Brannvakts gate 15

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Brannvakts gate 15

  • 3256 LARVIK
Prisantydning
2 800 000,-
Totalpris
2 873 722,-
Fellesutgifter
1 200,- (Felles forsikring av bygningen og strøm til fellesarealer.)
Beregnet totalkostnad
2 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
66 000,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))


73 722,- (Omkostninger totalt)


2 873 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
87m²
Bruksareal
87m²
Tomt
260m² (fellestomt)
Etasje
1.
Oppholdsrom
2
Soverom
3
Byggeår
2014
Gårdsnummer
3020
Bruksnummer
80
Seksjonsnummer
2
Energimerking
G
Finn-kode
59041933
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Marius S. Grønn

+47 454 04 009

FagansvarligPartner

Knut H. Leinæs

+47 920 53 533

Velkommen til Brannvakts gate 15

Leinæs & Partners har gleden av å presentere selveierleilighet i Brannvakts gate 15 - Leiligheten er nyrenovert og ligger i bygningens 1. etasje. Den har stue med åpen kjøkkenløsning, tre soverom og bad samt terrasse med adkomst fra stue.

Meglerhuset Leinæs er fra høsten 2015 i ny drakt og vil nå være en del av Partners-konseptet. &Partners er en kjede som har sitt utgangspunkt i Nordvik & Partners, som er et kjent meglerforetak i Oslo.

Vi er fortsatt de samme menneskene, men vi har nå et nytt og moderne nettverk i ryggen.

Kommunale avgifter

Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon. Da det er installert vannmåler i bygningen vil de kommunale avgiftene variere utfra vann- og avløpsforbruk.

Larvik kommune opplyser at det regnes cirka 60/70m3 vann pr. person i husstanden pr. år. Avløpsforbruk regnes likt vannforbruk.

Ved normalt forbruk for boliger over 70m2 (170m3 vann og 170m3 avløp pr. år) vil de kommunale avgiftene utgjøre totalt kr. 9 922,- inkl. mva. pr. år inkl. feiing og branntilsyn.

Info om sameie

Sameiets navn:Sameiet Brannvaktsgate 15

Adresse:Brannvakts gate 15

Sameiet Brannvaktsgate 15 består av fire nyoppførte selveierleiligheter.

Kopi av vedtekter ligger vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Beliggende midt i sentrum med umiddelbar nærhet til alt Larvik by har å tilby - alt fra cafeer, kulturtilbud og shopping til naturopplevelser og bademuligheter i Indre Havn og i Bøkeskogen/Farris.

Tomt

Fellestomt på 260 m². Tomten er i hovedsak bebygget, men det vil bli en liten hageflekk i fremkant av bygget.

Byggemåte

Eldre trekonstruksjon på grunnmur som de senere år har gjennomgått vesentlige oppgraderinger.

Parkering

Hver leiligheten i bygget vil få en parkeringsplass i felles bakgård. I tillegg er det gratis gateparkering i området.

Etasje

Leiligheten går over ett plan og ligger i 1. etg.

Soverom

Antall soverom : 3

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Leiligheten er i hovedsak bygget etter TEK10 og holder derfor gjennomgående god boligstandard. Leiligheten er malt i lyse og delikate farger med parkett på gulver og flislagt bad. Nytt tak pr juni 2014.

Energimerke

Selger har ikke utarbeidet energiattest. Interessenter må derfor legge til grunn laveste energikatakter: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann- og kloakknett. Vann- og avløpsledninger fra boligen og frem til kommunalt tilkoblingspunkt er private, og sameiet har vedlikeholdsansvar for disse.

Adkomst via offentlig vei.

Utleie

Det foreligger ingen kjente hindringer for utleie.

Ligningsverdi

Ligningsverdien er ennå ikke fastsatt, men vil maksimalt utgjøre 30% av boligens markedsverdi dersom boligen blir benyttet som primærbolig. Kontakt megler for mer informasjon.

Boligkjøperforsikring

Kjøper får tilbud om å tegne boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Les mer om boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring. Boligkjøperforsikring kan kun tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak, næringsbygg eller bolig til utleie.

Boligsalgsrapport

Det er ikke utarbeidet boligsalgsrapport i forbindelse med salget.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger.

Finansiering

Leinæs & Partners samarbeider med Handelsbanken med hensyn til finansiering av boliger. Kontakt Handelsbanken i Larvik på tlf: 33 13 62 00 eller på deres kontaktadresse: Fritzøe Brygge, 3285 Larvik.