Mølenveien 167

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Mølenveien 167

  • 3296 Nevlunghavn
Prisantydning
5 600 000,-
Totalpris
5 747 222,-
Ligningsverdi
226 199,-
Kommunale avgifter
7 720,- (per år)
Festeavgift
14 878,-
Beregnet totalkostnad
5 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
1 000,- (Eierskiftegebyr til bortfester)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
145 000,- (Dokumentavgift)


147 222,- (Omkostninger totalt)


5 747 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
94m²
Bruksareal
104m²
Bruttoareal
113m²
Tomt
738m² (festet tomt)
Antall rom
5
Oppholdsrom
1
Soverom
4
Byggeår
2010
Gårdsnummer
4088
Bruksnummer
7
Festenummer
19
Energimerking
D
Finn-kode
155103135
Sist endret

FagansvarligPartner

Knut H. Leinæs

+47 920 53 533

Dokumenter

BSR - Mølenveien 167
Salgsoppgave Mølenveien 167

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Knut H. Leinæs har gleden av å presentere Mølenveien 167!

Dette er en barsk og tøff hytte bygget i vedlikeholdsvennlige materialer med kebony kledning og alutrevinduer. beliggenhet ved Mølen mellom Nevlunghavn og Helgeroa. Mølen er Nordens første UNESCO Europeiske Geopark og byr på gravrøyser, landets største rullesteinstrand og et spennende svaberglandskap. Her er du tett på et spektakulært område med fantastiske naturopplevelser. Her får du årstidene tett på med sol og lyse dager sommerstid, mens vindfulle høstdager byr på spennende utsyn mot havet som stormer og slår høye bølger mot rullesteinene - et fasinerende skue.

Hytta har en fin beliggenhet i forhold til flere av de populære sommerperlene i området. Du har kort vei til Nevlunghavn - en sjarmerende tidligere fiskerlandsby. Her er det er koselig miljø på brygga og et meget populært Bakeri som tiltrekker seg både fastboende og turister. Helgeroa ligger heller ikke langt unna og har flott marina, butikker, småbåthavn, restauranter og mye mer. En liten kjøretur unna finner du også Stavern - et av Vestfoldkystens mange "smilehull". Her er det et yrende liv sommerstid og et godt og variert tilbud av butikker, restauranter og gallerier.

Hytta ligger fint til i et populært hytteområde. Det er bilvei helt frem og gode parkeringsmulighet for familien. Dette er en velholdt hytte med høy hyttestandard og godkjent helås vann- og avløpsanlegg. Planløsningen passer godt for en storfamilie og det er rikelig med soveplasser - så her kan både familie og venner komme på besøk.

Her ligger det aller meste til rette for hyggelige sommerminner. Det er stor terrasse med gode solforhold hvor du kan nyte varme sommerdager i sola. På lune sommerkvelder er det ekstra hyggelig å dekke langbord her og nyte en god middag sammen med de man er glad i. Tomten rundt hytta er pent opparbeidet med busker og frodig gressplen. Plenen inviterer til lek og moro for barna og de voksne kan følge med fra hytta eller terrassen.

Velkommen til visning!

Innhold

Hytta er bygget som en generasjonshytte med plass til to familier samtidig. I hver ende av bygget er det en soveromsavdeling med gang, to gode soverom og bad. I den midtre delen er det stue med delvis åpen kjøkkenløsning, samt to boder. Fra stuen er det utgang til stor og solrik terrasse med flott utsikt til sjøen og horisonten.

Hytta inneholder også en utvendig bod på ca 8 kvm.

Standard

Hytta er bygget etter TEK07 og holder gjennomgående høy hyttestandard. Hytta er solid bygget og det er i stor grad lagt vekt på materialvalg som gir minimalt med vedlikeholdsbehov:

- Både kledning og terrassen er bygget i kebony som er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Fra kebony.com: "Kebony-teknologien er norsk, og er en miljøvennlig prosess som gir et unikt tremateriale med lang holdbarhet og et eksklusivt utsende. Kebony er vedlikeholdsfritt, og krever ingen behandling utover normal rengjøring."

- Taket er lagt med skrudd flat takstein som tåler ekstra mye vær.

- Takrenner og beslag av sink

- Vinduer i alutre

Velfungerende pent kjøkken i delvis åpen løsning med stue i senter av hytta. Innredning og integrerte hvitevarer fra byggeår herunder 2 kjøl/fryseskap.

Hytta har to bad - ett i hver ende av hytta. Våtrommene er bygget over samme lest med flislagte gulv og vegger, samt montert dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin.

For øvrig er det parkett i alle gulv som ikke er flislagt og det er brukt smartpanel i himlinger og på vegger.

Det har blitt lagt opp kontakt for el-bil på hytta. Arbeidet er i følge selger utført av Faugstad elektro.

Beliggenhet

Hytta ligger fint til et populært område ved Mølen mellom Nevlunghavn og Helgeroa. Mølen er Nordens første UNESCO Europeiske Geopark og byr på spektakulære gravrøyser, landets største rullesteinstrand og et spennende svaberglandskap. Mølen er også en del av den fantastiske kyststien på 35 km som strekker seg fra Helgeroa til Stavern og er en populær turdestinasjon for både store og små. Fra hytta er det også kort vei til fine badestrender med bl.a. Oddane Sand og svabergene på Saltstein.

