Strengsdalveien 123

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Strengsdalveien 123

  • 3135 Torød
Prisantydning
5 500 000,-
Totalpris
5 656 400,-
Ligningsverdi
840 309,-
Kommunale avgifter
16 066,- (per år)
Beregnet totalkostnad
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
142 500,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


156 399,50 (Omkostninger totalt)


5 656 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
194m²
Bruksareal
280m²
Bruttoareal
304m²
Tomt
3 918m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
1966
Gårdsnummer
77
Bruksnummer
101
Ekstra toalett
1
Energimerking
G
Finn-kode
147197053
Sist endret

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Dokumenter

Salgsoppgave Strengsdalveien 123

Beskrivelse

Velkommen til Strengsdalveien 123! En svært innholdsrik eiendom som ligger skjermet til med mye boltreplass for store og små. Huset har hele 5(6) soverom, nydelig sjøutsikt og er betraktelig oppgradert i 2018. Her kan man flytte rett inn og nyte tilværelsen - kun et steinkast fra Vrengensundet.

Standard

Innholdsrik enebolig over to plan.

Hall:

Inngangspartiet ligger skjermet under tak og har en pen ytterdør med vindu som leder til en svært romslig hall. Hallen har fliser på gulv, vegger i delikat hvitfarge og to høytsittende vindu som slipper lyset inn. Rommet har gode muligheter for innredning med garderobeløsning.

Kjøkken:

Flott, klassisk kjøkken (2018). Kjøkkenet ligger delvis åpent mot stuen. Den store kjøkkenøyen er et hyggelig samlingspunkt for familien og selve hjertet i huset. Kjøkkeninnredningen har godt med lagringsplass. Innredningen har profilerte fronter i kombinasjon med vitrineskap og benkeplate av tre med vaskekum. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp (80 cm.), oppvaskmaskin, vinskap og kjøleskaps, samt en stilfull ventilator som harmonerer godt med øvrig innredning.

Stue:

Stuen har store vinduer som på mesterlig vis ivaretar nydelig utsikt over nabolaget og flotte lysforhold. En dør leder ut til terrassen, hvor utsikten kan nytes i friluft. Rommet har enstavs parkett på gulv, vegger i delikat gulfarge og knitrende hygge fra peisovn. Forøvrig fremstår stuen som enkel å møblere med både sofaløsning og spisebord.

Soverom:

Boligen har fem gode soverom hvorav fire er beliggende i hovedetasjen. Det ene rommet føles som et naturlig hovedsoverom med utgang til en hyggelig balkong. Det er god plass til garderobeløsning i alle rommene. Det ene rommet kan også benyttes som en ekstra stue/tv-rom.

Kjellerstue:

Med en romslig kjellerstue gis det rom for privatliv. Rommet har fliser med varmekabler på gulv og lysmalte vegger. Nåværende eiere bruker kjellerstuen som et gjesterom. Her er det også god lagringsplass.

Bad/wc/vaskerom:

Boligen inneholder et innbydende bad samt et toalettrom i hovedetasjen. I tillegg er det et praktisk og pent separat vaskerom i underetasjen.

Badet har fliser på gulv og vegger i lyse farger, samt varme i gulv og downlights i himling. Innredningen består av en stilren skuffeseksjon med heldekkende servant, hvor det over er speil. Videre er det toalett, frittstående badekar og en dusjnisje med både håndholdt og deilig regnfallsdusj. Det er i tillegg et seperat toalettrom i etasjen. I underetasjen ligger et delikat vaskerom med oppkobling til både vaskemaskin og tørketrommel.

For øvrig god lagringsplass i undertasjen som har flere rom som ikke er innredet. I tillegg til dette er det lagringsmuligheter i frittstående garasje samt innredet loft over garasjen. Loftet kan også fungere godt som et samlingssted for ungdommen.

