Skarphagaveien 85 A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Skarphagaveien 85 A

  • 3140 Nøtterøy
Prisantydning
4 490 000,-
Totalpris
4 643 400,-
Ligningsverdi
1 290 000,-
Kommunale avgifter
22 674,- (per år)
Beregnet totalkostnad
4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 500,- (Dokumentavgift)


153 399,50 (Omkostninger totalt)


4 643 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
258m²
Bruksareal
264m²
Bruttoareal
284m²
Tomt
670m² (eiet tomt)
Soverom
6
Byggeår
1977
Gårdsnummer
13
Bruksnummer
397
Energimerking
E
Finn-kode
137823780
Sist endret

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Innhold

Frittliggende enebolig med sokkelleilighet samt hybel. Boligen er bygget over 2. etasjer og inneholder:

1. etasje (hoveddel):

Vindfang, entré, 4 soverom , bad med wc, vaskerom, kjøkken, stue med utgang til terrasse

Sokkelleilighet i underetasje:

Vindfang, bod, stue, kjøkken, bad / wc / vaskerom, garasjerom, soverom

Underetasje, nordre del (hybel):

Gang, stue, bad/vaskerom, kjøkken, bod, soverom. Innredede P - rom i underetasjen avviker fra opprinnelig byggesøknad fra 1977. Kjøkken og stue har ikke tilfredsstillende rømningsvei pga. for liten vindusåpning.

Standard

Meget hyggelig og innholdsrik enebolig med godkjent sokkelleilighet for utleie. Det er også innredet en hybel i sokkeletasjen. I hoveddelen kommer man inn i en trivelig entré med muligheter for oppheng av ytterklær. Videre følger en gang med 3 av 4 romslige soverom. Alle rommene har muligheter for skapplass. Badet ligger også i sammenheng med gangen. Etter gangen åpner det seg med den store luftige stuen/spisestuen. Det er også en dør inn til et hyggelig vaskerom. Stuen har lyse pene overflater og utgang til både balkong og terrasse. I enden av stuen er det en dør inn til det siste soverommet i hoveddelen. Kjøkkenet er plassert med inngang fra starten av stuen. Kjøkkenet fremstår delikat i hvitt og med god plass for møblering med bord og stoler. Det er lagt laminat på gulv i alle rom med unntak av det flislagte badet med varmekabler i gulv.

Sokkeleilig med en entré og videre går man inn til en hyggelig stue. Fra stuen kommer man inn til et soverom, Kjøkken med innredning fra 2016 er plassert mellom badet og et større soverom. Badet ble pusset opp i 2016. Gulvene i leiligheten består i hovedsak av laminat, fliser på bad. Det er for øvrig varmekabler i entré og på bad.

Hybel i underetasjen har en fin entré og videre kommer man inn til et hyggelig kjøkken. Det er også et pent soverom og hyggelig stue i hybelen. Badet ble pusset opp i 2016. Hybelen har laminat på gulv og fliser med varmekabler på bad.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget gunstig til i Herstadåsen med supre sol- og utsiktsforhold. Boligen har en barnevennlig beliggenhet med umiddelbar nærhet til skoler og barnehage med ca.100 m til nærmeste (Herstad) samt kort vei til Borgheim og Teie som tilbyr mange sentrumsfasiliteter. Kort vei til det gode liv ved sjøen med båthavn, strender og svaberg. Det er også gangavstand til Nøtterøy kulturhus med yrende kultur liv og Nøtterøy golfbane som regnes for et av landets flotteste golfanlegg. Gode bussforbindelser til Tjøme/Tønsberg/Oslo med flere avganger i timen like i nærhet til tomten.

Det er ca. 3 km til Tønsberg sentrum.

Tomt

Areal: 670 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Enkel garasje i tilknytting til boligen, ellers parkering på egen tomt.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sokner til Herstad skolekrets. Herstad Barneskole ligger i umiddelbar nærhet. Borgheim Ungdomsskole og Nøtterøy Videregående ligger på Borgheim, ca. 1 km. unna.

Forsikring

Storebrand

Polisenummer: 3435129

Premie: 7046

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1977

Antall soverom

6

Byggeår

1977

Byggemåte

Frittliggende enebolig med sokkelleilighet. Byggeår 1977. Selger har innredet nordre deler av underetasjen som en egen boenhet. Det presiseres at det ikke er søkt om bruksendring for disse arbeidene. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1977. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard.

Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 17.12.2018.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen for lager/bolig datert 13.05.1977. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 258 kvm, Bruksareal: 264 kvm, Bruttoareal: 284 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 136 m².

Primærrom: 136 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entré, 4 soverom , bad med wc, vaskerom, kjøkken, stue med utgang til terrasse

Bruttoareal: 143 m².

Sokkelleilighet i underetasje:

Bruksareal: 76 m²

Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken, bad / wc / vaskerom, soverom

Bruttoareal: 84 m²

Underetasje, nordre del(hybel):

Bruksareal: 52 m².

Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, bad/vaskerom, kjøkken, soverom

Bruttoareal: 57 m².

Sekundærareal: 2 boder og garasjerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst datert 17.12.2018 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Sokkeleiligheten i underetasjen er godkjent som egen boenhet i henhold til papirer og uttalelser fra Færder Kommune. Hybel er ikke søkt godkjent.

Oppvarming

Elektrisitet og varmepumpe. Varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 26.000 kwh. ifølge selger.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 26.000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 22 674,- pr. år.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

Boligen er i dag tilknyttet NextGenTel som leverer Tv-signaler og internett, kr. 885,- pr. mnd. Årlig betaling for snømåking av privat vei utgjør ca. kr. 2.000,-.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 290 000 pr. 19.11.18

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 299 999 pr. 19.11.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroa og følger nøtterøyveien rett frem, forbi Teiehøyden(Shell på venstre side) over i Kirkeveien. Ta inn til venstra ved Herstad skole inn i Skarphagaveien. Etter ca. 150 meter, er det en stikkvei på venstre side, Eiendommen ligger i enden av gaten til høyre. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende i henhold til kommuneplan(17.06.2015).

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende rettighet som følger eiendommen:

Tinglyst 14.11.1996 med dagboknr. 14531. Bestemmelse om veg. Eier av Skarp Hagaveien 85 A gis rett til å bruke den opparbeidede vei over gbnr. 13/59 som adkomst til eiendommen.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet privat vei. Offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,25 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- Visninger er inkludert i provisjonen. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.