Hyttesone C 37

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Hyttesone C 37

  • 3294 Stavern
Prisantydning
4 150 000,-
Totalpris
4 263 872,-
Ligningsverdi
207 572,-
Kommunale avgifter
3 720,- (per år)
Festeavgift
18 000,-
Beregnet totalkostnad
4 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Dokumentavgift)


113 872,- (Omkostninger totalt)


4 263 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
79m²
Bruksareal
81m²
Bruttoareal
88m²
Tomt
3 205m² (festet tomt)
Antall rom
5
Soverom
4
Byggeår
1964
Modernisert
2016
Gårdsnummer
4034
Bruksnummer
16
Festenummer
4
Energimerking
G
Finn-kode
122125066
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Cecilie Moe

+47 932 43 767
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Hyttesone C 37

BRA/PROM

81 / 79 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Hytte

Beskrivelse

Velkommen til Hyttesone C 37!

Fritidseiendom beliggende i attraktivt hytteområde på Bøvre i Brunlanes, Stavern. Tomta ligger høyt i terreng på fjellkolle med meget gode solforhold. Åpne, tiltalende uteområder med eksponert svaberg, gressplener og ryddig vegetasjon.

Hytta ble opprinnelig oppført i 1964, og siden da er hytta tilbygget samt at det er oppført frittstående anneks. Eier har foretatt et godt, løpende vedlikehold både inn- og utvendig og hytta fremstår som velholdt og tiltalende.

Velkommen til visning!

Innhold

Hytta har alt på et plan og inneholder kjøkken, stue, 3 soverom, bad, toalettrom, utvendig bod, samt frittstående anneks.

Standard

Hytta ble oppført i 1964/1965 og ble tilbygd med bod og toalettrom i 1969, samt tilbygd/ombygd i august 1998. I løpet av høsten 2016 ble det oppført frittstående anneks. Hytta har gjennomgående god standard og det er foretatt oppgraderinger både inn- og utvendig i de senere år.

Stue og kjøkken

Kjøkkenet ble oppusset i 2000 med ny innredning. God skap- og benkeplass og nymontert våtromsplate mellom benkeplate og overskap. Frittstående hvitevarer.

Lys og koselig stue med store vindusflater. Det er plass til sofagruppe og spisebord, samt at det er utgang til flotte uteplasser og hage. Det er montert peisovn i stua.

Bad og toalettrom

Dusjbad med adkomst fra utvendig platting. Badet inneholder servant i innredning, dusjkabinett og varmtvannsbereder. Fra badet er det videre adkomst til toalettrom med snurredass. Dusjbad er som øvrige rom bygget som et «tørt rom» uten våtromsfasciliteter hva gjelder fuktsikring, men dusjkabinett er montert. Det må vises aktsomhet med vannsøl og luftfuktigheten bør holdes lav. Som «hyttebad» med begrenset bruk og kjente forhåndsregler, antas løsningen å fungere i praksis.

Innvendige overflater

De innvendige overflater består eksempelvis av heltrebord på gulv, vegger av trepanel, samt trepanel i himlinger. Den innvendige standard er gjennomgående god.

VVS/teknisk

Boligen er tilkoblet kommunalt sommervann ført inn i bygget. Avløp av gråvann ført til terreng. Snurredass med kammer plassert under hytta. Sikringsskap med automatsikringer plassert på toalettrom.

Følgende oppgraderinger er foretatt:

*oversikten er ikke nødvendigvis komplett. Opplysninger er i stor grad oppgitt av selger.

2000-Sammenbygget hovedhytte mot tidligere sidebygg.

