Dalsveien 123

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Dalsveien 123

  • 3145 Tjøme
Prisantydning
2 890 000,-
Totalpris
2 972 650,-
Ligningsverdi
881 724,-
Kommunale avgifter
14 754,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
68 750,- (Dokumentavgift)


82 649,50 (Omkostninger totalt)


2 972 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
179m²
Bruksareal
189m²
Bruttoareal
209m²
Tomt
815m² (eiet tomt)
Antall rom
6
Soverom
3
Byggeår
1979
Gårdsnummer
220
Bruksnummer
141
Ekstra toalett
2
Energimerking
F
Finn-kode
142004534
Sist endret

Eiendomsmegler

Therese Thon Andreassen

+47 970 99 820

Eiendomsmegler

Marte Christin Eriksen

97 79 01 80

Dokumenter

Egenerklæring - signert
Energiattest
Salgsoppgave Dalsveien 123

Innhold

Velkommen til Dalsveien 123!

Kjeller: Trapperom/gang, kjellerstue, vaskerom, hobbyrom og bod.

1.etg. Hall, stue, spisestue/trapperom, kjøkken og wc.

2.etg. Trapperom/gang, 3 soverom, bad og wc.

Standard

En spennende og innholdsrik arkitekttegnet enebolig med frittliggende sidebygning med dobbel carport.

I første etasje kommer du inn i en romslig hall, separat wc og deretter inn i spisestue og stor stue med utgang til hagen. I denne etasjen er det også et romslig kjøkken med kjøkkendør ut til terrasse bak huset.

I andre etasje er det 3 soverom, hvor det ene soverommet har utgang til overbygget balkong. Perfekt sted til å lufte dyner/puter og tørke klær. Baderom med dusj og servant i baderomsinnredningen. I tilknytning til badet er det toalettrom.

I kjelleren er det godt med plass! Her er det stor kjellerstue, eget vaskerom med skyllekar og opplegg for vaskemaskin. Her nede er det også en bod og et hobbyrom.

Frittliggende sidebygning med innredet rom. I tilknytning til sidebygningen er det 2 carporter.

Huset og sidebygningen er malt utvendig i 2017.

Beliggenhet

Boligen ligger hyggelig til i Dalen ved Hulebak der du har har gangavstand til småbåthavn og bademuligheter, samt flotte turområder. Tjøme er kjent for sin vakre skjærgård og spektakulære naturopplevelser - det er ikke for ingenting at Tjøme blir regnet som et sommerparadis!

Fra boligen er det kort avstand til Tjøme sentrum. Du er også i nærhet av den anerkjente golfbanen på Rød, dagligvareforretningene, Spar og Extra den nye dagligvareforretningen, Rema 1000. Bensinstasjon, klesforretning, legekontor, post i butikk, bibliotek, en populær pizza restaurant og Skafferiet som er en hyggelig café i Tjøme sentrum. Rett på utsiden av døren har du tilgang til noen av øyas flotteste turområder- både i skog og i skjærgården.

Det er en rekke fritidstilbud for barn og unge i kommunen. Det er blant annet en anerkjent golfbane på Rød, idrettshall på Lindhøy, 2 kunstgressbaner på Ormelet, ridesenter på Verdens Ende, "Aktiv Fritid" som er et helårsdrevet aktivitetsfirma.

Tomt

Areal: 815 kvm, Eierform: Eiet tomt

Flott, lettstelt tomt med divers bed og beplantning.

Garasje / Parkering

Det er parkering i dobbel carport og ellers på egen tomt.

Barnehage / skole i området

Randineborg barnehage på Mølledammen. Ny, flott barnehage på Lindhøy. En kommunal barnehage som har plass til ca. 106 barn og som nå har erstattet barnehagene Pytteberget og Tjøme barnehage. Barneskolen ligger på Lindhøy og ungdomsskolen ligger på Haug.

For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

IF Forsikring

Polisenummer: 7523781

Premie: 8135

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1979

Antall soverom

3

Byggeår

1979

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1979. Boligen er oppført i halvannen etasje samt kjeller. Frittliggende sidebygning med dobbel carport oppført i mur og tre antatt i 1977.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 14.01.2019. Av rapporten fremkommer det ting som kjøper bes gjøres spesielt oppmerksom på, herunder: de er begynnende råte i enkelte kledningsbord. Under henvisning til glassenes alder (vinduer) må punktering påregnes. Det er svakt fall til sluk i dusjnisje på bad i boligens andre etasje. På vaskerom i kjeller har gulvbelegg dels løsnet fra betong ved sluk. Det er fall mot deler av grunnmur noe som gir økt risiko for vanninntregning i kjeller samt større belastning på bygningens drenering/fuktsikring. Konstruksjonen betraktes som risikokonstruksjon med erfaringsmessig høyere skadefrekvens enn grunnmur uten gjenkledde overflater.

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, men har behov for generell modernisering.

Selger opplyser at hun har benyttet avfukter i kjeller.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 07.08.1979. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 179 kvm, Bruksareal: 189 kvm, Bruttoareal: 209 kvm

Kjeller:

Bruksareal: 68 m².

Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, kjellerstue, vaskerom og hobbyrom. NB! P-areal/rombenevnelse i kjeller er beregnet uten hensyn til byggeforskriftens krav til rom for varig opphold.

1. etasje:

Bruksareal: 74 m².

Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue, spisestue/trapperom, kjøkken, wc.

2. etasje:

Bruksareal: 47 m².

Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, 3 soverom, bad, wc.

2 verandaer i tre (på ca 9 m2 ved stue, ca 21 m2 ved trapp/inngangsdør og ca 7 m2 i 2. etasje.

Sidebygning til carport har et bruksareal på 18 kvm. og bruttoareal på 22 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Det er oppvarming via panelovner, varmekabler og vedfyring. Det er varmekabler i hele kjeller unntatt bod.

Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget den 13.12.2017. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har

betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Siste feiebesøk ble utført 05.03.2013.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Det er nedgravd oljetank på eiendommen. Eier er ansvarlig for dennes tilstand iht. forurensingsloven. Kommunen opplyser at det kan komme pålegg om å fjerne oljetanken.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 22 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 22 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

Tv/internett leverandør er Canal Digital og koster kr. 699,- pr. mnd. Tuner/boks medfølger.

For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 881 724.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 174 207.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg følg FV308 mot Tjøme og over Vrengenbroa. Følg veien til du får avskilting til Grimestad. Ta inn til venstre og hold denne veien mot sentrum til du får Haugsveien til venstre (rett før dagligvarebutikkene). Hold Haugsveien til du får Dalsveien inn til høyre. Boligen kommer på høyre hånd etter et par hundre meter.

Eiendommen har adkomst via fylkesvei.

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse- nåværende i henhold til Kommuneplan datert 03.09.2015.

Konsesjon / Odel

Det er boplikt på Tjøme. For at eiendommen skal overskjøtes til ny eier må denne signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boligen skal benyttes til helårsbeboelse.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Dagboknr. 3411, tinglyst 23.12.1936, type: jordskifte, grensegangssak. Gjelder denne eiendommen med flere.

Dagboknr. 328, tinglyst 26.01.1952, type: urådighet, skjøte på bebyggelse.

Det er registrert følgende rettighet for eiendommen:

Dagboknr. 6726, tinglyst 31.10.1978, type: bestemmelse om bebyggelse. Denne eiendommen har rett til å bygge inntil felles grense (til gnr. 219, bnr. 8) i en avstand på 1,5 meter.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: robotgressklipper

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: therese@bs-partners.no eller SMS: 97 09 98 20 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.