Husnakken 12

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Husnakken 12

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
1 400 000,-
Totalpris
1 445 742,-
Teknisk verdi
2 327 210,-
Kommunale avgifter
14 106,- (per år)
Festeavgift
2 705,-
Festeår
2063
Beregnet totalkostnad
1 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
31 870,- (Dokumentavgift)


45 742,- (Omkostninger totalt)


1 445 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (selveier)
Primærrom
229m²
Bruksareal
305m²
Tomt
1 195m² (festet tomt)
Soverom
6
Byggeår
1968
Gårdsnummer
17
Bruksnummer
103
Ekstra toalett
2
Finn-kode
134875671
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

86%

eier sin egen bolig

81%

bor i enebolig

59%

har bolig på over 120 kvm

59%

av boligene er eldre enn 20 år

Kommunale avgifter

Kr. 14 106 pr. år

Eiendomsskatt

Det er eiendomskatt i Sykkylven kommune. Kontakt kommunen ved spørsmål knyttet til eiendomskatten.

BRA/PROM

305 / 229 m²

Antall soverom

6

Eierform

Selveier

Boligtype

Tomannsbolig

Byggeår

1968

Tomt

Areal: 1 195 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2063, Festeavgift: 2705

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder følgende:

Kjelleretasje: Vindfang, kjøkken, bad, stue, soverom, boder og to garasjerom.

Hovedetasje vest: Vindfang, gang, tre soverom, bad, wc-rom, stue og kjøkken.

Hovedetasje øst: Vindfang, gang, to soverom, bad, wc-rom, stue og kjøkken.

Standard

Boligen er innredet med tre enheter og fremstår med eldre og svært enkel standard på inventar, overflater og utstyr. Slik boligen fremstår idag vil det kreve full rehabilitering for å møte dagens krav til standard.

Leilighet kjelleretasje

Leiligheten har inngang i front og inneholder kjøkken, stue, soverom, bad og to boder. Kjøkkenet har innredning fra byggeår med malte, finerte fronter og laminat benkeplate. Badet har flis på gulv og malte flater på veggene. Rommet inneholder toalett, dusjkabinett og vegghengt servant med tilhørende speil. I bakkant av leiligheten ligger det to boder med oppbevaringsmuligheter, her er det påvist fukt av takstmann.

Hovedetasje vest

Leiligheten har inngang på boligens bakside og inneholder vindfang, gang, tre soverom, bad, wc-rom, stue og kjøkken. Kjøkkenet har profilert innredning, laminat benkeplate med flis mot overskapene, varmtvannsbereder i underskap og ventilator over komfyr. Alle tre soverommene er vendt mot nord og har integrerte garderobeskap. Badet i leiligheten har belegg på gulv, våtromsplater på veggene og er utstyrt med dusjkabinett, vegghengt servant og opplegg for vaskemaskin. Vegg i vegg ligger separat wc-rom som inneholder toalett og vegghengt servant. Stuen har gode muligheter for flere sittegrupper og her er oppvarming via vedovn og utgang til sørvendt terrasse.

Hovedetasje øst

Leiligheten har inngang på boligens bakside og inneholder vindfang, gang, kjøkken, stue, to soverom, bad og wc-rom. Kjøkkenet har innredning fra byggeår med malte, finerte fronter, laminat benkeplate og benkebeslag. Badet har belegg på gulv og våtromsplater på veggene. Rommet er utstyrt med dusjkabinett og vegghengt servant. Separat wc-rom vegg i vegg som inneholder toalett og vegghengt servant. Begge soverommene i leiligheten har belegg på gulv og integrerte garderobeskap. Fra leilighetens gang er det luke til kryploft.

Diverse

- Sikringsskap med skrusikringer.

- Vinduer fra byggeår.

