Haugsetvegen 170

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Haugsetvegen 170

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
1 300 000,-
Totalpris
1 333 722,-
Ligningsverdi
345 393,-
Teknisk verdi
1 835 800,-
Kommunale avgifter
5 915,- (per halvår)
Beregnet totalkostnad
1 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
32 500,- (Dokumentavgift)


33 722,- (Omkostninger totalt)


1 333 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
141m²
Bruksareal
195m²
Bruttoareal
218m²
Tomt
999m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
1967
Gårdsnummer
14
Bruksnummer
234
Energimerking
G
Finn-kode
129763410
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Lars Hellevik

+47 90 18 63 94
  • Nabolagsprofil

65%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

61%

av boligene er eldre enn 20 år

55%

bor i enebolig

52%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Haugsetvegen 170

BRA/PROM

195 / 141 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 999 kvm, Eierform: Eiet tomt Tomtearealet er hentet fra skyldskiftet.

Beskrivelse

Velkommen til Haugsetvegen 170 - en prisgunstig enebolig i rolige og landlige omgivelser, men likevel i kort avstand til Aure sentrum. Boligen går over tre etasjer, og har en opparbeidet tomt, med flatt og fint grøntareal. Boligen har noe moderniseringsbehov.

Innhold

K.etasje: Gang, kjellerstue, 4 boder

1.etasje: Vindfang, gang, trapperom, bad/wc/vaskerom, kjøkken, 2 stuer, 2 soverom

2.etasje: Gang, 3 soverom, 2 kott

Boligen har også markterrasse.

Standard

Boligen har i all hovedsak en eldre standard med gulvoverflater av teppe, vinyl, laminat og furuplank, vegger med panel og tapeter, og himlinger med malt himlingspapp og panel.

Inngangsparti/Entrè

Boligen har et overbygd inngangsparti på byggets østlige side med trapp opp til hovedetasjen. Eget vindfang med plassbygd garderobe, og videre har etasjens innergang også plassbygd garderobe. Det er også en bi-inngang i kjelleretasjen.

Stue

Boligen har to stuer i hovedetasjen, samt en kjellerstue. I hovedetasjen har stuene en tradisjonell løsning med dagligstue ved kjøkkenet, og en større finstue. Fra dagligstuen er det utgang til en markterrasse mot vest. Finstuen har store vindusflater som gir mye naturlig lys og en god romfølelse, samt elektriske persienner. Her er det montert en nyere vedovn.

Kjøkken

På kjøkkenet er det montert en L-formet kjøkkeninnredning med profilerte furufronter, overskap og høyskap. Her er det montert opplegg for oppvaskmaskin, og ellers har rommet god plass til frokostbord.

Bad/wc/vaskerom

Badet i hovedetasjen har vinyl på gulvoverflate og tapetserte veggflater. Av utstyr er det montert wc, dusjkabinett, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Soverom

Boligen har totalt fem soverom, i varierende størrelser. Tre er beliggende i loftsetasjen, og resterende to i hovedetasjen.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet på Haugset, cirka 1,9 kilometer øst for Sykkylven sentrum. Området er rolig, med kort kjøreavstand til blant annet flere barnehager, barneskoler, ungdoms- og videregående skole, idrettshall, svømmehall, Sykkylven Regionale kunstgressbane og kulturhus med kino.

Det er også mange ulike turmuligheter i umiddelbar nærhet til boligen, her er det bare å velge og vrake mellom blant annet turstier til Sunndalen, Aurdalsnibba eller Fagrefjellet.

Tomt

Selveid tomt på rundt 1 mål, som er opparbeidet, flat og fin. Asfaltert innkjørsel, markterrasse ved stuen, og ellers består tomten av diverse beplantning, og romslige, flate grøntarealer - perfekt til lek og ballspill!

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 345 393 pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 105 258 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 195 kvm, Bruttoareal: 218 kvm

K.etasje: P-rom: 25m², BRA: 79m², BTA: 90m²

1.etasje: P-rom: 88m², BRA: 88m², BTA: 96m²

2.etasje: P-rom: 28m², BRA: 28m², BTA: 32m²

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleieenhet, men kan i sin helhet fritt leies ut.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner.

Vedovn i stue og kjellerstue.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 5 915,- / halvår

(inkluderer vann etter areal, slamtømmegebyr, renovasjonsgebyr 240liters dunk og feiing)

Eiendomsskatt ikke utskrevet for 2018.

Det må i tillegg påregnes utgifter til strøm og forsikring.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei.

Regulering

Eiendommen er avsatt til LNF-område ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020, datert 03.02.11. Tilhørende føresegner, sist revidert 06.06.14. Kommunedelplanen og føresegner er vedlagt prospektet, for ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler eller Sykkylven kommune.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.