• Maries vei 2

  • 3145 Tjøme
Prisantydning
3 990 000,-
Totalpris
4 103 650,-
Ligningsverdi
1 320 282,-
Kommunale avgifter
13 540,- (per år)
Beregnet totalkostnad
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


113 649,50 (Omkostninger totalt)


4 103 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
197m²
Bruksareal
200m²
Bruttoareal
220m²
Tomt
1 139m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
2005
Gårdsnummer
215
Bruksnummer
37
Ekstra toalett
1
Energimerking
D
Finn-kode
129756929
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Eiendomsmegler

Therese Thon Andreassen

+47 970 99 820

Eiendomsmegler

Marte Christin Eriksen

97 79 01 80

Dokumenter

Salgsoppgave Maries vei 2

Innhold

1.etg: Entrè, toalett, stue, mellomgang/arbeidsrom, kjøkken, gang, bad, vaskerom, 3 soverom og bod.

2.etg: Loftstue, bad, 2 soverom

Standard

Lys og tiltalende familiebolig med svært innholdsrik planløsning. Boligen går over to plan og i tillegg består eiendommen av en dobbel garasje og frittliggende anneks.

I første etasje er det en stor og luftig entré, separat toalettrom med servant i gangen - noe som er svært praktisk for både barn og gjester. Videre innover er det en fantastisk stue med peisovn og en takhøyde på nesten 4 meter! Dette rommet har store vindusflater noe som generer mye lys og luft inn i rommet. Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget terrasse. Dette skaper en forlengelse av stuen og her kan deilige sommerkvelder nytes.

Kjøkken med innredning fra Sigdal. På kjøkkenet er det godt med skap og benkeplass og god plass til et kjøkkenbord med stoler. I denne etasjen er det 3 store, gode soverom. Det ene soverommet har direkte utgang til gårdsplassen. Et soverom som vil egne seg ypperlig for deg som har ungdommer i hus. I denne etasjen er det et flislagt baderom med toalett, dusj, badekar og dobbel servant i baderomsinnredningen. I tillegg er det et separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Her er det også montert sentralstøvsuger. God tilrettelagt IT-infrastruktur med 26 nettverksuttak fordelt på 1.etasje, 2.etasje, hems på garasjeloft og anneks.

I andre etasje er det en stor loftsstue, baderom med kverntoalett, dusjkabinett og servant i baderomsinnredningen.

Dobbel garasje med god plass til to biler. Over garasjen ble det i 2018 innredet hems. Her er det lagt laminat på gulv og panelplater på veggene. Kneloft med oppbevaringsmuligheter på to sider.

Frittliggende, vinterisolert anneks med innlagt strøm og internett. Et anneks som egner seg godt for gjesteovernatting og lekestue.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Flekken, et attraktivt og veletablert boligområde på Holtane som er et hyggelig og sjønært område på Tjømes østside. Fra eiendommen er det gangavstand ned til sjøen og en hyggelig småbåthavn hvor det er mulighet til å sette seg på venteliste til å leie båtplass. Du er også i nærhet av Tjøme sentrum med en rekke fasiliteter, her finner du blant annet dagligvareforretningene, Spar og Extra og nye Rema 1000. Bensinstasjon, klesforretninger, legekontor, post i butikk, bibliotek, en populær pizzarestaurant og Skafferiet som er en hyggelig cafè i Tjøme sentrum. Tjøme kan tilby en rekke fasiliteter for barn og unge. På Tjøme finnes blant annet idrettshall, kunstgressbane på Ormelet, tennisbane, golfbane på Rød, basketballbane og ridesenter på Verdens Ende.

Tomt

Areal: 1 139 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Forsikring

Tryg

Polisenummer: 4923194

Premie: 5076

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2005

Antall soverom

5

Byggeår

2005

Ferdigattest / brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2006.

Det foreligger ferdigattest datert 03.04.2006 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 200 kvm, Bruttoareal: 220 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 139 m².

Primærrom: 136 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, toalett, stue, mellomgang/arbeidsrom, kjøkken, gang, bad, vaskerom, 3 soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 61 m².

Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue, bad, 2 soverom.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 20.04.2018 utført av G Takst AS ved takstingeniør Geir Gunnerud.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i gang, stue og baderom/wc i 1.etasje, samt baderom/wc i 2.etasje. Peisovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 540 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

Månedlig gebyr til TV/internett (Canal Digital) utgjør kr 398,-.

Årlig medlemskap i velforening utgjør ca. kr. 400,-.

Årlig betaling for snømåking/vedlikehold/vedlikehold lekeplass og søppeldeponi utgjør ca. kr. 1500,- pr år.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 320 282 pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 473 993 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg følg FV308 mot Tjøme og over Vrengenbroa. Følg veien til du får avskilting til Grimestad. Ta inn til venstre og hold denne veien til du kommer til Holtane og får Flekkenveien på venstre hånd. Boligen kommer på venstre hånd etter et par hundre meter.

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligformål i henhold til kommuneplanens arealdel, datert 03.09.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: therese@bs-partners.no eller SMS: 97 09 98 20 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

I forbindelse med bygging av garasje i Maries vei 2 ble det i 2012 byttet ut vannrør som forsyner Flekkenveien 21 ( gbnr.215/38). Dette røret var da ikke avtegnet på kart og ble lagt om rundt garasjen. Det er nedsatt stoppekran i Maries vei 2 for denne vannforsyningen.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.