Nevlunghavn er nærmeste tettsted og er en liten tidligere fiskerlandsby, som står på UNESCOs liste over verneverdige tettsteder, med trange smågater med eldre trehusbebyggelse omkranset av vakker naturskjønn skjærgård. I Nevlunghavn er det et koselig miljø med fiskeutsalg på brygga, populært bakeri, trivelige små restauranter og gjestgiveri. Du bør også ta turen innom populære Nevlunghavn Bakeri & Conditori - et samlingssted for fastboende og turister.

Idylliske Helgeroa ligger i perfekt sykkelavstand fra hytta. Helgeroa har en rekke fasiliteter å by på, bl.a. butikker, marina, småbåthavn, badestrand, restauranter og idrettshall. På sommeren arrangeres den populære "Bryggeslengen" i Helgeroa - et arrangement for små og store. På dagen er det aktiviteter for barna med bla. hoppeslott, ansiktsmaling, barneleker, konkurranser, rebusløype og mye mer. På kvelden blir det konsert og fest i sommerlige omgivelser for de voksne.

Sommerbyen Stavern ligger heller ikke langt unna og er en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i. Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker og gallerier.

Tomt

Areal: 738 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 14878

Tomten er pent opparbeidet med plen og uteplasser og er godt egnet for lek.

Tomten er ikke oppmålt i sin helhet, men har fem grensepunkter på kartet etter at kartforretning ble avholdt i 2018.

Tomten festes av Thoralf Lanner. Festekontrakten er evigvarende etter sin ordlyd. Årlig festeavgift utgjør for tiden kr 14.878,-. Festeavgiften betales forskuddsvis og reguleres hvert år 1. juni etter konsumprisindeks. Festeavgiften er betalt ajour for 2019.

Festeavtalen ligger vedlagt.

Garasje / Parkering

Parkering på tomten.

Forsikring

Gjensidige

Polisenummer: 21318639

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 2010

Antall soverom

4

Byggeår

2010

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten:

Bygget er fundamentert på plate av støpt betong med isolerte ringmurselementer.

Yttervegger av tradisjonelt stenderverk som i følge er isolert etter lovverket i TEK10. Kledning av type Kebony med et svært begrenset vedlikeholdsbehov - dette gir hytta et robust, terrengtilpasset uttrykk.

Hytta har postvinduer i tre med gjennomgående sprosser utvendig kledd med alumiumsbeslag (alutre-vinduer), samt med isolerglass fra 2010. Tilsvarende gjelder for terrassedører.

Boligens tak er tekket med flat takstein. Takrenner, nedløp og øvrige beslag av sink.

32 kvm stor terrasseplatting på mark ved inngangspartiene. Flott, vestvendt uteplass med meget gode solforhold. Gulvdekke av skrudde terrassebord av solid kvalitet fra Kebony.

Se boligsalgrapporten vedlagt prospektet for ytterligere detaljer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 09.12.2013 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boden er ikke byggemeldt, men vil sannsynligvis tillates da totalt areal er mindre enn de 130 kvm som tillates.

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 104 m².

Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: to entréer, fire soverom, to bad, stue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming skjer via varmekabler i ganger og bad, samt peisovn og panelovner i stuen. Hytta er for øvrig vinterisolert og holder godt på varmen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 7 720 pr. år

Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 226 199 pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Kjør Brunlanesveien mot Nevlunghavn og ta til høyre ned Mølenveien. Følg veien rett frem i ca 1,2 km hold til venstre i Y-krysset. Ta 2. vei inn til venstre forbi bommen. Hytta ligger på venstre side av veien få meter etter toppen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanen med delareal avsatt til vei. Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i reguleringsplanen. Det er ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

I følge kommuneplanen tillates hytter bygget ut inntil 130 kvm inkludert anneks, samt inntil 50 kvm terrasse.

Eiendommen er underlagt hensynssone H510_1 (Hensyn landbruk - klimatisk vernskog). Det vil si at i området skal skjøtsel foregå i tråd med vedtak i Vestfold fylkeslandbruksstyret 19. april 1994 om klimatisk vernskog.

Det er igangsatt rullering av kommuneplanen uten at dette forventes å ha noen betydning for eiendommen. Det antas at rulleringsarbeidet er fullført innen sommeren 2020.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1964/2438-2/30 Festekontrakt - vilkår

11.06.1964 festetid: 10 år

ÅRLIG AVGIFT NOK 450

LEIEN KAN REGULERES

BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT

BESTEMMELSER OM FORLENGELSE

Gjelder feste

Gjelder denne registerenheten med flere

Det går en vei over tomten til tre andre eiendommer syd for eiendommen. Kjøper plikter å respektere dagens bruk av veien, samt den bruk .

Vei/vann/avløp

Privat vei inn til hytteområdet. Det må påregnes noe utgifter til vedlikehold av veien.

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Selger opplyser om at eiendommen er tilknyttet et andelslag som er eier av privat VA-anlegg tilknyttet kommunalt nett. Det må påregnes noe utgifter til privat VA-anlegg.

Eiendommen er i dag tilknyttet alarmselskap.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Dersom det er ønskelig med ytterligere rengjøring bes dette presiseres i budet.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,5% beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 3.125,-, tilrettelegging. kr. 9.900,-. For visninger er det avtalt kr. 2.250,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.