventilator over stekeovn med utblåsning til friluft.

VVS/Teknisk

Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsanlegg.

Innvendige trykkvannsrør av kobber.

Vannledning av plast og avløpsrør av plast i opprinnelig stand fra byggeår.

Boligens sikringsskapets har automatsikringer som antas å være nyere.

Luft til luft varmepumpe fra 2007 montert i stue.

Følgende oppgraderinger er foretatt:

*oversikten er ikke nødvendigvis komplett

2000-tallet - Ny kjøkkeninnredning

2008 - Oppuset bad 1. etg.

2000-tallet - Innvendig overflateoppussing i flere rom i begge etasjeplan

2007 - Montert luft-til-luft varmepumpe

2018 - Oppuset bad 2. etg.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i landlige omgivelser på Steinsholt i Lågendalen. Beliggenheten er sentral i forhold til flere av Vestfoldbyene, samt Kongsberg, Skien, Drammen og Holmestrand. I bil tar det ca. 30 min til Larvik, Sandefjord og Skien. Noen minutters kjøring unna ligger Steinsholt Marked - et blomstrende landhandleri.

I Svarstad og Kvelde er det en rekke tilbud som bl.a. dagligvarebutikker, idrettsanlegg, skoler, barnehage, lege etc.

Det er flotte friluftsmuligheter i nærområdet med bl.a. populære Kjerra Fossepark/Høyt & Lavt med aktiviteter for barn og voksne. Lågen regnes for å være en av Norges beste fiskeelver og ligger rett i nærheten av boligen. Det er også flotte turløyper man kan benytte seg av i nærområdet.

Tomt

Areal: 3 387 kvm, Eierform: Eiet tomt

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 680 193 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 176 616 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 21.08.1986 for eiendommen. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 176 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 222 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 93 m².

Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, toalettrom, 2x soverom, baderom og TV-stue.

I tillegg finnes 5x boder som s-rom.

2. etasje:

Bruksareal: 104 m².

Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskerom, stue, baderom, kjøkken og gang, samt 3x soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen er registrert i kommunens arkiv som en enebolig med hybel/sokkelleilighet. Det foreligger pt kun 1 boenhet.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe og ved.

Larvik kommune opplyser at siste branntilsyn var 17.06.2016.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikring og strøm.

Det er adkomst via privat vei som vedlikeholdes av naboene. Selger opplyser at de har betalt ca. kr. 1000,- totalt siden de flyttet inn i boligen i 2005 for vedlikehold av veien. Beløpet betales inn til en felles veikasse og det arrangeres dugnad for vedlikehold. Selger betaler ca. kr. 2000-2500,- pr. vinter for brøyting og strøing av veien og gårdsplassen.

Adkomst

Adkomst fra Lågendalsveien og til privat vei (Breidablikkveien) frem til eiendommen.

Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Regulering

Eiendommen er avsatt til bolig i kommunedelplanens arealdel for Lardal - med bestemmelse om at reguleringsplan fortsatt skal gjelde. Eiendommen er avsatt til bolig, felles avkjørsel, friluftsområde i reguleringsplan for Lysåsen boligfelt.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Selger opplyser at det har vært forekomst av mus på loft.

Selger opplyser også at naboene ønsker å asfaltere frem til Riksvei 40, og at dette vil utgjøre en kostnad med en andel på alle naboer.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.