Husvikveien 183A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Husvikveien 183A

  • 3124 Tønsberg
Prisantydning
11 000 000,-
Totalpris
11 285 900,-
Ligningsverdi
1 409 350,-
Kommunale avgifter
9 707,- (per år)
Beregnet totalkostnad
11 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
270 000,- (Dokumentavgift)


285 899,50 (Omkostninger totalt)


11 285 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
248m²
Bruksareal
285m²
Bruttoareal
322m²
Tomt
832m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
2017
Gårdsnummer
158
Bruksnummer
495
Ekstra toalett
1
Energimerking
C
Finn-kode
134927771
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Jeanette Sørvik

+47 902 39 540

Dokumenter

Salgsoppgave Husvikveien 183A

BRA/PROM

285 / 248 m²

Tomt

Areal: 832 kvm, Eierform: Eiet tomt

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:

1. Etasje: Stor hall med garderobe og utgang til hagen, kontor med plassbyggede hyller, vaskerom med praktiske skap, 3 soverom, lys og fin stue, dusjbad/wc med servant i innredning. Separat leilighet på nordsiden av huset: Entrè/gang, kjøkken med praktisk innredning, stue, soverom , dusjbad/wc med opplegg for vaskemaskin. Leiligheten er ikke søkt innredet/godkjent i kommunen. Leiligheten kan også enkelt integreres til hoveddelen.

2. Etasje: Stue med smekker peis og utgang til balkong mot øst og mot vest, kjøkken med praktisk innredning og åpen løsning til stor spiseplass, separat toalett med servant, master bedroom med garderobe og utgang til balkong samt direkte adkomst til eget dusjbad/wc med servant i innredning.

Frittliggende, dobbel garasje med automatisk portåpner.

Standard

Ny, arkitekttegnet enebolig med dobbel garasje. Fasademessig en tøff og moderne bolig. Slim og lekker kledning, tilnærmet vedlikeholdsfri. Fine vindussammensetninger samt store og flotte vindusflater, som gjør at her slippes inn mye lys! De store vinduene gjør også at man kan nyte utsikten til Oslofjorden og den frie utsikten over omkringliggende omgivelser. Ekstra god takhøyde i 2. etasje (ca. 2.70). Interiørmessig gjennomgående rålekkert! Til tross for stilrent og moderne så oser boligen av en lun og god atmosfære. Mange lekre og snertene detaljer - for den innovative og den som prissetter interiør - dette vil tiltale deg!

Velutstyrt og praktisk kjøkken type HTH. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, ekstra bred steketopp, Miele Master 75 kjøleskap og fryseskap 60, komfyr, alt type Miele. I tillegg integrert vinskap. Stilren kjøkkeninnredning med slette fronter, kompositt benkeplate. Svært praktisk og funksjonell kjøkkeninnredning med god arbeidsplass - ideelt for baking og kokkelering. Hyggelig spiseplass i forbindelse med kjøkkenet - kjøkken og stue er i åpen løsning og fungerer som et hyggelig allrom.

Masterbedroom har store og fine vinduer, her våkner du opp og ser ut på sjøen og soloppgangen. Direkte adkomst til eget dusjbad.

Alle bad er flislagt på gulv og vegger og fremstår som delikate og lekre. Tidsriktig baderomsinnredning type Scala og Hans Grohe blandebatterier i servant og i dusj.

Slette veggflater og listfritt mot himlingen. Nydelige gulv type enstavs parkett. Hallen er belagt med store og stilrene fliser. Gjennomgående lyst, lekkert og delikat! Stilrent og moderne - dette vil appellere til den kresne! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert, barnevennlig og svært attraktivt boligområde på Husvik. Fin utsikt og gode solforhold fra tidlig morgen til solen går ned - fantastiske soloppganger og flott lys! Kun ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Umiddelbar nærhet til Husvik barneskole, offentlig kommunikasjon, samt sjø, strand og småbåthavn på Klopp. Husvik er blant annet mest kjent for sin nærhet til skjærgården, et ekte eldorado for kajakkpadlere. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter, sandstrand, samt populær kafe/restaurant. Umiddelbar nærhet til kyststi, med Rødstein rett ved. Her kan en tusle ned i badetøy på sommeren for et bad. Rødstein er en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården. Ellers byr Flint på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyball. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Fergen Ole III tar deg over til Husøy med og uten sykkel. Det er ikke uten grunn at det heter "Sykkelbyen Tønsberg". Her får du bruk for både terreng- og landeveissykkelen din direkte utenfor døra! Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. På vinteren, når forholdene tilsier det, er det kun 20 minutter med bil til Re og Storås, hvor mange kilometer med flotte oppkjørte langrennsløyper tilbys publikum. Velkommen!

Garasje / Parkering

Frittliggende, dobbel garasje med automatisk portåpner.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Husvik skolekrets.