- Taktekke av papp/pappshingel fra byggeår, renner og beslag av metall. Selger opplyser om lekkasje fra tak flere steder.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet på Husnakken. Fra den sørvestvendte tomten kan man nyte gode solforhold og utsikt mot Sykkylvsfjorden og omkringliggende fjell. Innen en kjøreavstand på fem minutter finnes det flere barnehager og skoler, samt fritidstilbud for store og små. Cirka 15-20 minutters gange til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Et mangfold av turmuligheter finnes like utenfor inngangsdøren.

Tomt

Festet tomt på 1 195 kvm. Tomten er foruten bygningsmassen opparbeidet med plen og biloppstillingsplasser foran boligen, og skrående terreng bak boligen.

Formuesverdi

Formuesverdi er rekvirert men ikke mottatt.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Følgende er hentet fra vedlagte takstrapport, datert 10.01.2018:

Fundamenter av betong. Drenering fra byggeår. Det er ukjent hvilke type drenering/ fuktsikring som er rundt bygget. Det bemerkes at det er registrert fukt i bakkant av boligens underetasje. Vegger mot grunn av betongmurstein el, utvendig puss med malte flater. Innvendig er det montert treull plater på deler av grunnmur innvendig. Grunnmur fremstår med slitasje.

Yttervegger av bindingsverk med stående og liggende kledning fra byggeår. Fremstår med slitasje og en del skade. Vinduer med koblede vinduer fra byggeår, vinduer har slitasje og står foran utskiftning. Ytterdør som tredører med glassfelt. Balkongdør som tredør med glass. Garasjeporter som vippeporter i tre.

Takkonstruksjon med w-takstoler/ sperrer av tre. Taktekke med profilerte papp/ pappshingel, renner og beslag av metall. Påregnelig med oppgraderinger og fornyinger.

Terrasse/balkong i betong/trekonstruksjon med dekke av terrassebord, rekkverk av trekonstruksjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 229 kvm, Bruksareal: 305 kvm

Kjeller:

Bruksareal: 144 m².

Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, kjøkken, bad, stue og soverom.

Sekundærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Boder og to garasjerom.

Hovedetasje vest:

Bruksareal: 92 m².

Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, tre soverom, bad, wc-rom, stue og kjøkken.

Hovedetasje øst:

Bruksareal: 69 m².

Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, to soverom, bad, wc-rom, stue og kjøkken.

Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Det kan være avvik mellom bygningstegninger og den faktiske bruken av rommene i boligen. I matrikkelen er boligen registrert som en tomannsbolig med to boenheter. Det er registrert to adresser på eiendommen, Husnakken 12 og Husnakken 14.

Oppvarming

Det er montert vedovn i leilighet mot vest i hovedetasjen. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 14 106,- per år.

Festeavgift: kr. 2 705,- per år.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1965/100492-50/58 Festekontrakt - vilkår 30.01.1965

Festetid: 99 år

Årlig avgift nok 9524

Bestemmelser om forlengelse

Kontrakten kan overdrag/framleies uten samtykke fra hjemmelshaver

1966/100596-4/58 Festekontrakt - vilkår 31.01.1966

Framfestekontrakt

Årlig avgift nok 419

Best. om varighet

Pant for forfalt festeavgift

Gjelder feste

1966/100596-3/58 Best. om vann/kloakkledn. 31.01.1966

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Med flere bestemmelser

Rettigheter:

1966/100596-2/58 Bestemmelse om veg 31.01.1966

Rettighetshaver:Knr: 1528 Gnr: 17 Bnr: 103

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Selger opplyser at det har vært problemer med avløpet i boligen og ny eier må påregne utbedringer knyttet til dette. Det samme gjelder vannrørene knyttet til boligen, disse er sprukket og det er per idag ikke vann i kjellerleilighet og leilighet mot øst. Det må påregnes arbeid på vannledning og vanninntak.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen overtas slik den fremstår på visning. Hvitevarer, garderobeskap og evt. annet inventar medfølger ved handel. Arbdeidslamper til bruk ved visning medfølger ikke ved handel.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er foretatt utvask av boligen og boligen vil ikke bli ytterligere vasket før overtakelse.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.