Revesandveien 81

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Revesandveien 81

  • 4818 Færvik
Prisantydning
1 990 000,-
Totalpris
2 028 722,-
Ligningsverdi
632 073,-
Kommunale avgifter
10 059,- (Herav eiendomsskatt på kr. 3.783,-)
Beregnet totalkostnad
1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
37 500,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


38 722,- (Omkostninger totalt)


2 028 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
202m²
Bruksareal
219m²
Bruttoareal
247m²
Tomt
3 828m² (eiet tomt)
Soverom
7
Byggeår
1964
Gårdsnummer
206
Bruksnummer
299
Ekstra toalett
2
Energimerking
G
Finn-kode
121178352
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Thomas Noddeland

+47 907 10 247
  • Nabolagsprofil

46%

er gift

33%

er barnefamilier

36%

har høyskoleutdanning

44%

har inntekt over 300.000

Dokumenter

Salgsoppgave Revesandveien 81

BRA/PROM

219 / 202 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Enkel garasje på 28 kvm (BRA). Forøvrig god parkering på egen tomt.

Tomt

Areal: 3 828 kvm, Eierform: Eiet tomt Tomten er romslig og består av 3 parseller. Den ene parsellen som strekker seg rundt boligen er delvis flat og kuppert. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel, murer, plattinger, plen og diverse beplantning. Parsellen som strekker seg rundt uthuset består hovedsakelig av naturtomt og udyrket mark. Godt egnet for dyrehold på hobbybasis. Parsell med gnr. 206, bnr. 573, vil bli overført til kjøper fra hjemmelshaver og arvinger ved naboeiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Velkommen til Revesandveien 81

Ønsker du en eiendom som ligger i landlige omgivelser, men fortsatt sentralt på Tromøya? En eiendom med stor tomt og solrik beliggenhet? En eiendom som er godt egnet for dyrehold på hobbybasis? Da kan kanskje akkurat denne eiendommen være den rette for deg!

Når man kommer til eiendommen, møter man en asfaltert innkjørsel som strekker seg opp fra garasjen og opp mot boligen. Boligen ligger oppe på en liten kolle og uthuset finner man rett på andre siden av Revesandveien.

Eneboligen går over 4 plan med en kjelleretasje bestående av et badrom, kombinert trappegang/vaskerom og forøvrig bodrom og kryppkjeller. I 1. etasje er det hele 5 soverom, et toalettrom, trapperom og en tilbygget bod. Følger man trappen videre til 2. etasje, kommer man til en trappegang som er sentrum mellom kjøkkenet, 2 stuer og et toalett i denne etasjen. I loftetasjen er det en trappegang som er sentrum mellom 2 soverom.

Kort oppsummert om eiendommen:

- Romslig tomt og gode solforhold

- Godt egnet for dyrehold på hobbybasis

- Innholdsrik planløsning

- Nærhet til idylliske omgivelser

Innhold

Bolig:

Kjeller: Baderom, kombinert trappegang/vaskerom, teknisk bod, bodrom og kryprom/blindkjeller.

1. etasje: Entré/trappegang, baderom, toalettrom, 5 soverom, trapperom og tilbygget bod.

2. etasje: trappegang, toalettrom, kjøkken og 2 stuer.

Loftetasje: Trappegang, 2 soverom og knekotter.

Uthus:

Hovedetasje: 3 lagerrom

Mellometasje: Lagerrom/trapperom

Loftetasje: Lagerrom

Standard

Boligen har enkel standard fra byggeår, og oppgraderingskostnader må påregnes. Boligen har hovedsakelig belegg på gulv. På vegger er det malte plater, panelplater og tapetserte plater. Kjøkkenet har en eldre innredning og fliser over benk. Badrom i kjelleretasje er i enkel forfatning med badekar og servant. På vaskerom i kjelleretasjen er det opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. På badrom i 1. etasje er det en eldre badromsinnredning og dusjkabinett. På toalettrom i 1. etasje er det toalett og servant. På toalettrom i 2. etasje er det gjort oppgraderinger i senere tid. Toalett og servant.

Uthus

Uthus i enkel forfatning. Bør anses som et renoveringsobjekt. Uthuset er på 119 kvm (BRA).

Beliggenhet

Boligen ligger i landlige omgivelser på Revesand. Nærhet til naturskjønne turområder, svaberg og offentlig badestrand ved Bukkevika og Revesand Torg. Til Arendal sentrum kan man ta bussen som stopper rett i nærheten av eiendommen. Ønsker man å se noe av det beste Arendal har å by på, kan man ta sjøveien med ferga fra Rævesand Torg som går både til Merdø og over til Arendal sentrum.

Tomt

Tomten er romslig og består av 2 parseller. Den ene parsellen som strekker seg rundt boligen er delvis flat og kuppert. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel, murer, plattinger, plen og diverse beplantning. Tomten som strekker seg rundt uthuset består hovedsakelig av naturtomt og udyrket mark. Godt egnet for dyrehold på hobbybasis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 632 073 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 769 805 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Forleligger ikke. For bygg som er omsøkt før Bygningsloven av 1965, og som mangler midlertidig brukstillatelse/ferdigattest, er det ikke krav om dette. Ferdigattest utstedes heller ikke for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998.

Boligens areal

Primærrom: 202 kvm, Bruksareal: 219 kvm, Bruttoareal: 247 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 22 m².

Primærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Baderom og kombinert trappegang/vaskerom.

1. etasje:

Bruksareal: 94 m².

Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/trappegang, baderom, toalettrom, 5 soverom og trapperom.

2. etasje:

Bruksareal: 81 m².

Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, toalettrom, kjøkken og 2 stuer.

Loftsetasje:

Bruksareal: 22 m².

Primærrom: 22 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Vedovner i 1. etasje, 2. etasje og loftetasje. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Årlig fullverdiforsikring: kr. 6.000,-.

Adkomst

Følg Rv. 410 Kystveien fra Arendal mot Tromøy/Saltrød. I rundkjøring ved Krøgenes tar man til høyre mot Tromøy. Kjør over Tromøybroa og følg Rv. 409 Skilsøveien videre. Ta deretter av til venstre skiltet mot Rævesand etter avkjørselen mot Hove/ Spornes. Følg veien videre og kjør forbi Færvik kirke. Du vil da få eiendommen på venstre hånd. Se etter "Til salgs" skilt fra Meglerhuset & Partners.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNF område i kommuneplanen. (Landbruks- natur- og friluftsområde)

Boplikt

Nei.

Diverse

Parsell med gnr. 206, bnr. 573, vil bli overført til kjøper fra hjemmelshaver og arvinger ved naboeiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger.

Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.