For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Forsikring

Winterberh

Polisenummer: 1146515

Premie: 6527

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2017

Antall soverom

5

Byggeår

2017

Byggemåte

Eiendommen ble oppført i 2017 etter de krav som er satt tidligere i plan og bygningsloven, TEK 10 OG SAK 10. Bygningen er satt opp på fjell. Ved oppstart ble det gravet bort plen og jord frem til fjell. Det ble lagt grus for oppretting av grunnmur. Det er også lagt ut radonmembran før støp. Støpt plate på grus på fjell med ringmur. 25 cm isolasjon og støpt plate på 15 cm. Det er lagt drensledning rundt fundament som går til overvannsledning. Vegger er i 200mm med utvendig fuktsikret gips. Det er montert stående utvendig panel. På yttervegger er det montert dampsperre og gips på innvendig side. I overganger er det lagt sveisende byggetape. Vinduer med isolerglass. Det er montert flatt tak med sarnafil tekking. Isolasjon i tak er 40 cm. Innvendig er det montert dampsperre og ett lag gips. Over terrasser er det halvtak uten isolasjon. Gips er lagt 50 mm under dampsperre.

Alle rom i 2. etg. har takhøyde 270 cm. Dette gjør at disse rommen gir god komfort. Eiendommen er registrert som enebolig i matrikkelen og på kommunalt kartverk.

Boligens standard har ingen avvik i forhold fra dagens krav til rom, innemiljø og energiøkonomisering. Det er ingen skjevheter i gulv i 1. og 2. etg. Det er ikke registrert slitasje på yttervegger. Tak er ferdigstilt 2017 og er helt tett. Det er ingen kjeller i dette huset. Bad i 1.og i 2. etg. er utført 2017. Det er ikke registrert fukt i vegger og gulv. El-anlegg er ikke vurdert i denne rapporten. Vann og avløp utenfor bygningen er ikke vurdert. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Pipe og ildsteder skal over tid kontrolleres av brannvesen. Terrasse med utgang fra stue i 2. etg. er helt innenfor standard.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Carsten Lockert datert: 13.11.2018.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig med tilhørende garasje datert 26.04.2018. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Jfr. byggemeldte tegninger innhentet fra kommunen så samsvarer ikke dagens planløsning/innredning med hva som er byggemeldt/omsøkt. Dette gjelder blant annet: deler av 1. etasjen. Stue, kjøkken og soverom i 1. etasje er ikke omsøkt og står som trimrom og bod på tegningene. Bruksendring er søknadspliktig.

Boligens areal

Primærrom: 248 kvm, Bruksareal: 285 kvm, Bruttoareal: 322 kvm

1. etasjet:

Bruksareal: 129 m².

Primærrom: 126 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, kontor, soverom, vaskerom, gang, tv-stue, bad og 3 soverom. Egen inngang på nordsiden: Vindfang, stue med kjøkken, soverom og bad.

Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod

2. etasje:

Bruksareal: 88 m².

Primærrom: 88 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trapp, stue med kjøkken, soverom, bad og toalett.

I tillegg følger dobbel garasje på ca. 34 kvm.

De oppgitte arealer er hentet fra takst datert 13.11.2018 utført av Carsten Lockert. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Arealet som i boligen har vært eller er utleid er ikke søkt godkjent som egen utleieenhet hos Plan- og bygningsmyndighetene. Selger bærer ingen risiko/ansvar for at slik godkjennelse gis.

Oppvarming

Stålpeis/ovn i stuen i 2. etasje. Varmekabler i badene. Det er installert balansert ventilasjon i boligen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 26 000 kwh (inkl. leilighet).

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 26 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 707 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

Eiendommen er tilknyttet Viken Fiber for TV og internett forbindelse og har en kostnad på kr. 1.225,- (inkl. ekstra dekoder til leilighet).

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 409 350 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig er ikke beregnet.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man mot Åsgårdstrand. I Presterødkrysset tar man til høyre og følger Narverødveien til venstre. I krysset på Snippen tar man til venstre og følger Narverødveien ned til Husvikveien. Ta så til høyre inn på Husvikveien. Følg veien til avkjøring inn til Husvikveien 183 kommer på venstre side av veien. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger ihht. reguleringsplan vedtatt 29.03.1995. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente planer.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende pengeheftelser er tinglyst på eiendommen og vil medfølge salget:

* Erklæring/avtale - tinglyst 19.02.1925, dagboknr. 900060 - gjelder: Avtale om ikke å selge byggetomter langs veien mellom Husvik Søndre og nordre.

* Erklæring/avtale - tinglyst 19.02.1925, dagboknr. 900065 - gjelder: Avtale om ikke å selge byggetomter langs veien mellom Husvik Søndre og nordre.* Erklæring/avtale - tinglyst 27.05.1938, dagboknr. 1268 - gjelder: Bestemmelse om kloakkledning, anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Vegvesenets betingelser vedtatt.

* Bestemmelse om adkomstrett - tinglyst 27.05.1938, dagboknr. 1269 - gjelder: Vegvesenets betingelser vedtatt i anledning privat avkjørsel fra offentlig vei.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøper bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Offentligrettslig pålegg

Selger meldte inn montering av ildsted til Vestfold Interkommunale Brannvesen 22/11-2018.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.