Notice: Undefined index: seo in D:\wwwroot\partners\partnermegler.no\LIVE\v1.9.91\html-realestate.php on line 431
STRINDHEIM - 1/4 parts leilighet over to plan - 5 soverom - Loftsetasje oppusset i 2015 - Sentral beliggenhet - Vestvendt veranda - Parkering - Kort vei til offentlig kommunikasjon

Bromstadvegen 30

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Bromstadvegen 30

  • 7045 Trondheim
Prisantydning
4 100 000,-
Fellesgjeld
142 484,-
Totalpris
4 257 429,-
Ligningsverdi
923 645,-
Fellesutgifter
4 505,- (Felleskostnader inkluderer: - Felleskostnad driftsdel 3.057,- - Felleskostnad avdrag 654,- - Fellskostnad renter 381,- - Kabel-TV/ Internett (herav bredbånd kr. 159) 413,-)
Beregnet totalkostnad
4 100 000,- (Prisantydning)
142 484,- (Andel av fellesgjeld)


4 242 484,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 063,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett)
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


14 945,- (Omkostninger totalt)


4 257 429,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
130m²
Bruksareal
130m²
Bruttoareal
145m²
Tomt
43 387m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
6
Soverom
5
Byggeår
1948
Gårdsnummer
13
Bruksnummer
19
Ekstra toalett
1
Energimerking
F
Finn-kode
114936360
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

90%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

78%

eier sin egen bolig

66%

av boligene er eldre enn 20 år

50%

bor i enebolig

Dokumenter

Salgsoppgave Bromstadvegen 30

BRA/PROM

130 / 130 m²

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Olden & Partners v/Torben Olden ønsker velkommen til en flott 6-roms leilighet med sentral

beliggenhet på Bromstad. Leiligheten ligger i 2. etasje med loft, og tilhører Strindheim Hageby

Borettslag. Fra leiligheten er det kort avstand til en rekke servicefasiliteter, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager.

Entréen er åpen og lys. Herfra er det videre inngang til toalettrom, bad, soverom, stue og kjøkken.

Entré og toalettrom er nyrenovert i 2017. Gulv i entré, stue og kjøkken er nytt fra 2015.

Leiligheten går over to plan med en god og praktisk planløsning, fordelt på hovedplan og loftsetasje. Hovedplanet har tre soverom, bad, toalettrom og åpen stue-/kjøkkenløsning. På stuen har man både vedovn og varmepumpe, og utgang til terrasse. Terrassen er vestvendt med gode solforhold. Videre i loftsetasjen er det to soverom. Loftstue har takvindu som gir rikelig med lysinnslipp.

Leiligheten disponerer også bod i kjeller.

OVERSIKT:

- Sentral beliggenhet

- Gangavstand til servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon

- 5 soverom fordelt over 2 plan

- Vedfyring og varmepumpe

- Entré og toalettrom oppusset i 2017

- Loftstue oppusset i 2015

- Nye gulv i gang, kjøkken og stue fra 2015

Innhold

2. Etasje: Gang, bad, toalettrom, tre soverom, trappeløp, stue, spiseplass og kjøkken.

Loft: Trappeløp, to soverom og loftstue.

Standard

Bad:

Bad på ca. 3,7 m2 fra 1980-tallet med belegg på gulvoverflaten og ca. 50 mm opp på veggene. Veggoverflater belagt med våtromsplater. Servantskap med profilerte overflater i hvit utførelse.

Servant med ett-greps armatur fra Vårgårda nedfelt i benkeplaten av laminat. Dusjkabinett med blandebatteri fra Oras. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast- og

støpejernsrør, sluk fra byggeår. Himlingsplater med lampepunkt. Ca 20 mm fall fra dørterskelen til sluk.

Kjøkken:

Kjøkken på ca. 8,5 m2 i åpen løsning mot spiseplass. Innredning med profilerte overflater fra 1990-tallet. Benkeplate i laminat med nedfelt dobbel rustfri oppvaskkum og ett-greps armatur fra Oras med kran for oppvaskmaskin. Fliser mellom benk og overskap. Belysning og stikkontakt under

overskap. Kjøl-fryseskap, oppvaskmaskin fra Siemens og Upo komfyr med ventilator over. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast og støpejernsrør i kjøkkenbenk. Gulvoverflaten belagt med vinyl laminat, malt glassfiberstrie på veggene og himlingsplater.

Toalettrom:

Toalettrom på ca. 1,5 m2 med vegghengt toalett fra Grohe. Gulvoverflater belagt med belegg, malte plater på veggene og i himlingen som har lampepunkt og vifte.

Øvrige rom:

Gulvoverflater belagt med vinyl laminat, laminat og parkett. Veggoverflater med tapet, panelplater, malt glassfiberstrie, malt panel og malte plater. Fliser på veggoverflaten ved vedovn.

Himlingsoverflater med malte plater, malt panel og himlingsplater, lampepunkt i flere av rommene. Innstalert downlights i gang, stuen/spiseplass og på loftstuen. Innfelt lys i trapperom. Hvite

innerdører i glatt- og formpresset utførelse. Skyvedørsgarderobe på to av soverommene. Utgang fra stuen til vestvendt balkong på ca. 8,4 m2. Etablering av loftstuen og soverom i 2015. Leiligheten har fire soverom to ca. 4 m2 på loftet, og ett på ca. 9,5 m2 og ett på ca. 12,5 m2. Åpen løsning mellom kjøkken, spiseplass og stuen på ca. 42 m2.

