Leiv Eirikssons vei 31

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Leiv Eirikssons vei 31

  • 7040 Trondheim
Prisantydning
4 360 000,-
Totalpris
4 360 000,-
Ligningsverdi
970 783,-
Fellesutgifter
3 490,- (Felleskostnader inkluderer: TV/bredbånd (herav kr. 385,-), festeavgift og diverse driftskostnader ihht. regnskap.)
Beregnet totalkostnad
4 360 000,- (Prisantydning)

Omkostninger4 360 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
120m²
Bruksareal
120m²
Tomt
10 780m² (festet fellestomt)
Etasje
1.
Antall rom
5
Soverom
4
Byggeår
1957
Gårdsnummer
413
Bruksnummer
113
Energimerking
E
Finn-kode
122520384
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

96%

av boligene er eldre enn 20 år

94%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

har bolig mellom 60-120 kvm

66%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

Dokumenter

Boligrapport
Salgsoppgave Leiv Eirikssons vei 31

BRA/PROM

120 / 120 m²

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Olden & Partners v/Torben Olden ønsker velkommen til en lys og romslig 1/4 part beliggende i et rolig og populært område på Lade. Leiligheten går over to plan og har blant annet fire soverom, to bad og to verandaer som gir ypperlige solforhold fra morgen til kveld.

Entre/gang har garderobeskap og ellers god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. I tilknytning til gangen ligger et av boligens soverom og bad. Hovedetasje har flislagt bad oppgradert i 2007 med varmekabler i gulv, dusjkabinett, servant og vegghengt toalett. Kjøkken har innredning fra IKEA med glatte fronter. Her er det oppvaskmaskin fra Bosch og nedfelt oppvaskkum.

Stue har peisovn og rom for både spisebord og sofagruppe. Fra stue er det utgang til to verandaer, vestvendt på ca. 10 m² og sydvent på ca. 14 m². Leiligheten har også en platting på mark mot syd.

Hele underetasjen ble renovert til boligformål i 2009 og har varmekabler i gulv og downlights i alle rom. Bad/vaskerom ble oppgradert i 2009 og har varme i gulv, vegghengt toalett og opplegg for dusj, vaskemaskin og tørketrommel. I underetasjen ligger også tre av boligens soverom.

En bod på ca. 5 m² i underetasje medfølger leiligheten.

Fast oppstillingsplass til en bil.

KORT OPPSUMMERT

- 5-roms borettslagsleilighet på 120 m²

- 2 bad oppgradert ihhv. 2007 og 2009

- Kjøkken og bad har fått TG0 og TG1 fra takstmann

- Hele underetasje renovert til boligformål i 2009

- To verandaer som gir meget gode solforhold

- Fast oppstillingsplass til bil

- Attraktiv beliggenhet med gangavstand til badestrender og turstier

- Kort vei til servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon

Innhold

Underetasje: Gang/trapperom, bad og tre soverom.

1. etasje: Entré, bad, gang, stue, kjøkken, spisestue og soverom.

Leiligheten disponerer også en bod på ca. 5 m² i underetasje.

Standard

Bad 1. etasje:

Bad oppgradert i 2007. Keramiske fliser på gulv og vegger. Malt panel i himling. Innredning med underskap og nedfelt vask med ett-greps armatur fra Frenza. Overskap med innfelt belysning og stikkontakt. Veggmontert toalett fra Geberit. Varmekabler i gulv. Mekanisk avtrekk over dusj. Dobbel stikkontakt montert over dusj, ingen kommentarer på dette av elektriker ved tilsyn.

Kjøkken 1. etasje:

Kjøkken med IKEA innredning. Glatte fronter. Mosaikkflis over benkeplate. Benkeplate av slipt steinmateriale. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Oras. Lys og stikkontakter under overskap. Keramiske flis på gulv og malt panel på vegger og i himling. Kjøkkenvifte med avtrekk ut yttervegg. Vannrør av kobber med ukjent alder. Avløpsrør av plast.

Øvrige rom i hovedetasje:

Parkett på alle gulvflater. Kombinasjon av malt panel og malte glatte flater på vegger. Himlinger består av malt panel. Blanding av profilerte og glatte innerdører.

Bad/vaskerom i underetasje:

Bad er oppgradert i 2009 og har keramiske flis på gulv og malt strie på vegger. Malt glatt himling. Liten servant med armatur fra FM Mattsson. Speil med integrert lys over speilet og stikkontakt. Veggmontert toalett fra Geberit. Mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Det er også opplegg for dusj.

Øvrige rom i underetasje:

Hele underetasjen ble renovert i 2009. Den består av trappegang, bad og tre soverom. Parkett på alle soverom, keramiske flis på bad og trappegang. Vegger består av malt panel og noe tapet. Himling av ubehandlet trepanel i alle rom utenom bad. Down-lights i alle rom. Malte profilerte innerdører.

For ytterligere opplysninger, se takstrapport vedlagt i salgsoppgave.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Lade med gangavstand til et stort utvalg av servicefasiliteter, offentlig kommunikasjon, turområder og badestrender.

