Norderhaugveien 79

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Norderhaugveien 79

  • 1684 Vesterøy
Prisantydning
7 950 000,-
Totalpris
8 164 652,-
Kommunale avgifter
20 443,- (per år)
Beregnet totalkostnad
7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
198 750,- (Dokumentavgift)


214 652,- (Omkostninger totalt)


8 164 652,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
292m²
Bruksareal
354m²
Bruttoareal
408m²
Soverom
5
Byggeår
2009
Gårdsnummer
53
Bruksnummer
202
Finn-kode
121162745
Sist endret

FagansvarligEiendomsmegler MNEFPartner

Henriette Knold Andersen

+47 46 63 52 92
  • Nabolagsprofil

93%

bor i enebolig

86%

eier sin egen bolig

84%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Norderhaugveien 79

Eiendomsskatt

Det er i Hvaler kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Norderhaugveien 79, en meget gjennomført og tiltalende enebolig der den vakre sjøutsikten kommer til sin rett. Her er det muligheter for båtplass og stranda ligger rett nedenfor eiendommen. Boligen ble oppført i 2009 og har god standard. Det er lagt vekt på smarte og familievennlige løsninger som gir en god inndeling og fin utnyttelse av sol- og utsiktsforhold. Fra carporten kjører du rett inn i garasjen, og her kommer du videre inn i ballbingen - en sikker vinner for både bil-og ballentusiaster. Området er stille og rolig, med lite trafikk og det er kort vei til dagligvarehandel. Her vil hverdagen være både praktisk og moderne, samtidig som man har sjøen og naturen som en av sine nærmeste naboer. Velkommen til det gode liv på Vesterøy!

Innhold

Boligen er over tre etasjer og har følgende innhold:

1. etasje: Gang, wc, fremtidig bad, vaskerom, TV-stue, 3 soverom

2. etasje: Kjøkken, bad, stue, soverom og bod

Underetasje: Trimrom/ballbinge med kunstgress, garasje, hobbyrom/soverom, teknisk rom. Takhøyde her på 3m.

God planløsning med ekstra takhøyde i alle etasjer. 3 meter takhøyde i underetasjen gir gode muligheter i både garasje og ballbinge/aktivitetsrom.

Standard

Boligen ble oppført i 2009, og bærer sterkt preg av funksjonalitet og estetikk. Det er lagt vekt på kvalitet i materialvalg og løsninger, noe som har resultert i en meget innbydende og praktisk eiendom. Boligens uttrykk er moderne og stilrent, med lyse og luftige rom som drar nytte av den fantastiske utsikten. Boligens oppholdsrom ligger i andre etasje, og her er det høyt under taket, med store vinduer som slipper inn mye lys

Boligen er funksjonell og innbydende, lys og romslig.

Det er utarbeidet en omfattende tilstandsrapport hvor takstmannen har gjennomgått boligens kvaliteter og eventuelle begrensninger. Tilstandsrapporten viser at det ikke er noen mangler ved eiendommen. Nedenfor følger en oppstummering av rapporten. Den kan fås i sin helhet ved å bestille salgsoppgave.

Utvendig: Huset står på steinfylling til fjell. Grunnmur av bewi blokker med betong. Polystrenplater og impregnert royalkledning på ytterveggene. Gruset gårdsplass. Ved inngangspartiet er det en flislagt uteplass på ca. 60m2. Denne er delvis overbygd. Balkong i første etasje på ca. 30m2, balkong i 2. etasje på ca. 30kvm. Betongplatting bak huset på ca. 40 m2.

Innvendig: Alle overflater er tidsriktige og pene, med moderne preg og gode løsninger. Åpen stue/kjøkkenløsning med god takhøyde. Utsikten "kommer inn" i stuen og gir god romfølelse med mye lys. Underetasjen er ikke ferdigstilt.

Kjøkkenet har hvit innredning og integrerte hvitevarer. Kjøleskap, vinskap, stekeovn og dampovn.

Badet i andre etasje er flislagt på vegger og gulv. Dusj, hurricane badekar, vegghengt klosett. Downlights i taket.

Badet i første etasje er ikke ferdigstilt, tilrettelagt for å sette inn innredning.

Vaskerom i første etasje har malte vegger og tak, fliser på gulvet. Downlights i taket.

Toalettrom i første etasje har malte vegger og tak, parkett på gulvet. Veggklosett.

Det er vannbåren gulvvarme i alle rom. Carport, energibrønn og varmepumpe.

Beliggenhet

Boligen ligger høyt i terrenget og har flott utsikt over vannet og skjærgården. Det er kort vei til sjøen hvor det er fine badeforhold og mulighet for båtplass i felles bryggeanlegg. Uteområdene er fint opparbeidet med flere hyggelige uteplasser. Nærområdet byr på flotte turområder, gode solforhold og fredelige omgivelser. Fra eiendommen er det kun en kort gåtur til dagligvarehandel og nærmeste busstopp. Med bil bruker man ca. 20 minutter inn til Fredrikstad sentrum.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2009

Antall soverom

5

Byggeår

2009

Boligens areal

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 20 443 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.