Loft:

Innredning av loft i 2015. Gulvoverflaten belagt med vinyl laminat og med malte plater på veggene og i himlingen. Takvinduer fra Velux med 3-lags glass gir mye lys i rommet. Det ble etablert to soverom og loftstue.

Det henvises videre til boligrapport vedlagt i salgsoppgave for ytterligere opplysninger.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og barnevennlig område på Bromstad. Her er det kort vei til offentlig

kommunikasjon, skole, barnehage, dagligvarebutikker og ytterligere servicefunksjoner. Det er også gode idretts- og treningsmuligheter i nærområdet.

Fra leiligheten er det kun et par hundre meter til Rema 1000 Bromstad, Prego ristorante og

Plantasjen. For et bredere utvalg av butikker, restauranter og ytterlige servicefunksjoner ligger Sirkus shopping og Valentinlystsentret innen 1,5 km radius fra leiligheten. For idrett og treningsmuligheter i nærområdet finnes Fresh Fitness Valentinlyst (1,5 km), 3T Leangen (1,4 km), Trondheim Klatresenter (1,1 km) og Leangen idrettsanlegg (650 m).

Området sokner til Strindheim barneskole og Blussuvoll ungdomsskole. Det er også flere barnehager i nærheten. Strindheim barneskole ligger kun noen hundre meter fra leiligheten, i likhet med samtlige barnehager. Blussuvoll ungdomsskole ligger ca. 2 km unna. Nærmeste videregående skole er Strinda Videregående. For øvrig er det kort vei til byens studiesteder. Det er gangavstand til Dronning Mauds Minne (1 km) og direktebuss til NTNU Dragvoll, NTNU Gløshaugen og Handelshøyskolen i

Trondheim.

Bussholdeplassen Strindheim Hageby ligger i umiddelbar nærhet. Herfra går buss nr. 9 og 18 med hyppige avganger. I helgene kjører også nattbussen til og fra. Bussturen ned til sentrum tar om lag 15 minutter. Fra Sirkus Shopping passerer flybussen flere ganger i timen. Leangen togstasjon ligger 1,5 km unna.

Rentekostnader fellesgjeld

Kr. 381,-

Avdrag fellesgjeld

Kr. 654,-

Etasje

2 etasje

Tomt

Felles tomt eid av borettslaget. Tomten er opparbeidet med plen, busker, trær, sittegrupper, lekeplass og asfalterte internveier.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 923 645 pr. 05.02.18 16:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 955 665 pr. 05.02.18 16:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger tillatelse til å ta i bruk eiendommen datert 22.11.49.

Etter plan- og bygningslovgivningen har det alltid vært krav til ferdigattest. Imidlertid har Trondheim kommune før lovendringen som trådte i kraft 01.07.97 ikke brukt ressurser på å følge opp de saker hvor kun midlertidig brukstillatelse har vært innhentet.

Det foreligger ferdigattest for Bromstadvegen 30 - bruksendring av loft, datert 24.06.16.

Boligens areal

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 145 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 94 m².

Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Gang, bad, toalettrom, tre soverom, trappeløp, stue, spiseplass og kjøkken.

Loftsetasje:

Bruksareal: 36 m².

Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Trappeløp, to soverom og loftstue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i leiligheten. Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Det henvises videre til vedtekter, vedlagt i salgsoppgave.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med elektrisitet, luft til luft varmepumpe og stråleovn.

Peis på stue.

Utstyr

Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap kan medfølge handelen etter nærmere avtale med selger. Det medfølger derimot ingen garantier.

Adkomst

Fra Trondheim sentrum, følg Olav Trygvasons gate og kjør over Bakke Bru. Følg Innherredsveien og ta andre avkjørsel i rundkjøringen. Ta så til høyre, og fortsett inn i Strindheimtunellen. Følg skilting mot Tyholt og ta første avkjørsel i rundkjøringen og følg Bromstadvegen. Ta så tredje avkjørsel i neste rundkjøring, og deretter første til høyre. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R206. For ytterligere opplysninger om

regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det gjøres oppmerksom på at det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som berører

eiendommen.

- PlanID 5001 r20170034, plannavn gnr/bnr 4/2,4/10 og 4/13 m.fl, Leangen travbane.

Ved spørsmål, ta kontakt med plan- og byggesakskontoret.

Borettslag

Strindheim Hageby borettslag ble stiftet 27.05.1949. Borettslaget har org.nr. 948 924 404 og består av 134 andeler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:

La°nenummer: 90517204101, Handelsbanken

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 06.02.2018: 2.3% pa.

Antall terminer til innfrielse: 26

Saldo per 06.02.2018: 6 303 364

Andel av saldo: 52 142

Første termin/første avdrag: 30.06.2011 ( siste termin 31.12.2030 )

Flytende rente

Lånenummer: 90517219494, Handelsbanken

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 06.02.2018: 2.3% pa.

Antall terminer til innfrielse: 30

Saldo per 06.02.2018: 1 201 459

Andel av saldo: 9 939

Første termin/første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 31.12.2032 )

Flytende rente

Lånenummer: 90517221634, Handelsbanken

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 06.02.2018: 2.3% pa.

Antall terminer til innfrielse: 30

Saldo per 06.02.2018: 9 720 034

Andel av saldo: 80 405

Første termin/første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 31.12.2032 )

Flytende rente

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Borettslaget utfører nødvendig vedlikehold fortløpende. De holder for tiden på med rørfornying.

Dette med oppsparte midler.

Det er p.t ikke planlagt større vedlikeholdsarbeider for 2018 som vil medføre endringer i

felleskostnader eller fellesgjeld.

Trappevask i felles oppgang 1 gang i uken. Dette rulleres på mellom alle 4 leiligheter.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Norwgian Broker / Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.