Det er ca. 900 meter til Ladetorget med blant annet Rema 1000, restaurant, kiosk, bankfilial, post i butikk, apotek og treningssenter. Ca. 15 minutters gange fra leiligheten ligger kjøpesenteret City Lade med både Vinmonopol, Coop Obs, frisør, legesenter og ellers en rekke restauranter, cafeéer og butikker.

Området sokner til Lade skole (1-10 klasse) som ligger ca. 600 meter fra leiligheten. Det er kort vei til flere barnehager, derav blant annet Østmarkneset barnehage (ca. 200 m), Stabburet barnehage (ca. 500 m) og Tiriltoppen barnehage (ca. 550 m).

Bussholdeplassen "Ringve skole" ligger ca. 600 meter unna, hvor buss nr. 3 og 4 har hyppige avganger til blant annet sentrum, Solsiden, Samfundet og City Lade. Turen inn til sentrum tar ca et kvarter. Buss nr. 3 har direkterute til Trondheim Sentralstasjon hvor det går både tog og regionbuss. Herfra er det også gangbru over til Trondheim Hurtigbåtterminal.

Det er gangavstand til et godt utvalg av badestrender og turstier. Korsvika er et populært sted i sommerhalvåret og er startsted for Ladestien, som ligger langs sjøen og egner seg godt til både gå-/joggeturer, lek og rekreasjon. Ladestien går forbi mange av byens populære badestrender, blant annet Ringvebukta og Djupvika med bålplasser, bord og benker. Langs Ladestien ligger også serveringsstedene Ladekaia og Sponhuset. Ellers kort vei til blant annet Ringvebanen, Lade idrettsanlegg, Impulse Lade, Flex Gym, Trondheim buldresenter og Ringve botaniske hage.

Etasje

1 etasje

Tomt

Felles festet tomt. Bygningsmassen står på festet grunn (Ringve Museum).

Festeavgiften inngår i de månedlige fellesutgiftene. Festekontrakt ligger vedlagt i salgsoppgave.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 970 783 pr. 06.06.18 12:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 106 506 pr. 06.06.18 12:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflyttingstillatelse på "Lagets 4-mannsboliger på nr. 26, 29, 30 og 33, Leiv Eirikssons vei".

Etter plan- og bygningslovgivningen har det alltid vært et krav til ferdigattest. Imidlertid har Trondheim kommune før lovendringen som trådte i kraft 01.07.1997 ikke brukt ressurser på å følge opp de saker hvor kun midlertidig brukstillatelse har vært innhentet.

Det foreligger ferdigattest for "bruksendring av del av kjeller til kjellerstue, trimrom og nytt bad, samt utskifting av enkelte kjellervinduer til større", datert 18.01.2011.

Det ble sendt inn melding om mindre byggearbeider, arbeidets art: Veranda, 01.07.93.

Boligens areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 120 kvm

Underetasje:

Bruksareal: 50 m².

Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Gang/trapperom, bad og tre soverom.

1. etasje:

Bruksareal: 70 m².

Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Entré, bad, gang, stue, kjøkken, spisestue og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i leiligheten.

Ingen framleie uten å ha bebodd leiligheten i 1 år med mindre overlating av bruk er i tråd med Lov om Borettslag § 5-6. Overlating av bruken med særlig grunn. Med godkjenning fra styret kan andelen framleies i inntil tre år.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Varmekabler i hele underetasje samt bad i 1. etasje.

Varmepumpe og vedovn.

Løpende kostnader

Kjøper står selv ansvarlig for forsikring av leilighetens innbo.

Utstyr

Hvitevarer på kjøkken kan medfølge handelen i den stand de er i p.t om ønskelig. Det medfølger ingen garanti for disse.

Sofagruppe ute og Jamie Oliver 4+1 grill kan medfølge handelen mot et vederlag etter nærmere avtale med selger.

Adkomst

Fra sentrum, følg Innherredsveien etter at du har passert Bakke bru. Ta til høyre i rundkjøringen etter at du har passert Solsiden og følg veien til du kommer til Lade kirke. Ta så til venstre og ta til venstre når du kommer til Lade skole. Ta til høyre i enden av veien, og du er nå inne på Leiv Eirikssons vei. Leiligheten vil dukke opp på høyre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R519a.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Østmarka Borettslag ble stiftet 30.10.1955, består av 48 andeler og har org.nr. 958146914.

Borettslaget er et andelslag som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett), drift og vedlikehold av boligene i Leiv Eirikssons vei nr. 26, 27, 28, 29, 30, 31, 33 og 35 og Ellen Lies vei nr. 3, 5, 12, 14, 16, 18, 20 og 22.

Forretningsfører er Trio Eiendomsservice AS.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er p.t. ikke vedtatt nye tiltak som kan påvirke felleskostnadene

Fellesplikter som trappevask, snømåking, strøing, gressklipping etc. fordeles likt mellom de fire leilighetene i bygget.

Ellers dugnad for hele borettslaget på våren (raking, klipping av hekk etc.)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Norwegian Broker / Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.