Selger har fått tegnet løsninger hvis man ønsker å se på mulighetene for å etablere en utleiedel. Det gjøres oppmerksom på at dette er ikke søkt hos kommunen. Se vedlegg i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligen ligger idyllisk til i et stille og barnevennlig boligområde i Strengsdal i Færder kommune. Dette er et særdeles hyggelig nabolag, ca. 12,5 km fra Tønsberg sentrum. En liten gåtur fra eiendommen kommer du til deilig sjø og kommunalt bryggeområde - her kan sommeren nytes for store og små. Det er også kort vei til badestrand i Strengsdal. For den aktive er det ca. 500 meter til kyststi, pefekt for gåturer, løping eller sykling. Like ved eiendommen er det flott skog som bugner av bær og sopp på høsten. For øvrig er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, i tillegg til et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud..

Torød nærmiljøanlegg byr på skøytebane, slalåm, lysløype og idrettsplass. Godt innen rekkevidde finner du Nøtterøy Golfklubb. Det er også kort vei til fotballbane. I nærområdet ligger rekreasjonsmulighetene som perler på en snor, enten man er i båt, til fots, på sykkel, eller benytter bilen. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark, med blant annet Oserødskogen. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Færder nasjonalpark som ligger rett utenfor huset, anbefales. Det samme kan Vardås med kulturminner og flott utsikt.

Tjøme og populære Verdens Ende med sine mange svaberg, småholmer og vakre natur ligger godt innen rekkevidde, hvor du kan besøke vakre Færder Nasjonalpark. Her er det nydelig utsikt utover havet, samt fine bade- og fiskemuligheter. I området ligger Stall Verdens Ende med rideskole og rideleir for alle. Tar du turen inn til Tønsberg sentrum, finner du et spennende utgangspunkt for alt i fra shopping til en avslappende forfriskning i solveggen.

Tomt

Areal: 3 918 kvm, Eierform: Eiet tomt

Nydelig opparbeidet tomt. Her får man virkelig parkfølelsen, med stor flott hage med gressplen, frukttrær, busker og blomster. Eiendommen ligger skjermet til og er meget barnevennlig. Her er det god plass til utekos for både store og små! Fra eiendommen er det flott sjøutsikt, og det er kort vei til sjøen for et deilig morgen- eller kveldsbad.

Garasje / Parkering

Dobbeltgarasje i tilknytning til boligen - praktisk ungdomsrom over garasjen. Ellers god plass til parkering på egen tomt.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Torød skolekrets.

For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

If forsikring

Polisenummer: 3139698

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1966

Antall soverom

5

Byggeår

1966

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget med hovedetasje og kjeller/sokkeletasje. Byggeår 1966. Tilbygget mot nord i 1988. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt.

Selgere har modernisert boligen med:

- Ny Epoq kjøkkeninnredning + hvitevarer til denne i 2018

- Tre vinduer mot vest ble skiftet i 2018

- Nye parkettgulv ble lagt i 1. etg i 2018

- Forrige eier modernisert badet i 1. etg, ca 2014.

- Bygget hall og inngangspart i første etasje

- Innredet garasjeloft

- Modernisert toalettrom

- Satt opp hagegjerde mot veien

Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men vaskerommet i underetasjen har eldre sluk og mangler membran i gulvet. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal

slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1966. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 08.05.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig datert 11.07.1966.

Boligens areal

Primærrom: 194 kvm, Bruksareal: 280 kvm, Bruttoareal: 304 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 136 m².

Primærrom: 135 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, , stue med utgang til terrasse, kjøkken, soveromsgang, bad med wc, 4 soverom , yttergang og wc.

Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Kjeller:

Bruksareal: 144 m².

Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, trappegang, vaskerom og soverom.

Sekundærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Vedbod, sykkelgarsje, lager/verksted og lagerrom.

Loft:

Takhøyde under 1,9 meter. Derfor ikke måleverdig areal.

I tillegg disponerer boligen en dobbel garasje :

Bruksareal: 39 m².

Sekundærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 08.05.2019 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Innebygget peisovn i stuen. Termostatstyrte varmekabler i bad, vaskerom, mellomgang, soverom og gang i underetasjen. Varmepumpe. For øvrig elektriske panelovner. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 20 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 20 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 16 066 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

Kabel-tv og internett fra Canal Digital, ca. kr. 289,- pr. mnd.

Årlig medlemskap i velforening utgjør kr. 100,-.

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 840 309 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 025 112 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse samt areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Selger opplyser om at det er septiktank på eiendommen.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.