2000-Skiftet enkelte vinduer, samt terrassedør

2000-Ny kjøkkeninnredning

2000-Skiftet brorparten av all kledning, kun enkelte eldre partier med kledning mot vei

2000-Ny terrasseplatting på mark ved inngangsparti

2010-Ny terrasse mot sør

2016-Ny banelagt papp på tak, samt nye takrenner og nedløp av plastisert stål

2016-Ny pipehatt over tak

2017-Nybygget anneks

2017-Nypusset lecavegg i enden av hytta, mot anneks

For nærmere beskrivelse av hyttas standard, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Attraktivt beliggende hytte i meget attraktivt hytteområde med flotte friluftsområder. Fra eiendommen er det kort vei ned til sjøen hvor man har båtplass for mindre båt i felles bryggeanlegg. Syd for eiendommen er det store områder med glattskurte svaberg, og ellers fin sykkelavstand bort til strendene ved Nalum/Stretere.

Det er kort vei inn til Staverns vakre smågater med ett pulserende og sjarmerende liv i sommermånedene og hvor man finner de aller fleste fasiliteter og servicetilbud. Stavern byr på et yrende båt- og folkeliv, kunstutstillinger, musikkfestivaler og konserter.

Fritzøe golfbane ligger noen km fra hytta. Kun tre km til Foldvik Familiepark.

Kyststien passerer gjennom området, og tilbyr turgåere, joggere og naturelskere et eldorado langs kysten.

Tomt

Festet tomt på 3 205 kvm. Stor tomt som ligger høyt i terreng på fjellkolle med meget gode solforhold. Åpne, tiltalende uteområder med eksponert svaberg, gressplener og ryddig vegetasjon.

Eiendommen som er etablert i grunnboka via festekontrakt 28.09.1964 er ikke oppmålt av kommunen. Viser til festekontrakt for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i matrikkelbrevet er tilsvarende usikkert.

Oppgitt areal i festekontrakt er ca. 3 300 kvm.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 207 572 for 2016

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Festet tomt

Areal: 3 205 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 18000

Festeavgift kr. 18 000,- pr år

Grunneier: Morten Bøvre

Nåværende festeavgift gjelder for perioden 2016-2046 iflg. grunneier. Festeavgiften reguleres hvert 5. år etter konsumprisindeksen. Festeavgiften ble sist regulert i 2016 og neste regulering blir i 2021.

Festekontrakten ble opprinnelig inngått for 30 år den 13.07.1963 med automatisk fornying for 10 år av gangen. Festeforholdet er evigvarende etter loven.

Festeren har rett til båtplass på anvist sted, samt veirett frem til hytta. Ny fester skal godkjennes av grunneier iflg. festekontrakten. Grunneier har også forkjøpsrett. Denne avklares etter budaksept.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for annekset, datert 29.01.2018. Det foreligger ikke ferdigattest på opprinnelig hytte eller tilbygg.

Hytta er byggesøkt etter godkjente bygningstegninger fra tilbygg av bod og toalett fra 1969, samt tilbygg/ombygging august 1998. Tegningene medfølger i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

Hytta:

Bruksareal: 67 m².

Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Dusjrom, toalettrom, 3x soverom, stue og kjøkken

Anneks:

Bruksareal: 14 m².

Primærrom: 14 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie.

Oppvarming

I stua er det montert stor Jøtul vedovn av støpejern. Ellers elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Veiavgift for privat vei kr. 900,- pr år

Bryggeplass kr. 500,- pr år

Velavgift kr. 300,- pr år.

Det må påregnes kostnader til vedlikehold av felles bryggeanlegg, samt av privat vei.

Adkomst

Kjør til Stavern og videre mot Nevlunghavn/Helgeroa langs R301. Ca. 3 km etter Stavern tar man av til venstre ved bakketopp. Følg veien mot høyre, og hold venstre i første veidele (fotballsletta på høyre side). Følg så veien rett frem nedover og hytta ligger ved snuplass nederst i veien. Det er skiltet nedover langs veien og blir skiltet ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen ligger i uregulert område. I kommuneplanens arealdel er området avsatt til fritidsbebyggelse og LNF (landbruk, natur og friluftsformål), vedtatt 16.09.2015. Hensynssone (H570_1_KK) for bevaring av kulturmiljø. Se kommuneplanens bestemmelser for nærmere beskrivelse.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cecilie@leinaes.no eller SMS: 93 24 37 67 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.